Thursday, May 16, 2013

Οι top10 στιγμές της Μπάρτσα!


 Οι 10 καλύτερες στιγμές της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς της Μπαρτσελόνα όπως επιλέχθηκαν απο την ιστοσελίδα των καταλανών! Ο δρόμος προς τον τίτλο σε 10 φωτογραφίες!

1. Το πρώτο παιχνίδι της σαιζόν και ο Βίγια μετά απο τραυματισμό και αποχή 8 μηνών σκοράρει στο 5-1 ενάντια στην Σοσιεδάδ!



2. Ενώ βρίσκονταν πίσω με 0-2 στο σκόρ απέναντι στην Σεβίλη με 2 γκόλ του Φαμπρέγκας και ένα του Βίγια η Μπάρτσα γύρισε το παιχνίδι παίρνοντας την νίκη με 2-3 και πέτυχε την 6η νίκη σε σειρά.



3. Την 7η αγωνιστική αντιμετώπισε για πρώτη φορά φέτος την Ρεάλ και το παιχνίδι τέλειωσε ισόπαλο 2-2 με 2 γκόλ του Μέσι και 2 του Κριστιάνο Ρονάλντο.


 4. Το πιο τρελό παιχνίδι έγινε στο Ριαθόρ όπου η Μπάρτσα κατάφερε να φύγει τελικά νικήτρια με 4-5 απέναντι στην Ντεπορτίβο, ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο αφού είχε αποβληθεί ο Μασεράνο.


5. Μετά τον τραυματισμό του Άλβες στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Λεβάντε όπου αντικαταστάθηκε απο τον Μοντόγια η Μπαρτσελόνα βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο με 11 παίκτες που έχουν όλοι "βγεί" απο τις ακαδημίες της ομάδας! Απίστευτο;


 6. Στο τελευταία μάτς του 2012 απέναντι στην Βαγιαδολίδ η ομάδα για πρώτη φορά αγωνίστηκε χωρίς τον προπονητή της τον Τίτο Βιλανόβα που την ίδια στιγμή βρίσκονταν στην Νέα Υόρκη και πάλευε με τα προβλήματα υγείας του... Η ομάδα του αφιέρωσε την νίκη (3-1).


7. Μετά απο εκπληκτικό ποδόσφαιρο και νίκη με 3-1 απέναντι στην Μάλαγα η Μπαρτσελόνα έκανε νέο ρεκόρ αφού κατάφερε να μαζέψει 56 απο τους 58 πιθανούς βαθμούς στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Ισπανίας!



8. Μόλις μία εβδομάδα αργότερα, στο Ανοέτα, η Μπαρτσελόνα έχασε απο την Σοσιεδάδ κάνοντας την πρώτη ήττα της σαιζόν στο πρωτάθλημα παρόλο που είχε προηγηθεί με 0-2. Ο Πίκε αποβλήθηκε στο παιχνίδι αυτό.


9. Στο Βίγκο απέναντι στην Θέλτα ο Λίονελ Μέσι κατάφερε να πετύχει σε 19 συνεχόμενα παιχνίδια τουλάχιστον απο ένα γκόλ έχοντας μάλιστα φτάσει εκείνην την στιγμή τα απίθανα 30 γκόλ!


 10. Ο γάλλος Ερίκ Αμπιντάλ κατάφερε να επιστρέψει στα γήπεδα μετά απο το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον κράτησε μακριά απο την ομάδα για έναν ολόκληρο χρόνο. Μάλιστα την ίδια ημέρα επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας και ο Τίτο Βιλανόβα και οι οπαδοί της ομάδας γιόρταζαν στο Καμπ Νού σαν να έχουν μόλις κατακτήσει άλλον έναν τίτλο!

 


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG