Saturday, August 30, 2014

Ο Ολυμπιακός έχει αδυναμίες... δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε! Όμως ΗΡΕΜΙΑ!!! Χρόνο και στήριξη θέλει η ομάδα μας!


 Ο Ολυμπιακός έχει αδυναμίες... δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε! Όμως ΗΡΕΜΙΑ!!! Χρόνο και στήριξη θέλει η ομάδα μας!



 Ούτε υπερομάδα έχουμε γίνει να νικάμε παντού και πάντα... ούτε άχρηστοι είμαστε! Έγιναν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολλές αλλαγές στο ρόστερ και στην 11άδα και η ομάδα θα χρειαστεί χρόνο. Εδώ άλλες ομάδες με πολύ λιγότερες αλλαγές (σε όλην την Ευρώπη) ακόμη δεν είναι έτοιμες. Δείτε τι γίνεται σε Αγγλία, Γερμανία κτλ.

 Απο εκεί και πέρα... δεν χρειάζεται τις αδυναμίες μας να προσπαθούμε να τις καλύπτουμε με δικαιολογίες. Έγιναν λάθη σημαντικά (και) στον φετινό σχεδιασμό και αυτό φαίνεται μεταξυ άλλων απ'το ό,τι 1 μέρα πρίν το τέλος των μεταγραφών ακόμη κυνηγάμε βασικό φόρ και χάφ. 



 Δεν ειναι σωστό να ψάχνουμε δικαιολογίες στο πολύ σκληρό παιχνίδι του Παναιτωλικού. Οι άνθρωποι δεν έχουν ανάλογη ποιότητα με εμάς και παίζουν όπως παίζουν όλες οι μικρές ομάδες απέναντι στους πρωταθλητές της χώρας τους. Τα ίδια γίνονται ΠΑΝΤΟΥ. Δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο ούτε και αφορά μόνο τον "καημένο" τον Ολυμπιακό που τον κυνηγάνε όλοι (λέμε τώρα). Στο κάτω κάτω άς ήμασταν έτοιμοι να νικούσαμε ακόμη  και σε αγώνα wrestling. Έχουμε και στο παρελθόν περάσει απο τρελές έδρες όπου έπεφτε τρελό ξύλο! Άμα τρέμουμε τώρα και το κάθε Αγρίνιο τότε... 



 Έχουμε "θέμα" (όπως είπα και στο ημίχρονο στο εφμπί μας) και στις 3 γραμμές μας. Στην άμυνα δεν έχουν δέσει μεταξύ τους ακόμη. Φυσικό επακόλουθο όταν έχουν αλλάξει 4 στους 4.... Ο Μποτία μοιάζει πολύ αργός και δεν μου δίνει την εντυπωση πως έχει και την ποιότητα ή την προσωπικότητα να φάει την θέση ακόμη και του τωρινού Αβραάμ που δεν έχει καμία σχέση με τον προ τραυματισμού Αβραάμ. Ο Μίτσελ είναι δίκαιος και αν ο Μποτία δεν βελτιωθεί και δεν βρεί ρυθμό τότε γρήγορα θα βγεί απ'την 11άδα.

 Στο κέντρο τον φάγαμε και τον Μανιάτη με την γκρίνια μας... Τώρα να μας δώ. Ο Κασάμι δεν πρέπει να βγαίνει απ'την 11άδα. Περιμένω να αποκτηθεί και ο Ντιόπ. ΠΡΕΠΕΙ να αποκτηθεί. Επίσης φοβάμαι πως ο καημένος ο Τσόρι όσο παικταράς και αν είναι δεν θα μπορέσει να βγάλει 40 μάτς μόνος του! Χρειαζόμασταν και άλλο 10άρι. Ίσως μπορέσει να βοηθήσει ο Φορτούνης εκεί ή ο Αφελάι. Άν και τέτοιες στιγμές δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κράτησαν τον Ντε Βινσέντι.



 Στην επίθεση ο Διαμαντάκος πάλευε μόνος του ανάμεσα στα δυνατά κορμιά του Παναιτωλικού. Το παιδί έκανε ό,τι μπορούσε! Βλέπω πως αρκετοί τον κράζουν αλλά το θεωρώ άδικο. Άν τον πιστεύουμε τότε πρέπει να τον στηρίξουμε! Μαθαίνω πως έρχεται και ο Μήτρογλου δανεικός. Κανείς δεν αμφιβάλλει για την ΑΞΙΑ του Μητρογκόλ! Απλώς καλώς ή κακώς τα βασικά ματς είναι Σεπτέμβρη-Οκτώμβρη-Νοέμβρη για το Τσάμπιονς Λίγκ και εκεί χρειάζεσαι τον βασικό σου φόρ πανέτοιμο. Μακάρι να προλάβει να είναι... διότι τότε δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα κάνει πάλη κηδείες. Όσο για το πόσο "σοφή" είναι η απόκτηση του με δανεισμό με αρκετά λεφτά.. δεν με ενδιαφέρει ειλικρινά Δεν είμαι λογιστής και η ομάδα έχει βγάλει πολλά λεφτά τις πωλήσεις. Άς δώσει και 3 εκ. για Μήτρογλου και ας είναι για έναν χρόνο. Άν και του χρόνου ισως να είμαστε πάλι στο ψάξιμο. Ο Μπενίτες όπως φαίνεται δεν είναι ούτε αυτός έτοιμος και ας έκανε προετοιμασία στην Παραγουάη όπως έλεγαν. Όσο για Σαβιόλα... εγώ δεν θα τον κράξω. Είμαστε άδικοι μαζί του. ΟΜΩΣ... αποτελεί ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ να έχεις τον Σαβιόλα των 2 εκ. τον χρόνο για να παίζει 5-15 λεπτά στα δύσκολα μάτς και να αγωνίζεται βασικός μόνο με τα χωριά. Νομίζω η διοίκηση έψαξε τρόπο να τον δώσει αλλά δεν υπήρξανε προτάσεις και πιστεύω οτι και ο ίδιος ο Σαβιόλα δεν ήθελε να φύγει.

 Λοιπόν... είμαστε ακόμη στην αρχή. Κλείνοντας θα πώ κάτι ακόμη... καλό είναι παρά τις διαφορές που έχουμε αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού μεταξύ μας να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!! Ξέρω οτι συχνά μοιάζει δύσκολο... αλλά ο εχθρός είναι άλλος! Εμείς όλοι αγαπάμε την ομάδα και απλώς ο καθένας μας το βγάζει διαφορετικά αυτό...




No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG