Sunday, June 1, 2014

Αργά ξύπνησαν!


Τώρα τί να πείς....... Είχα πεί πρίν αρχήσει η 4η περίοδος οτι το μάτς θα κριθεί στο τέλος στους 2-3 πόντους γιατί πολύ απλά πίστευα 2 πράγματα. Πρώτον οτι ο βάζελος δεν είναι καμία ομαδάρα και δεύτερον οτι αυτή η γαμ.... αστοχία δεν μπορεί να κρατήσει μέχριι τέλους. Και είχα δίκιο. Άν και μακάρι να είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός...


Πιστεύω πως στο ΟΑΚΑ μπορούν να πάρουν την νίκη διότι όπως είπα και ο ΠΑΟ δεν έχει καμία ομαδάρα. Όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να κάνουν ΠΟΛΥ μεγάλο μάτς και να εμφανιστούν σε τεράστια βραδιά παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης.

Χάσαμε επειδή οι περισσότεροι παίκτες εμφανίστηκαν όχι απλώς αγχωμένοι αλλά φοβισμένοι. Λύγισαν κάτω απο το βάρος του τίτλου του φαβορί... Το ό,τι οι περισσότεροι περίμεναν σχεδόν με σιγουριά τον τίτλο σήμερα μέσα στο ΣΕΦ βάραινε τρελά τους μπασκετμπολίστες μας. Και όταν ξεκινάς με 0/8 τρίποντα μέσα στην έδρα σου... έ τότε τί να περιμένεις; Παρόλα αυτά η ομάδα δεν το παράτησε το παιχνίδι όμως όταν αποφάσησε να ξυπνήσει ήτανε πλέον αργά!

Είχα γράψει χθές στον RedOnAir πως σε αντίθεση με ό,τι λένε οι περισσότεροι ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ μπορεί μόνο να "χάσει". Και τελικά όχι μόνο "έχασε" αλλά και έχασε.

Έχασε εκτός απο το μάτς και το πρωτάθλημα; Η λογική λέει ναι. Στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ θα έχει στο πλευρό του τον γνωστό μηχανισμό που τον στηρίζει τόσα χρόνια..... Γιαυτό και σήμερα στο ΣΕΦ χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία....

Πίκρα και απογοήτευση....

Το χειρότερο είναι πως τώρα θα βγούν πολλά "σαλιγκάρια" πάλι που είχανε χαθεί μετά την νίκη στο ΟΑΚΑ και θα αρχήσουν το βρίσιμο και την απαξίωση της ομάδας. Εγώ δεν θα πώ τίποτα. Θα περιμένω και τον 5ο τελικό... όσο ελάχιστες και αν είναι οι πιθανότητες για να συμβεί το θαύμα. Άν και ειδικά ο μπασκετικός Ολυμπιακός μας έχει συνηθίσει σε θαύματα... Ή ίσως απλώς προτιμώ να κοροϊδεύω τον εαυτό μου για να μην πονάω. Όπως και να έχει... η συνέχεια στο ΟΑΚΑ!



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG