Friday, August 8, 2014

Πουλίδο μετά τις 24 Αυγούστου....


 Όπως εδώ και μέρες φημολογείται ο Άλαν Πουλίδο πρέπει να βρίσκεται στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Μιλάνο. Έκανε ολιγοήμερες διακοπές στην Ρώμη με όλο του το σόι... και τώρα βρίσκεται στο Μιλάνο όπου κάνει προπονήσεις με παρέα τον 25χρονο αδερφό του Αρμάντο Πουλίδο που είναι μέσος και μέχρι τώρα έπαιζε ώς αριστερός χάφ/εξτρέμ στην Κορεκαμίνος όμως και αυτός ανήκει (;;;) στην Τίγκρες. Όπως καταλαβαίνετε μετά την άγρια κόντρα Πουλίδο με Τίγκρες δεν θα μπορούσε να παραμείνει εκεί ο αδερφός του. 



 Εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα είχε ακουστεί πως ο Αρμάντο θέλει να έρθει στην Ελλάδα μαζί με τον αδερφό του και να αγωνιστεί στην σούπερλιγκ! Τελικά οι φήμες ακούγονται όλο και πιο έντονα και μάλλον θα επαληθευτούν. Μόλις ανακοινωθεί ο Άλαν Πουλίδο απ'τον Ολυμπιακό θα υπογράψει στον Θρύλο (άν δεν το έχει ήδη κάνει) και ο αδερφός του! Φυσικά στο ρόστερ του Ολυμπιακού δεν υπάρχει θέση για τον Αρμάντο αλλά ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει υποσχεθεί στον Πουλίδο πως θα βρεί ομάδα στην σούπερλιγκ για τον αδερφό του....


 Να άλλος ένας λόγος που ο Πουλίδο επέλεξε Ολυμπιακό κ θέλει να έρθει... Παίρνουμε και τον αδερφό του με την υπόσχεση να του βρούμε ομάδα στην σούπερλιγκ. Πιθανόν και να διαψευστεί αυτό απ'την διοίκηση... αλλά μετά θα ανακοινωθεί απο κανέναν Εργοτέλη κτλ..... Όπως είχε γίνει με τον Πελέ που είμαι σίγουρος οτι άνηκε σε εμάς απο την πρώτη στιγμή. Όχι δεν έχω μυστικές πληροφορίες. Απλώς αυτό λέει η λογική και όποιος είχε παρακολουθήσει την μεταγραφή Πελέ πρίν πάει στον Εργοτέλη καταλαβαίνει γιατί το λέω. Πολύ παρασκήνιο και πολλά δεν θα τα μάθουμε ποτέ αλλά μερικά πράγματα κάνουν μπάμ. Άντε να βρούμε δουλειά και στην μάνα του Πουλίδο σε κανένα μεξικάνικο εστιατόρειο.... να βολέψουμε και την αδερφή του και τα ξαδέρφια του κτλ... ΟΑΕΔ για μεξικάνους ο Ολυμπιακός.



 Ο Πουλίδο περιμένει ένα να έγγραφο από επιτροπή της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Μεξικό, που να πιστοποιεί πως είναι ελεύθερος. Το "αστείο" βέβαια είναι πως ο υπεύθυνος της συγκεκριμένης επιτροπής βρίσκεται για δουλειές στον Καναδά και θα επιστρέψει μετά τις 24 Αυγούστου....... Μόλις ο Άλαν πάρει το συγκεκριμένο χαρτί θα πάει στο CAS για να αποκτήσει την ελευθερία του επίσημα και να μπορέσει να έρθει στον Πειραιά. Έχει επιστρατεύσει δικηγόρους απο το Μεξικό που έχουν εμπειρία με ανάλογα θέματα όπως την Θέλμα Χερέρα που στο παρελθόν έχει κερδήσει ανάλογες υποθέσεις ίοπως αυτές τoυ Αδόλφο Ρίος και τη μεταγραφή από τη Βερακρούζ στη Νεκάξα,του Γκουλιέλμο Χερνάντεζ με την Τσίβας, του Γκουστάβο Γκαϊτάν, του Εμίλιο Μόρα, του Φαουστίνο Ασπρίλια, του Λουίς Ίσλας, του Ουμπέρτο Γκονζάλες, του Γκάντχι Βέγκα, του Ομάρ Ροντρίγκες και του Τόμας Μπόι. Εννοείται πως ο Πουλίδο έχει και την νομική (και όχι μόνο) υποστήριξη και απο ανθρώπους του Ολυμπιακού. Με λίγα λόγια έχει ακόμη "ψωμί" η υπόθεση...Ήδη ακούμε πως υπάρχει σοβαρή περίπτωση ο Ολυμπιακός εκτός απ'τον βασικό φόρ να κινηθεί και για δεύτερο αφού ο Πουλίδο ακόμη και άν όντως αποκτηθεί δεν θα προλάβει να δηλωθεί στην λίστα του τσου λου!


Υ.Γ.: Αφού θα κουβαλήσει όλο του το σόι στην Ελλάδα.... Ελπίζουμε να φέρει και την κοπέλα του την τραγουδίστρια Γκάμπι Ραμίρεζ! Τί λέτε; Δεν έχω δίκιο; :p



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG