Saturday, August 23, 2014

Όποιον επιλέξει ο Μίτσελ αυτός θα είναι ο σωστός!



 Τελικά γραπτή ρήτρα για τον Ντιόπ δεν υπάρχει... Άλλωστε θα ήτανε αρκετά περίεργο να έχει ρήτρα μόλις 2 εκ. ευρώ. Η διοίκηση της Λεβάντε του είχε υποσχεθεί πως ώς είδος "ρήτρας" πως αν φέρει πρόταση μέχρι τις 20 Αυγούστου μπορεί να φύγει με 2 εκ. ευρώ. Ο Ντιόπ δήλωνε πως με 2 εκ. μπορεί να φύγει και προφανώς αυτό μετέφερε ο μάνατζερ του και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Όμως η Λεβάντε τώρα ξαφνικά ζητάει 3 εκ. ευρώ.... με αιτιολόγιση πως πέρασε το χρονικό περιθώριο που του είχανε δώσει (έτσι εξηγούνται και οι δηλώσεις του προέδρου τους νωρίτερα) και επειδή δεν υπάρχει πλέον αρκετός χρόνος για να βρούνε αντικαταστάτη ζητάνε 1 εκ. παραπάνω. Όπως φαίνεται γίνονται διαπραγματεύσεις μεταξύ των 2 ομάδων και γιαυτό ο Ντιόπ δεν έχει έρθει....

 Εγώ θα τα έδινα τα 3 εκ. ευρώ πάντως... Τα αξίζει. Όμως η όλη υπόθεση είναι περίεργη. Αρκετοί μάλιστα ισχυρίζονται πως στην πραγματικότητα θέμα Ντιόπ δεν υπήρξε ποτέ και πως η ΠΑΕ διέρρευσε το όνομα του για να αποσυντονίσει απ'τους πραγματικούς στόχους... όπως τον Σαντόμ. Προσωπικά ΑΝ όντως ισχύει αυτό το θεωρώ μεγάλη επικοινωνιακή βλακία!

 Ο 26χρονος Κλεμέντ Σαντόμ της Παρί που δεν είναι το ίδιο γνωστος στην Ελλάδα δεν ειναι καθόλου κακός παίκτης. Απλώς είναι άλλο στύλ εντελώς απ'τον Ντιόπ.... Καλύτερος επιθετικά αλλά αμυντικά δεν γεμίζει το κέντρο όσο ο Ντιόπ. Όμως και ο Σαντόμ μόνο "κλεισμένος" δεν είναι. Έκανε καλή χρονιά δανεικός στην Τουλούζ και αρκετές ομάδες τον θέλουν. Και δεν μιλάμε για τίποτα ομαδούλες αλλά για ομάδες όπως η Έβερτον και η Λυών.

 Άς αποφασήσει ο Μίτσελ ποιόν θέλει... και ας ελπισουμε οτι η διοίκηση θα μπορέσει να τον φέρει. Όποιον επιλέξει ο κόουτς για αμυντικό χάφ... αυτός θα είναι και ο σωστός. 



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG