Sunday, January 20, 2013

"Κατά 90% η απόφαση για επανάληψη του αγώνα Ολυμπιακός - Σιένα θα είναι αρνητική!"


 Σχεδόν βέβαιος πως η ένσταση του Ολυμπιακού δεν θα γίνει δεκτή και η Σιένα θα «κρατήσει» τη νίκη που πήρε στο ΣΕΦ εμφανίστηκε ο γενικός διευθυντής (και μέχρι πρότινος πρόεδρος) της ιταλικής ομάδας, Φερντινάντο Μινούτσι.

«Κατά 90% η ένσταση του Ολυμπιακού θα απορριφθεί από την Ευρωλίγκα», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας για την υπόθεση με το χρονόμετρο που «κόλλησε» δίνοντας χρόνο στην ομάδα του να εκδηλώσει επίθεση και να φτάσει στο νικητήριο καλάθι με τον Μπόμπι Μπράουν.


http://www.sport-fm.gr/article/629574



---

Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Υπάρχει δεδικασμένο απο τον αγώνα του 2010-11 μεταξύ Γκέτινγκεν και Μπεσίκτας που έγινε ακριβώς το ίδιο και ο αγώνας επαναλήφθηκε άσχετα που η ομάδα που έκανε ένσταση μετά έχασε ξανά!!! Γνωρίζει κάτι ο ιταλός ή προσπαθεί να στείλει απλώς μύνημα στους υπεύθυνους της Ευρωλίγκα; Ελπίζω και θέλω να πιστεύω οτι ο Θρύλος έχει τους κατάλληλους ανθρώπους για να πιέσουν να παρθεί η σωστή απόφαση! Άλλωστε αυτό θα είναι το δίκαιο!

Μεταξύ μας όμως... όσο η ομάδα παίζει με τόση νευρικότητα και άγχος και είναι τόσο προβλέψιμη δεν την σώζει καμία επανάληψη! Και φυσικά μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση ακόμη και χωρίς να γίνει επανάληψη του μάτς μς την Σιένα! Αρκεί η ομάδα να αποκτήσει και πάλι ΥΓΕΙΑ και να βγάλει ΕΝΕΡΓΕΙΑ στο παρκέ και ο Μπαρτζώκας να θυμηθεί οτι είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!

Για να δούμε... Η απόφαση θα βγεί μάλλον την Τρίτη.

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG