Monday, May 13, 2013

Απο Mr.Bean ... Ironman! Κέρδισε τον σεβασμό όλων!


 Προς το παρών δεν θέλω να γράψω (ή για να το πώ καλύτερα δεν έχω τις αντοχές για να γράψω περισσότερα), οπότε θα τα πούμε άυριο λίγο πιο αναλυτικά. Όμως θέλω να πώ ένα μεγάλο μπράβο πέρα απο όλους τους άλλους και στον προπονητή της ομάδας, τον Γιώργο Μπαρτζώκα

 Έχει δεχτεί μεγάλη κριτική. Απο πολλούς ειδικούς, "ειδικούς" αλλά και άσχετους! Τον έχω κατηγορίσει και εγώ κατά την διάρκεια της σαιζόν παρόλο που προσπαθούσα να τον στηρίζω. Δεν δέχομαι αυτό που λένε κάποιοι "Τώρα σας γ.... ο Μπαρτζώκας!", γιατί πολύ απλά η κριτική όταν έγινε πιστεύω πως ήτανε δίκαιη! Δεν μιλάω για την γενικότερη κριτική.... για αυτήν που άσκησα εγώ λέω! Ό,τι έβλεπα έλεγα και ο άνθρωπος είχε κάνει σημαντικά λάθη. Όμως ξέρετε κάτι; ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΕ την κριτική (σε αντίθεση με κάποιους άλλους που την θεωρούν κράξιμο και πόλεμο εναντίον τους), ΔΟΥΛΕΨΕ και μέσα στην σαιζόν ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ! 

 Και φυσικά στο Final4 του Λονδίνου έδωσε ρεσιτάλ προπονητικής. Κυρίως επειδή η ομάδα ήτανε και στα 2 παιχνίδια ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ! Όμως και επειδή κατάφερε και παρουσίασε ένα σύνολο ψυχωμένο, έτοιμο τακτικά και αγωνιστικά και σωματικά αλλά και γιατί στον τελικό όταν και χρειάστηκε κράτησε την ψυχραιμία του σε βαθμό που κάποιοι να λένε οτι είχε σιδερένια νεύρα! 

 Και αυτό ακριβώς το τελευταίο... επειδή συνηθίζω να βλέπω και την χιουμοριστική πλευρά των πραγμάτων μου έφερε στο μυαλό την παρακάτω εικόνα και με την βοήθεια του φώτοσοπ σας την παρουσιάζω.... Γιατί άν είμαστε ειλικρινής στα μάτια των περισσότερων οπαδών (και όχι μόνο) ο Μπαρτζώκας την φετινή χρονιά μετατράπηκε σιγά σιγά απο Mr Bean σε Ironman των πάγκων!

 Με το σπαθί του και με την δουλειά του κέρδισε τον σεβασμό όλων μας! Και δεν ξέρω άν τον ενδιαφέρει καν... αλλά σημασία έχει εμείς να είμαστε σωστοί και να του το αναγνωρίζουμε!



Υ.Γ.: Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ξαναδεχτεί κριτική. Ο καθένας κρίνεται! Και εγώ! Άλλωστε στο παρελθόν έχουν δεχτεί κριτική μεγάλοι δάσκαλοι του αθλήματος όπως ο Ντούντα! Σημασία εχει να δέχεσαι την καλοπροαίρετη κριτική και να μαθαίνεις απο τα λάθη σου... και ο Μπαρτζώκας έκανε ακριβώς αυτό! 

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG