Friday, August 29, 2014

Δείτε ποιοί παικταράδες παίζουν πλέον στην Ινδία!!!


 Indian Super League. Σας λέει τίποτα; Όχι; Μην ανησυχείτε. Και στους ινδούς δεν λέει τίποτα η δική μας Super League. 


 Όπως έγραψε η ινδική εφημερίδα "The Hindu" ο Ροναλντίνιο είναι ΠΟΛΥ κοντά στο να κλείσει στην Chennai Titans με ένα ποσό κάτω απο 2 εκ. ευρώ τον χρόνο (1,8-1,9). Περίπου με όσα θα έκλεινε και στην Παλμέιρας δηλαδή... πρίν σκάσει τηλεφώνημα απο Ευρώπη όπως μας έλεγαν..... 


 Όμως ο Ροανλντίνιο δεν θα είναι το μοναδικό αστέρι που θα αγωνίζεται στην Ινδία φέτος. Οι ινδοί έχουν επενδύσει πολλά λεφτά και έχουν σκοπό να φτιάξουν δυνατό πρωτάθλημα με σκοπό να δυναμώσει και η εθνική τους. Πρίν κλείσει οριστικά την καριέρα του ο Ριβάλντο και ενώ είχε φτάσει να παίζει στην Ανγκόλα... είχε πρόταση να πάει και στην Ινδία αλλά τελικά η μεταγραφή δεν είχε γίνει. Όμως όπως ήδη είπα... πήγανε άλλοι! Για να τους δούμε παρακάτω αναλυτικά!

Alessandro Del Piero (39), Delhi Dynamos


 Όπως ο ίδιος του δήλωσε πρίν λίγες μέρες στο τσίου τσίου του θα παίζει πλέον στην Ινδία! Την τελευταία σαιζόν έπαιζε στην Αυστραλία. Μάλιστα εκτός απο ποδοσφαιριστής της ομάδα απ'το Δελχί θα είναι και επίσημος πρέσβης για το πρωτάθλημα της Ινδίας στο εξωτερικό!



Fredrik Ljungberg (37), Goa

  Ο σουηδός έπαιζε απο το 1998 ώς το 2007 στην Άρσεναλ. Το 2012 είχε δηλώσει πως σταματάει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τότε έπαιζε στην Ιαπωνία. Τελικά όμως συνέχισε και πλέον παίζει και αυτός στην Ινδία.




David Trezeguet (36), FC Pune City


 Στην Ινδία κατέληξε και ο Τρεζεγκέ που λίγο έλειψε να έρθει στην Ελλάδα φέτος για να παίξει για τον Αστέρα Τρίπολης. Πέρυσι αγωνίζονταν στην Νιούελς της Αργεντινής.

 
Joan Capdevila (36) North East United


 60 φορές διεθνής με την εθνική Ισπανίας. Φέτος έφυγε απ'την Εσπανιόλ και θα συνεχίσει και αυτός στην Ινδία.



David James (44), Kerala Blasters


 O άγγλος τερματοφύλακας εκτός απο παίκτης είναι και ο προπονητής της ομάδας! Τελευταίος του σταθμός πρίν την Ινδία ήτανε η ÍB Vestmannaeyja απο την... Ισλανδία. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων για Λίβερπουλ, Σίτι και Γουέστ Χάμ.



Manuel Friedrich (34), Mumbai City FC


 Ένας απο τους νεότερους σε ηλικία! Πιτσιρίκι... :p Ο γερμανός αμυντικός με καλή καριέρα στην μπούντεσλιγκα έπαιζε μέχρι φέτος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. 9 φορές διεθνής με την εθνική Γερμανίας. Μεγαλύτερη του επιτυχία το πρωτάθλημα Γερμανίας το 2004 με την φανέλα της Βέρντερ Βρέμης.

 
Luis Garcia (36), Atlético de Kolkata


 O ισπανός Λουίς Γκαρθία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν για Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Λίβερπουλ. Τελευταία του ομάδα ήτανε η Πούμας στο Μεξικό. Τον Ιανουάριο του 2014 ανακοίνωσε πως σταματάει το ποδόσφαιρο. Τελικά τον Ιούλιο ανακοίνωση πως επανέρχεται... και θα παίζει και αυτός στην Ινδία.



Josemi (34), Atlético de Kolkata


 Τελευταίος σταθμός του ισπανού αμυντικού πρίν πάει στην Ινδία ήτανε ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης απ'τον οποίο έφυγε το 2010. Μάλιστα είχε χαρίσει ένα μεγάλο μέρος απ'τα λεφτά που του χρωστούσε η ομάδα. Μεγαλυτερη επιτυχία του Χοσέμι ητανε η κατάκτηση του Τσου Λου το 2005 με την Λίβερπουλ.



Robert Pires (40), Atlético de Kolkata


 Kαι ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας το 1998 θα αγωνιστεί στην Indian Super League. Συμπαίκτης με Χοσέμι και Λουίς Γκαρθία στην Κολκάτα. Όλα αυτά ενώ και αυτός είχε ήδη αποφαίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του το 2011... Αλλά το χρήμα κάνει "θαύματα". 



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG