Friday, August 8, 2014

Λέζεαρ και Πίνο...


 Ο Τζόναθαν Λέζεαρ τον οποίο πολλοί ξεχνάνε επιβεβαίωσε οτι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και οτι ψάχνει ομάδα να πάει δανεικός γιατί δεν τον θέλει ο Μίτσελ όπως ο ίδιος ο ισπανός του ξεκαθάρησε σε προσωπική τους συζήτηση. Μάλιστα όπως λέει θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό την επόμενη σαιζόν!!! 


 Κάτι ανάλογο πρέπει να ισχύει και με τον Πίνο που έχει συμβόλαιο εώς το 2015 (ή 2016)!!! Ο κολομβιανός πήγε δανεικός στην Κολομβία όπου όμως δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου.... Πρίν μερικές μέρες ακούστηκε οτι θα δοκιμαστεί απ'την Μπαστιά Με την Μπαστιά ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλές σχέσεις και λόγω Μοντέστο και λόγω Πιέρ Ίσα ενώ  μην ξεχνάμε οτι εκεί έκλεισε την καριέρα του και ο Καρεμπέ!



Υ.Γ.: Τί έγινε ρε μάγκες; Δεν μας λέγατε οτι τον Παπάζογλου τον επέλεξε ο ίδιος ο Μίτσελ για να αντιμετωπίζει τις κλειστές άμυνες στην σούπερλιγκ; Ναι... το είδαμε... Και έτσι έχει μείνει η ομάδα με τον Διαμαντάκο μπροστά μόνο! Ο Ολαϊτάν θα είναι μεγάλο ρίσκο για την ζωή του άν επανέλθει στα γήπεδα... άν και φυσικά εύχομαι να τα καταφέρει χωρίς να έχει πρόβλημα!!! Οπότε η ομάδα θέλει 2 επιθετικούς (πλήν Πουλίδο) και μάλιστα γρήγορα!!!

2 comments:

  1. Συγνωμη ρε μπουλντογκ,ο λογος που πηραμε τον Παπαζογλου ποιος ηταν???
    Δλδ δεν ηξεραν ολοι αυτοι οτι δεν κανει για την ομαδα???

    ReplyDelete
  2. Φίλε ακριβώς την ίδια απορία έχω και εγώ! Μας έλεγαν πως τον είχε επιλέξει ο Μίτσελ για να αντιμετωπίζει τις κλειστές άμυνες. Τί να σου πώ... Ίσως να τον είδε στην προετοιμασία και να απογοητεύτηκε. Ίσως να εντυπωισιάστηκε απο Διαμαντάκο που ουσιαστικά έχει κλείσει την θέση του 3ου επθετικού... Πάντως η όλη ιστορία είναι πολύ περίεργη. Δεν θυμάμαι ξανά να έχουμε πάρει παίκτη ελεύθερο και 1 μήνα μετά να τον αφήνουμε ξανά ελεύθερο να πάει σε άλλη ομάδα. Έστω και ώς "ανταλλαγή" με Καραμάνο που θα έρθει την επόμενη σαιζόν στον Ολυμπιακό...

    ReplyDelete

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG