Friday, June 13, 2014

Λίγα λόγια για Ελαμπντελάουϊ...


 Όπως ακούγεται ο Ολυμπιακός παίρνει τον Ομάρ Ελαμπντελάουϊ απο την Μπράουνσβαϊγκ που υποβιβάστηκε απο την μπούντεσλιγκα. Πρόκειται για διεθνή νορβηγό ποδοσφαιριστή 22 ετών. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015 όμως ο μάνατζερ του Άρνολτντ δήλωσε πρίν λίγες μέρες στο γερμανικό kicker πως το συμβόλαιο του έχει ισχύ μόνο για την μπούντεσλιγκα και όχι για την 2η κατηγορία. Οπότε άν όντως έρθει θα αποκτηθεί ώς ελεύθερος!



 Επειδή βλέπω πολύ γερμανικό ποδόσφαιρο τον έχω παρακολουθήσει πολλές φορές. Μιλάμε για έναν παίκτη που έκανε αρκετά καλή σαιζόν. Έπαιξε συνολικά σε 29 μάτς έχοντας 1 γκόλ και 2 ασίστ. Μάλιστα πρίν μερικές μέρες είχε γραφτεί στην Γερμανία πως ενδιαφέρεται για αυτόν η Σάλκε.

 Δεν είναι ο παικταράς που ονειρευόμαστε αλλά μόνο άχρηστος δεν είναι. Είναι αρκετά γρήγορος και δουλευταράς μέσα στο γήπεδο ενώ καλύπτει ολόκληρη την δεξιά πλευρά. Δηλαδή προωθείται συχνά ακριβώς όπως ο Σαλίνο. Μάλιστα μοιάζουν αρκετά στο στύλ παιχνιδιού γενικότερα... Έχει μάθει το ποδόσφαιρο στην Αγγλία με αποτέλεσμα κάποιες φορές να παίζει αρκετά σκληρά στην άμυνα και γενικότερα είναι παίκτης που παίζει ψυχομένα και δεν του αρέσει να χάνει.

 Σίγουρα έρχεται ώς μπάκ απ όμως δεν αποκλείω να κερδήσει και θέση βασικού κάποια στιγμή άν ο Σαλίνο δεν παίζει σταθερά. Όπως και να έχει είναι κλασική μεταγραφή Μαρινάκη.... δηλαδή ποδοσφαιριστής εξελίξιμος σε πολύ καλή ηλικία που μπορεί σε μερικά χρόνια να πωληθεί με μεγάλο κέρδος.



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG