Monday, June 30, 2014

Πήρε Φρίμπονγκ ο Ολυμπιακός;


 Σύμφωνα με ΜΜΕ απο Αγγλία και Γκάνα ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τον Emmanuel Frimpong. Ο παικτης είναι 22 ετών και παίζει ώς αμυντικό χάφ. Ίσως τον θυμάστε... είχε παίξει κάποτε με την φανέλα της Άρσεναλ εναντίον του Ολυμπιακού στο Τσου Λου. Τότε θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο αλλά είχε σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών) που τον έχει αφήσει πολύ πίσω. Φέτος έπαιξε στην Μπάρνσλεϊ στην Τσάμπιονσιπ. Είχε 9 συμμετοχές στις οποίες πρόλαβε να φάει 5 κίτρινες και 1 κόκκινη........ Πλέον έχει μείνει ελεύθερος οπότε άν έρθει δεν θα κοστήσει τίποτα εκτός απ'το συμβόλαιο του.

 Άν είναι να έρθει ώς "λαχείο" για το μέλλον άς έρθει... Άν είναι να έρθει για να παίζει βασικός... ας κάτσει σπίτι του. Μπάλα ξέρει σίγουρα αλλά με τρομάζει το θέμα με τους τραυματισμούς του όπως και το πρόβλημα με τις κάρτες.

 Εγώ περιμένω τους παικταράδες που είχε υποσχεθεί ο Μαρινάκης κατα την διάρκεια των εκλογών....... Μία εβδομάδα έμεινε για την έναρξη της προετοιμασίας. Να δούμε με ποιούς θα φύγουμε για Σέεφελντ.



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG