Friday, August 29, 2014

Τί τρέχει με Γιόνας;


 Οι ισπανοί γράφουν οτι ο Γιόνας Γκονκάλβες είχε τους τελευταίους 2 μήνες προτάσεις απο ένα σωρό ομάδες τις οποίες απέρριψε όλες. Μάλιστα κάποιες απο αυτές ήτανε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και για την Βαλένθια. Πιο συγκεκριμένα ομάδες απο Κίνα, Μεξικό και Αραβικά Εμιράτα πρόσφεραν μέχρι και 3,8 εκ. ευρώ για την απόκτηση του αλλά ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε τις προτάσεις περιμένοντας πρόταση απο πιο "ελκυστικό" πρωτάθλημα.

 Ο ίδιος δήλωσε σε ισπανική εφημερίδα πως σκέφτεται σοβαρά να παραμείνει στην Βαλένθια. Το θέμα είναι πως η Βαλένθια μπορεί να έχει ρόστερ μέχρι 25 άτομα και ο Γιόνας δεν χωράει οπότε θα τον πληρώνει για να κάθεται στην εξέδρα ή στο σπίτι του. Όλα αυτά τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο εκτός και αν μέχρι τις 31 Αυγούστου βρεί ομάδα να τον αγοράσει κάτι που όμως αποκλείεται! Και γιατί αποκλείεται; Γιατί όπως αναφέρει το κείμενο ο Γιόνας με αυτήν του την στάση ουσιαστικά εκβιάζει την Βαλένθια να τον αφησει ελευθερο να πάει σε όποια ομάδα θέλει γλυτώνοντας το συμβόλαιο του!!!

 Πιθανών κάπου εκεί να μπαίνει στο κόλπο και ο Ολυμπιακός... Άν όπως γράφουν τα ελληνικά ΜΜΕ έχει μιλήσει με τον παίκτη τότε είτε περιμένει να μείνει ελεύθερος για να τον πάρει είτε θα περιμένει ώς την τελευταία στιγμή για να ρίξει η Βαλένθια πάρα πολύ τις απαιτήσεις της (πάνω απο 3 εκ. θέλει).




No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG