Wednesday, January 30, 2013

Έκλεισε ο Μίτσελ και έρχεται απο το καλοκαίρι!


 Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες και όπως ανέφεραν και τα παιδιά απο τον RedOnAir  ο Μίτσελ συμφώνησε για 1,4 εκ. ευρώ τον χρόνο και θα έρθει στον Πειραιά το καλοκαίρι!


 Μ'αρέσει που κλωτσούσε κιόλας ο ... σχολιαστής! 1,4 εκ. ευρώ για να σχολιάζει αγώνες; Το μεγαλύτερο αστείο είναι οτι κάποιοι πάνε να τον περάσουν και σαν "βόμβα"! Βόμβα θα σκάσει όταν θα του πληρώνουν αποζημίωση... Δεν ξέρω.... ΜΑΚΑΡΙ να πετύχει! ΜΑΚΑΡΙ να σηκώσουμε και Τσάμπιονς Λίγκ μαζί του (καλά λέμε και καμιά μλκ...)! ΜΑΚΑΡΙ να αποδειχθεί καλύτερος απο τον Βαλβέρδε! Όμως τα δείγματα που έχει δώσει μέχρι τώρα όπου δούλεψε είναι αρνητικά.



 Τέλος πάντων. Για να μην παρεξηγηθώ... ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ!!! ΟΛΟΙ πρέπει να τον στηρίξουμε! Γιαυτό και τα λέω τώρα τα στραβά πρωτού έρθει... Γιατί θα έρθει το καλοκαίρι. Τουλάχιστον αυτό δείχνει μια κάποια σοβαρότητα. Δεν ήθελε να έρθει απο τώρα γιατί η ομάδα δεν είναι "δικιά του". Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει χρόνο να "διαβάσει" το ρόστερ και να κάνει τις επιλογές του. Και σίγουρα η ομάδα που θα δούμε μέχρι το τέλος της σαιζόν θα είναι επηρεασμένη και απο τις οδηγίες του Μίτσελ. Σίγουρα θα μιλάει με τον Νικοπολίδη που απο την επόμενη σαιζόν θα είναι ο Α' βοηθός του (γιατί ο Μίτσελ ζήτησε να φέρει και Β' βοηθό δικό του, γυμναστή και αρχισκάουτερ). Σίγουρα θα του πεί του Νικοπολίδη σε κάποιους αγώνες τι επιλογές να κάνει ή τι δοκιμές να κάνει. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι διαφορετικό. Για να δούμε... Πολύ φοβάμαι όμως οτι πάλι δεν το ψάξανε όσο έπρεπε το θέμα προπονητή όπως είχε γίνει και το περασμένο καλοκαίρι!


Υ.Γ.: Ελπίζω να μην απαιτήσει απο τους αμυντικούς του Ολυμπιακού παρόμοιες ... "πρακτικές"!!!!!




No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG