Thursday, January 17, 2013

Η υποκρισία του Λάνς Άρμστρονγκ!


 Σήμερα θα δείξει η αμερικάνικη τηλεόραση την συνέντευξη του αρχιαπατεώνα της ποδηλασίας Λάνς Άρμστρονγκ. Η συνέντευξη καταγράφηκε μυστικά σε ένα ξενοδοχείο την Δευτέρα. Εκεί ο Άρμστρονγκ ομολόγησε τα πάντα στην γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεη. Απ'ότι ακούγεται έχει δηλώσει οτι η ίδια η ομοσπονδία ποδηλασίας το γνώριζε οτι κάνει ντόπινγκ και οτι τον κάλυπτε! Σώωωωωωωπα!!! Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ :p Πέφτω απο τα σύννεφα λέμε... Επίσης λέει οτι οι περισσότεροι ποδηλάτες ντοπάρουν αλλά σαν καλό παιδί που είναι δεν θέλει να ρουφιανέψει κανέναν. Θα το κάνει μόνο στα δικαστήρια για να σώσει τον κώλο του απο την πολυετή φυλάκιση :p 



Ξέρετε τι θυμήθηκα με την ιστορία αυτή; Το 2000 η παραολυμπιακή ομάδα μπάσκετ της Ισπανίας είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Σύδνευ! Τελικά λίγες μέρες αργότερα ένας δημοσιογράφος αποκάλυψε οτι 10 απο τους 12 αθλητές της Ισπανίας δεν είχανε στην πραγματικότητα καμία παράλυση... ούτε σωματική, ούτε νοητική! Φυσικά τους αφαιρέθηκε το χρυσό! Όμως ο Άρμστρονγκ είναι χειρότερος γιατί το έκανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρόνια και ήτανε ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ!!!



Επειδή μια φωτογραφία λέει περισσότερα απο 1000 λέξεις.... απλώς κοιτάξτε το βλέμμα του την ώρα που έβγαινε απο κάποιον έλεγχο ντόπινγκ!!! Πείτε μου οτι δεν φαίνετε καθαρά η πονηριά και η ΝΤΡΟΠΗ του απατεώνα στο βλέμμα του; Και ο σκύλος μου όταν έκανε κάπια "ζημιά" έτσι με κοιτούσε!

 

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG