Friday, August 22, 2014

Μήν αρχήσουμε να μαδάμε μαργαρίτες και για τον Ντιόπ!



 Τα μεσάνυχτα παρουσιάζονταν σχεδόν τελειωμένη η μεταγραφή Ντιόπ στον Ολυμπιακό. Τώρα λένε οτι τα έχει βρεί με τον παίκτη ο Ολυμπιακός αλλά....


  Τί αλλά ρε μάγκες; Ο παίκτης έχει ρήτρα 2 εκ. ευρώ! Άν τον θές πάς και τον φέρνεις. Ο Μίτσελ 2 χρόνια τώρα τον ζητάει! Και ξαφνικά μας λέτε οτι μπορεί να προτιμήσει άλλον όπως ας πούμε τον Κλιέσταν ή τον... Πέτσο; Είμαστε σοβαροί; Είναι γνωστό πως τον θέλει ο Μίτσελ! Ο Ντιόπ για όσους δεν τον έχουν δεί είναι παίκτης που θα κλείδωνε το κέντρο του Ολυμπιακού και μαζί με τον Κασάμι θα έκανε πολύ δυνατό δίδυμο! Στα μάτς με Μπάρτσα και Ρεάλ κρατούσε όλο το κέντρο της Λεβάντε μόνος του. Δείτε εδώ πως κυνηγάει ακόμη και τον ταχύτατο Ντι Μαρία.


 Λοιπόν... μην μας το χαλάτε τώρα και κάναμε όμορφα όνειρα όλην την νύχτα! Απο την ΠΑΕ επίσημα δεν ακούγεται τίποτα προς το παρόν. Το μόνο που είπανε είναι "Θα πάρουμε παίκτη αν το θέλει ο Μίτσελ". Όμως είναι αυτές οι... "διαρροές" που βάζουν φωτιές.

 Εντωμεταξύ οι ρώσοι σύμφωνα με τον "Γαύρο" δίνουν 5 εκ. ευρώ για Μανιάτη. Την ίδια ώρα στην Ιταλία γράφουν οτι ο Ολυμπιακός θα πάει να πάρει τον Εσιέν απ'την Μίλαν.... Προσωπικά δεν θα ήθελα να φύγει και ο Μανιάτης! Πέρα απ'το ό,τι είναι απαραίτητος μετά την φυγή Σάμαρη... είναι έλληνας! Ναι έχει σημασία αυτό. Διότι ελληνική ομάδα είμαστε και μπορεί στην Ευρώπη αυτό να μην πολυμετράει αλλά στην Ελλάδα και ειδικά στα ντέρμπι θέλεις και έλληνες που να ξέρουν που παίζουν και να το μεταδίδουν και στους ξένους!

 Άντε να δούμε... Μήν φτάσουμε στο σημείο να μαδάμε μαργαρίτες και για τον Ντίοπ... "Θα έρθει... Δεν θα έρθει... Θα έρθει..."!!!! Ελπίζω μέσα στην ημέρα να κλείσει οριστικά ο Ντιόπ στον Ολυμπιακό και να μην το κάνουμε ξανά σίριαλ!

 Όπα... είπα σίριαλ και θυμήθηκα τον Πουλίδο! Ο πρόεδρος της Τίγκρες βγήκε και είπε "Γύρνα πίσω αγόρι μου... δεν θα σε φάμε...". Στο περίπου δηλαδή... Είπε μάλιστα πως θα τον βοηθήσουν να πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη. Άσε μεγάλε... Φρόντησε ο Ολυμπιακός για αυτό...



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG