Friday, January 25, 2013

Μπράβο ρε μάγκες!


 Ο Ολυμπιακός κέρδισε 78-77 μέσα στο Τελ Αβίβ!

Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και πήρε την νίκη στο Ισραήλ! Ναι ήταν και τυχερός ο Ολυμπιακός. Όμως να σας πώ κάτι; Όταν την ίδια μέρα έχεις μάθει πως απορρίφθηκε η ένσταση για το μάτς με την Σιένα, όταν έχεις τραυματισμένους τον Πάουελ και τον Λό που μπορεί να μην παίζει εντυπωσιακά αλλά είναι σημαντικότατος για την ομάδα και όταν παίζεις με βαριά ψυχολογία και με το άγχος και την πίεση οτι πρέπει να κερδίσεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τότε μόνο ευτυχισμένος μπορείς να είσαι! 

 Ο Σπανούλης ήταν ο αρχηγός που έχει ανάγκη η ομάδα. Καλό μάτς έκαναν και άλλοι όπως οι Χάινς και Πρίντεζης. Για μένα πολύ σημαντική όμως ήταν η απόδοση του Σερμαντίνι που απέναντι στην ομάδα που τον έδιωξε πρίν απο μερικές εβδομάδες έκανε σπουδαίο μάτς και απέδειξε πως μπορεί να βοηθήσει!
 


Έγιναν και λάθη όπως για παράδειγμα στην τελευταία φάση μετά την χαμένη βολή του Παπανικολάου που η άμυνα δεν γύρισε να μαρκάρει αλλά δεν έχει σημασία. Άς κάνουν άλλοι την ανάλυση που είναι πιο... ειδικοί απο μένα.

Εγώ ώς οπαδός του Ολυμπιακού είμαι περήφανος για τα παιδιά αυτά! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ!!! Άν βελτιωθούν και αποκτήσουν και ψυχολογία (η νίκη αυτή θα βοηθήσει) τότε δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα έρθει η πρόκριση (κ όχι μόνο αυτή).

Έγραψα το μεσημέρι μετά την απόφαση: "Στο τέλος μπορεί και να αποδειχθεί ό,τι καλύτερο αυτή η απόφαση για τον Ολυμπιακό! Να πεισμώσουν τα παλικάρια μας, να δείξουν ποιοί είναι και να βάλουν όλους τους άλλους στις θέσεις τους!"

Νομίζω αυτό ακριβώς είδαμε και στο Τελ Αβίβ!



Τα δεκάλεπτα: 19-30, 33-44, 62-57, 77-78

Μακάμπι (Μπλατ): Λόγκαν 15, Τζέιμς 11, Σμιθ 17, Χίκμαν 4, Ελιγιάχου 8, Ροθ, Πνίνι, Μέντλεϊ 2, Οχαγιόν 6, Πλάνινιτς 7, Τόμας, Λάντεσμπεργκ 7

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 9, Άντιτς 3, Σπανούλης 24 (4 τρ), Περπέρογλου 3, Σερμαντίνι 9 (9 ριμπ), Σλούκας 5, Μαυροειδής, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 16, Παπανικολάου 3, Μάντζαρης 6 


 



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG