Wednesday, August 27, 2014

Όλα τα νέα για Πουλίδο!


 Πουλιάδα επεισόδιο 10.325 (τουλάχιστον)... Το δικαστήριο που (και καλά) περιμέναμε για να μείνει ελεύθερος ο Πουλίδο έγινε. Αποτέλεσμα; Κανένα! 

 Όσοι είχαμε ενημερωθεί λίγο περισσότερο πρίν γίνει το δικαστήριο την περιμέναμε αυτήν την εξέλιξη. H Τίγκρες ήθελε να βρεί κάποιον τρόπο να γίνει συμβιβασμός με τον ποδοσφαιριστή. Ο Πουλίδο όμως άν δέχονταν κάτι τέτοιο θα ήτανε σαν να παραδέχονταν πως τόσον καιρό είχε άδικο. Έτσι... δεν βγήκε τίποτα απ'το δικαστήριο.

 Το θέμα είναι τώρα τί γίνεται. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι ακόμη και αν τελικά ο Πουλίδο στο τέλος δικαιωθεί το πιθανότερο είναι οτι όχι μόνο δεν θα προλάβει να δηλωθεί για το Τσου Λου αλλά μάλλον θα χάσει και την μισή χρονιά. Μπορεί να δηλώνει οτι κάνει προετοιμασία μαζί με τον επίσης ποδοσφαιριστή αδερφό του (που θέλει και αυτός να έρθει στην Ελλάδα να παίξει μπάλα... τα έχουμε ξαναπεί) αλλά με ομάδα έχει να κάνει προπόνηση ουσιαστικά απ'το μουντιάλ!


 Τώρα όπως προκύπτει απο νεότερα μεξικάνικα δημοσιεύματα η υπόθεση θα τραβήξει μακριά... Διότι θα οριστεί νέα συνεδρίαση (ημερομηνία ακόμη δεν υπάρχει καν...) όπου ο Πουλίδο και ο δικηγόρος του Χάιμε Καστίγιο θα παρουσιάσουν τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως το συμβόλαιο που δήθεν έχει υπογράψει ο παίκτης μέχρι το 2016 δεν ισχύει. Μάλιστα όπως δήλωσε ο δικηγόρος του στο Fox Sports Radio δεν έχουν πρόβλημα να τραβήξουν την υπόθεση μέχρι τα άκρα πηγαίνοντας ακόμη και στο CAS για να δικαωθούν. Ο ίδιος ο Πουλίδο λέει πως δεν έχει πρόβλημα να μείνει ένα διάστημα χωρίς παιχνίδια αρκεί να δικαιωθεί...

 Ειλικρινά η υπόθεση έχει παρατραβήξει όσο δεν πάει... Ο Ολυμπιακός πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσει έναν ακόμη φόρ γιατί ο Πουλίδο θα αργήσει να έρθει (άν έρθει...). Έχουμε μείνει με Διαμαντάκο και Μπενίτες. Ο Σαβιόλα δεν μπορεί πλέον να παίξει ώς φόρ και για τον Ολαϊτάν άν και του εύχομαι με όλην μου την ψυχή να επανέλθει πλήρως... φοβάμαι πως κάτι τέτοιο άν όντως γίνει θα είναι επικύνδινο για την υγεία του! 

 Όσο για τον Πουλίδο.... όταν τον βλέπω σε κάτι φώτο όπως την απο κάτω με το άσπρο γιαλάκι, το δήθεν μοντέρνο κούρεμα και αυτά τα φωτεινά μπλουζάκια λές και είναι πιτσιρίκι και φοβάται μην τον πατήσει την νύχτα κανένα αυτοκίνητο όταν περνάει διασταύρωση.... μου έρχεται να του ρίξω μπουνιά! Σόρρυ.... αλλά μου βγάζει τέτοια συναισθήματα "αγάπης".... 



Υ.Γ.: Ο Λεάντρο πήγε δανεικός στην Λαμία. Δεν ξέρω γιατί δεν πήρε ευκαιρία στην πρώτη ομάδα. Ούτε καν στο Σέεφελντ δεν τον πήρανε για δοκιμή ενώ πήγανε τόσα πιτσιρίκια απ'την ακαδημία. Τί να πώ... ελπίζω τουλάχιστον εκεί να δείξει άλλη μια φορά την αξία του. Άν και άποψη μου είναι πως ένας παίκτης σαν τον Λεάντρο θα βελτιώνοντας πολύ περισσότερο άν δούλευε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού δίπλα σε ποδοσφαιριστές όπως τον Αμπιντάλ, τον Αβραάμ, τον Μποτία κτλ.


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG