Thursday, May 16, 2013

Τα κλειδιά στον Μίτσελ; Ναι πώς!


Διαβάζω οτι ο Μαρινάκης θα δώσει τα "κλειδιά του μαγαζιού" στον Μίτσελ όπως είχε κάνει με τον Βαλβέρδε (και όπως ΔΕΝ είχε κάνει με τον Ζαρντίμ). 



  Όμως μέχρι στιγμής τα γεγονότα άλλα δείχνουν. Καταρχήν αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές χωρίς να ρωτήσει κανένας τον Μίτσελ. Μιλάω για τους Σάμαρη, Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντις, τους 2 του Εργοτέλη και δεν ξέρω άν ξεχνάω και κανέναν. Και φυσικά μαζί με αυτούς θα επιστρέψουν και όλοι οι δανεικοί (Ζαραδούκας, Τάτος, Διαμαντάκος, Ποτουρίδης, Ζουμπίνιο, Κατάι, Γκρίμπιτς, Ντιελνά, Βασιλογιάννης) και υπάρχουν και κάποιοι παίκτες απο την νέων που οπωσδήποτε αξίζουν μια ευκαιρία (τουλάχιστον μία) στην ανδρών όπως οι Ρουγκάλας, Καραγκούνης, Λεάντρο, Ιωαννίδης, Μανώλης Σιώπης κτλ.


  Πέρα απο αυτά ο Μίτσελ ζήτησε τον Ντέρεκ Μπόατενγκ. Εδώ ίσως και να μην φταίει απόλυτα η διοίκηση (και μακάρι άν υπάρχει τρόπος να τον κυνηγήσουν για να τιμωρηθεί) όμως όπως και να έχει ο γκανέζος χάνεται οριστικά αφού την Τρίτη πέρασε απο ιατρικές εξετάσεις και το πιθανότερο είναι πως η απόκτηση του θα ανακοινωθεί απο την Φούλαμ μόλις ανοίξει η μεταγραφική περίοδος επίσημα.



 Ο Μίτσελ βλέποντας σε DVD κάποια παιχνίδια του Ολυμπιακού πρίν καν έρθει στην Ελλάδα είχε βγάλει το συμπέρασμα πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν έμπειρο και σταθερό τερματοφύλακα όπως ήτανε ο Νικοπολίδης. Απο την πρώτη στιγμή το δήλωσε (έστω έμεσα) και άρχησε να ψάχνει στο ισπανικό πρωτάθλημα για εναν τέτοιο παίκτη. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει προκύψει τίποτα ουσιαστικό και σαν να μην έφτανε αυτό ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Κάρολ για ανανέωση συμβολαίου και μάλιστα με οψιόν (άν συμπληρώσει την επόμενη χρονια 60% των παιχνιδιών) να ανανεώσει ξανά μέχρι το 2015! Την ίδια στιγμή δεν υπάρχει σοβαρή πρόταση για τον Μπάλας Μέγιερι τον οποίο ο Μίτσελ δεν πιστεύει και έτσι δύσκολα ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για απόκτηση τερματοφύλακα! Εκτός και άν έρθει τον Αύγουστο κάποια Έβερτον κτλ και πάρει τον Μέγιερι και μετά θα τρέχουμε πάλι τελευταία στιγμή όπως πάντα! Κλασικά!
 

 O Μίτσελ αποφάσησε πως απο τα 5 συμβόλαια που λήγουν δεν του κάνει κανένας απο τους ποδοσφαιριστές. Δηλαδή είπε να μείνουν ελεύθεροι οι Κάρολ (γκουχ γκουχ...), Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Πίνο και Πάντελιτς. Όπως είπα ο Κάρολ ήδη φαίνεται να έχει ανανεώσει. Επίσης ο Ιμπαγάσα το θεωρώ δεδομένο οτι θα μείνει και μην ακούτε αυτά που γράφονται οτι το "σκέφτονται". Στον Μοδέστο σύμφωνα με το "Φράνς Φούτμπολ" που είναι ιδιαίτερα έγκυρο έχει γίνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου και ο γάλλος... το σκέφτεται! Περιμένει λέει προτάσεις απο ομάδες της Λίγκ 1 για να επιστρέψει στην πατρίδα του και άαααν δεν βρεί κάτι τότε θα μείνει! Τον Πίνο ανάγκασαν σχεδόν τον Μίτσελ να τον δεχτεί πίσω στο ρόστερ παρόλο που δεν το ήθελε αυτός. Στο συμβόλαιο του υπάρχει οψιόν για ανανέωση 2 ετών και το πιθανότερο είναι να ανανεώσει και αυτός.  

 Οπότε ποιός έμεινε; Ο Πάντελιτς που έχει κατα καιρούς δηλώσει πως θέλει να παίξει μερικά ακόμη χρόνια στον Πειραιά και να κλείσει εδώ την καριέρα του. Πρίν λίγες εβδομάδες μάλιστα τέλειωσε με άριστα τις σπουδές του στο αθλητικό μάνατζμεντ (άν σας λέει κάτι αυτό...). Οπότε καταλαβαίνεται για ποιόν λόγο δεν κάνει "φασαρία" που μένει συνήθως στον πάγκο ή και εκτός 18άδας. Έξυπνοι άνθρωποι οι σέρβοι...


 Με λίγα λόγια όπως βλέπετε η διοίκηση ακολουθεί κατα γράμμα τις οδηγίες του Μίτσελ!!! Ναι τόσο όσο και εγώ ακολουθώ την γραμμή της διοίκησης...

  Σύμφωνα με δική της ανακοίνωση η διοίκηση θα ξεκινήσει τις μεταγραφές 1η Ιουνίου. Για να δούμε... ο καιρός πλησιάζει! Μακάρι να κάνει όσα έχει άλλη μια φορά υποσχεθεί! Η Μπενφίκα που χθές έπαιξε τελικό Γιουρόπα τί παραπάνω έχει σαν σύλλογος απο τον Ολυμπιακό δηλαδή; 


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG