Monday, May 13, 2013

Ο Σπανούλης δεν πάει πουθενά!


 Είχα σκοπό να γράψω μερικά λόγια για το χθεσινό μάτς... αλλά τί παραπάνω να πώ απο όσα έχουν ήδη ακουστεί και γραφεί και συνεχίζουν να ακούγονται και να γράφονται ακόμη και αυτήν την στιγμή! Αφήνω τους "ειδικούς" όπως και όλους όσους δεν είχανε καμία σχέση όχι απλώς με την ομάδα αυτήν... αλλά ούτε καν με τον Ολυμπιακό....να παραμιλάνε και να ξεφτιλίζονται! 

 Τίτλοι όπως "Ένας είναι ο Θρύλος!", "Μας κάνατε υπερήφανος!", "Θα έχουμε να το λέμε όσο ζούμε!", "Έτσι νικάει ο Πειραιάς!", "Για πάντα στο λιμάνι!" και άλλα τέτοια γραφικά! Δοξάστε τον ΘΡΥΛΟ μπας και πουλήσετε καμιά εφημερίδα παραπάνω... ευκαιρία είναι! Κάτι τέτοιες στιγμές περισσότερο σέβομαι την "Πράσινη" ή μάλλον για να το πώ σωστώ.... τέτοιες στιγμές σιχένομαι την "Πράσινη" λιγότερο απο τις "αντικειμενικές"! Διότι τουλάχιστον έχει τα άντερα να βγεί με τον κομπλεξικό όμως αληθινό (δλδ που εκφράζει τα αληθινά συναισθήματα τους) τίτλο "Δεν θα μας φτάσετε ποτέ!". Άν και ακόμη και αυτός ο τίτλος καταβάθος κρύβει ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ!!!

 Λοιπόν επειδή δεν έχω να πώ κάτι διαφορετικό απο τους υπόλοιπους... Προτιμώ να μην πώ τίποτα και απλώς να συνεχίσω να ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ αυτές τις στιγμές που ζούμε μαζί με όλους εσάς που διαβάζετε αυτό το κείμενο αλλά και με όλα τα αδέρφια μας εκεί έξω που σε λίγη ώρα (18:55 GR) θα υποδεχτούν στο αεροδρόμιο τους θριαμβευτές του Λονδίνου!


 Τώρα μόνο ένα απομένει... και αυτό είναι να κλείσουμε το σπίτι των βάζελων ΟΡΙΣΤΙΚΑ! Είδατε όλοι σας τί κόμπλεξ και τι πόνο έβγαλαν τις τελευταίες εβδομάδες και κυρίως τις ημέρες του φάιναλ φόρ! Έχουν αρχίσει τις μεταγραφές για να ανισχυθούν και μετά και την χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού (και με τον τρόπο που αυτή ήρθε) έχουν πάθει πανικό! Πωπωπω πόσο θα το χαρούμε ΚΑΙ αυτό το πρωτάθλημα!!!

 Δυστυχώς (ξανά) έχουν αρχίσει να ακούγονται διάφορα για τον Σπανούλη, όπως ακούγονταν και πρίν το φάιναλ φόρ... Μέχρι ενός σημείου το καταλαβαίνει επειδή ο κόσμος της ομάδα ανησυχεί. Όμως ακόμη δεν είναι η ώρα για να ασχοληθούμε με όλα αυτά και είμαι σίγουρος οτι δεν ασχολούνται ούτε και οι παίκτες! Το τι κάνουν οι διάφοροι μάνατζερ τους είναι άλλη ιστορία...

 Πάντως για να ηρεμίσετε θα σας πώ κάτω... Ο Σπανούλης δεν πάει πουθενά! Δεν φεύγει απο τον Πειραιά ούτε για λεφτά, ούτε για τον Ντούντα, ούτε για κανέναν άλλον! Έχει την ζωή του στην Αθήνα, έχει την οικογένεια του και φυσικά έχει τον Ολυμπιακό όπου ζεί μια νέα αυτοκρατορία την οποία και ο ίδιος έχει βοηθήσει να χτιστεί και επειδή δέν έχουμε φτάσει στο τέλος της ακόμη (στις αρχές είμαστε) θα μείνει να απολαύσει και την συνέχεια! Οπότε χαλαρώστε και απολάυστε την και εσείς!



 Προσωπικά για 2 παίκτες φοβάμαι πως ίσως σκεφτούν να φύγουν το καλοκαίρι... Μάλιστα για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο ένας είναι ο Έισι Λό για τον οποίο πολύ πιθανόν να ενδιαφερθούν ομάδες απο το ΝΒΑ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι κάποτε έχει γίνει ντράφτ στο νούμερο 11 μόλις... και πως έχει περίπου 200 παιχνίδια ΝΒΑ πίσω του! Και με χρονιές όπως τις 2 τελευταίες στον Ολυμπιακό... καταλαβαίνετε....

 Ο δεύτερος είναι αυτός που δεν θα ήθελα ΠΟΤΕ να φύγει απο τον Πειραιά! Ο Κάιλ Χάινς! Διότι το παιδί αυτό μπορεί να είναι τρελάρας, ψυχάρα και καλός χαρακτήρας (μάλιστα όσο έπαιζε στην Γερμανία κέρδισε το βραβείο του πιο συμπαθής παίκτη του πρωταθλήματος), όμως όταν στον Ολυμπιακό πέρνει 200 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο... άν έρθει ομάδα που θα του δώσει 1 εκ τον χρόνο ή και παραπάνω χρήματα... ε συγγνώμη αλλά ούτε ο πιο τρελός οπαδός του Ολυμπιακού δεν θα έλεγε όχι! 



 Παρόλα αυτά το ξανατονίζω πως όλα αυτά ανήκουν ακόμη στο μέλλον! Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα και μόνο εκεί πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ συγκεντρωμένοι. Και στην τελική.... όσο στον Ολυμπιακό βρίσκονται οι Αγγελόπουλοι εγώ δεν φοβάμαι τίποτα!




Υ.Γ.: Άν μετά το περσινό κάποιοι τόλμησαν να μιλήσουν για "τύχη" ή για "ομάδα φούσκα"... πλέον όλοι υποκλίνονται στην ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ του Ολυμπιακού! 


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG