Friday, May 10, 2013

Τα τελευταία μεταγραφικά νέα απο την Ευρώπη!


 Αφού δεν κινούνται προς το παρών πολλά πράγματα στην Ελλάδα ή στον Ολυμπιακό είπα να ασχοληθώ με την υπόλοιπη Ευρώπη όπου αναμένονται αρκετές αλλαγές αυτό το καλοκαίρι. Ο Φέργκιουσιον αποτελεί παρελθόν απο την Μάντσεστερ και αυτό έβαλε ακόμη μεγαλύτερη φωτιά στο ευρωπαϊκό μεταγραφικό παζάρι... Όμως ας δούμε αναλυτικά το τι ακούγεται τις τελευταίες ώρες.

  • Ο Μόγιες που εργάστηκε με επιτυχία στην Έβερτον θα είναι ο αντικαταστάτης του "Σέρ" στον πάγκο της ΜάνΓιουν. Οι άγγλοι ήθελαν κάποιον προπονητή που θα είναι low profile και που θα βάζει την ομάδα πάνω απο τον εαυτό του αλλά και που θα δεσμέυονταν πως θα παραμείνει αρκετά χρόνια στην ομάδα. Επειδή ο Μουρίνιο είναι πρόσωπο που τραβάει την δημοσιότητα πάνω του αλλά και λόγω του χαρακτήρα του προτιμήθηκε ο Μόγιες. Άλλοι υποψήφιοι ήτανε 2 γερμανοί και ένας γάλλος. Ο Γιούργκεν Κλόπ, ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας Γοάχιμ Λέβ και ο Αρσέν Βενγκέρ!
  • Ο Ντάβιντ Μόγιες φαίνεται πως έχει ήδη ζητήσει να τον ακολουθήσουν 2 παίκτες απο την Έβερτον. Πρόκειται για τους Μαρουάν Φελαϊνι και Λέιτον Μπέινς. Λέτε να δούμε και κανέναν Μιραλάς στο Μάντσεστερ; Κολλητός του Φελαϊνι είναι. 
  • Σύμφωνα με την γερμανική BILD ο Μουρίνιο ρώτησε τον Σάμι Κεντίρα άν θα τον ακολουθούσε στην Τσέλσυ σε περίπτωση που εκείνος πήγαινε εκεί αυτό το καλοκαίρι και ο γερμανο-αιγύπτιος φαίνεται να απάντησε θετικά! Οπότε μπορεί να τους δούμε πακέτο στην Τσέλσυ σε λίγο καιρό. Ο Κεντίρα έχει συμβόλαιο στην Ρεάλ ώς το 2015 αλλά με ένα ποσό γύρω στα 25 εκ. ευρώ θα μπορούσε ο Αμπράμοβιτς να κάνει το χατήρι στον Μουρίνιο.
  • Ο Ρούνεϊ αφαίρεσε πρίν απο λίγη ώρα απο τον λογαριασμό του στο τσιουτσίου (το λένε και τβίτερ) τον χαρακτηρισμό "παίκτης της Μάντσεστερ Γιουν." και όπως ακούγεται θέλει να φύγει! Πιθανός προορισμός του είναι η Τσέλσυ ενώ φήμες θέλουν να τον ζήτησε και ο Γκουαρντιόλα για την Μπάγιερν. Το κόστος της μεταγραφής θα ήτανε γύρω στα 35 εκ. ευρώ.
  •  Σύμφωνα με την Daily Mirror η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει τον Λουίς Σουάρες απο την Λίβερπουλ για να αντικαταστήσει τον Φαλκάο που μάλλον θα φύγει το καλοκαίρι.
  • Φήμες θέλουν τον 35χρονο Κάρλ Πουγιόλ να ενδιαφέρεται να μεταγραφεί στην Μίλαν. Ο ίδιος ο παίκτης όμως διέψευσε στο τσιουτσίου τα σενάρια αυτά ενώ μόλις τον Ιανουάριο είχε ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα ώς το 2016. Για να δούμε...
  • Η Mundo Deportivo έγραψε οτι ο Πέπε Ρέινα είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Βικτόρ Βαλντέζ για το τέρμα της Μπάρτσα. Οι καταλανοί προσπάθησαν να κρατήσουν τον Βαλντέζ αλλά μάλλον θα πάρει μεταγραφή για την Ρωσία όπου το χρήμα είναι αρκετά... δελεαστικό. Αντίθετα ο Τερ Στέεγκεν της Γκλάντμπαχ δεν φαίνεται να αποτελεί πλέον επιλογή για την Μπάρτσα.
  • Η Daily Star έγραψε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε σε έναν παίκτη της Μάντσεστερ οτι πλέον σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του! Άν είναι αλήθεια θα είναι μάλλον η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού!
  • Ένας άλλος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ που μάλλον ενδιαφέρει την ΜανΓιουν είναι ο κροάτης Μόντριτς.
  • Μια εναλλακτική λύση της ΜάνΓιουν για τον Ρονάλντο είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ της Τότεναμ. Η μισή Ευρώπη τον κυνηγάει αλλά πιθανότεροι προορισμοί είναι οι Μάντσεστερ, Μπάγιερν, Ρεάλ Μαδρίτης.
  • Ένας άλλος υποψήφιος για την επιθετική γραμμή της Μάντσεστερ είναι ο ισπανός Ίσκο. Τον νεαρό θέλει όμως και η μισητή αντίπαλος Μάντσεστερ Σίτυ
  • Αντίθετα απο την Σίτυ μάλλον θα φύγει ο βόσνιος Έντιν Τζέκο και ήδη έχει υπάρξει ενδιαφέρον απο την Ντόρτμουντ που θέλει να τον φέρει πίσω στην μπούντεσλιγκα όπου είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με την Βόλφσμπουργκ.
  • Όμως οι υπεύθυνοι της Σίτυ φαίνεται πως προορίζουν τον Ντζέκο ώς αντάλλαγμα για τον Έντισον Καβάνι της Νάπολι αφού προσφέρουν τον βόσνιο και επιπλέον 40 εκ. ευρώ. Για τον Καβάνι ενδιαφέρεται και η Παρί. Η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιο του ο ουρουγουανός είναι 62 εκ. ευρώ.
  • Η Τότεναμ φυσικά θέλει να κρατήσει τον Μπέιλ. Αντίθετα ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί τον Αντεμπαγιόρ που παίρνει περίπου 100.000 αγγλικές λίρες την εβδομάδα... (φτωχαδάκι...) αλλά η προσφορά του δεν είναι η αναμενόμενη.
  • Ο Φράνκ Λάμπαρντ μένει το καλοκαίρι ελέυθερος απο την Τσέλσυ. Ενδιαφέρον υπάρχει απο την Λος Άντζελες Γκάλαξι αλλά και απο την Μονακό προπονητής της οποίας είναι ο Κλάουντιο Ρανιέρι που το 2001 είχε πάρει τον Λάμπαρντ απο την Γουέστ Χάμ και τον πήγε στην Τσέλσυ.
  • Σύμφωνα με την Sunday People η Γαλατά ετοιμάζεται για άλλη μια μεγάλη μεταγραφή. Με περίπου 6 εκ. ευρώ θέλουν να πάρουν απο την Φούλαμ τον βούλγαρο επιθετικό Ντίμιταρ Μπέρμπατοφ. Οι άνθρωποι φτιάχνουν All Star ομάδα... 
  • Ένας παίκτης που μάλλον θα φύγει απο την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Κακά. Άν έρθει πρόταση κοντά στα 10 εκ. ευρώ θα τον δώσουν αμέσως. Μόνη περίπτωση να μείνει είναι άν φύγει ο Μουρίνιο και τον αντικαταστήσει ο Κάρλο Αντσελότι που λατρεύει τον Κακά και θα τον θέλει οπωσδήποτε στην ομάδα!
  • Ο Μίκαελ Εσιέν παίζει στην Ρεάλ δανεικός απο την Τσέλσυ. Έπαιζε και παλαιότερα στην Τσέλσυ υπο τις οδηγίες του Μουρίνιο και αν ο πορτογάλος επιστρέψει στο Λονδίνο σίγουρα θα τον ακολουθήσει και ο Εσιέν.
  • Ένας άλλος που μάλλον θα φύγει απο την Μαδρίτη είναι ο Ρικάρντο Καρβάλιο. Πιθανοί προορισμοί του είναι η Ρωσία και το Κατάρ.
  • Τον Γκονζάλο Ιγουάιν παρακολουθεί εδώ και χρόνια η Γιουβέντους και ίσως γίνει η μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται και ομάδες απο την Αγγλία. Η Ρεάλ ζητάει περίπου 30 εκ. ευρώ.
  • Άν φύγει ο Μουρίνιο μάλλον θα πωληθεί και ο Φάμπιο Κοεντράο. Οι μαδριλένοι τον αγόρασαν με 36 εκ. ευρώ για να κάνουν το χατήρι του Μουρίνιο όμως τώρα ψάχνουν τρόπο για να πάρουν πίσω έστω τα μισά λεφτά απο αυτά που ξόδεψαν.
  • Σύμφωνα με το ESPN και ο Τσάμπι Αλόνσο "κλωτσάει" στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ρεάλ. Φαίνεται να περιμένει να δεί τι θα γίνει με τον Μουρίνιο. Ήδη η Τσέλσυ ενδιαφέρεται και για αυτόν και όπως μοιάζει ο πορτογάλος θέλει να πάρει στους λονδρέζους σχεδόν όλα τα χάφ της Ρεάλ...
  • Η Γαλατάσαραϊ δεν σταματάει πουθενά και ενδιαφέρεται και για τον γερμανό Λούκας Ποντόλσκι της Άρσεναλ. Είναι ο αγαπημένος παίκτης του Φατίχ Τερίμ που είχε προσπαθήσει και το 2011 να τον πάρει στην Τουρκία αλλά τότε η Κολωνία είχε αρνηθεί!
  • Μάλιστα σύμφωνα με την Sun η Άρσεναλ βρίσκεται σε διαπραγματέυσεις με τον Στέφαν Γιόβετιτς. Η Φιορεντίνα ζητάει περίπου 30 εκ. ευρώ και η Άρσεναλ προσφέρει 23 εκ.
  • Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τους Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς απο την Παρί και Νάνι απο την Μάντσεστερ. Όμως και οι 2 περιπτώσεις είναι δύσκολες.


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG