Tuesday, June 17, 2014

Υπάρχει και άλλο δεξί εξτρέμ στον Ολυμπιακό...


 Μετά της εξελίξεις με τον Τζόελ Κάμπελ που όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στην Άρσεναλ ο Ολυμπιακός πρέπει πλέον να αποκτήσει όχι ένα αλλά δύο εξτρέμ. Έναν για κάθε πλευρά. Εκτός και αν θεωρείται βασικός ο Γκαζαριάν.... 


 Πάντως ένα όνομα που δεν έχω διαβάσει πουθενά... είναι ο Χουάν Πάμπλο Πίνο! Ο παλιός καλός Πίνο σίγουρα θα είχε θέση στην 11άδα του Ολυμπιακού. Δυστυχώς όμως όλα δείχνουν οτι ο τωρινός Πίνο δεν έχει καμία σχέση με εκείνον της Μονακό ή και της Γαλατά. 

 Μετά τα όσα έγιναν στον Ολυμπιακό και με τα σημάδια απειθαρχίας που έδειξε ο Ολυμπιακός τον έστειλε δανεικό στην Κολομβια. Στην Μεντεγίν που είναι και η ομάδα στην οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα του. Τί έκανε όμως εκεί; Όχι πολλά πράγματα... Είχε μόλις 8 συμμετοχές χωρίς ούτε καν μία ασίστ. Μοιάζει σαν πρώην ποδοσφαιριστής... και όλα αυτά ενώ είναι ακόμη μόλις 27 ετών!


 Ο δανεισμός του πάντως ολοκληρώνεται τέλος του μήνα και θα πρέπει να επιστρέψει στον Πειραιά αφού το συμβόλαιο του έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Τί θα γίνει; Δεν ξέρω... Ίσως και να τον πάρει μαζί του ο Μίτσελ στην προετοιμασία για να τον δοκιμάσει. 

 Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βασιστεί στον κολομβιανό (που μόνο τυχαιο δεν είναι που δεν βρίσκεται στην Βραζιλία με την εθνική του) και καλό είναι έστω ο ένας απο τους δύο βασικούς εξτρέμ να έχει αποκτηθεί μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας! Και φυσικά δεν μετράω ώς βασικό ούτε τον Αγκίμ Ιμπραϊμι που έπαιξε δανεικός απο την Μάριμπορ του Ζάχοβιτς στην ιταλική Κάλιαρι. Και ας είχε σκοράρει και εναντίον του Παναθηναϊκού στα 3-0 της Μάριμπορ τότε...


Υ.Γ.: Ο Περπέρογλου αποτελεί παρελθόν όπως φαίνεται. Το ίδιο μάλλον θα συμβεί και με τον Πέτγουεϊ αργά ή γρήγορα αφού ο Μπαρτζώκας ψάχνει έναν πιο σταθερό και πιο έμπειρο παίκτη. Ποιοί μπορούν να καλύψουν αυτά τα κενά; Ο Ολυμπιακός έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Μάικ Μπράμος. Όμως απο τους παίκτες που άφησε ελεύθερους ο ΠΑΟ περισσότερο σε αυτό που ψάχνει ο Ολυμπιακός ταιριάζει ο Ματσιούλις διότι μπορεί και να ποστάρει. Όμως και για τον Ματσιούλις ακούγεται ενδιαφέρον απο Μακάμπι (που θέλει και τον Πέτγουεϊ) και την ΤΣΣΚΑ όπου μάλλον αναλαμβάνει ο Ιτούδης.... Για μένα ένα όνομα σοβαρότατο που πρέπει να αποκτηθεί είναι ο Βεζένκοφ και ελπίζω οι Αγγελόπουλοι να το παλέψουν και να μην αφήσουν να καταλήξει στον βάζελο! Επίσης πολύ σημαντική ενίσχυση θεωρώ και την απόκτηση του Καϊμακόγλου όμως μόνο εύκολη δεν θα είναι η μεταγραφή αυτή. Για να είμαι ειλικρινής.... είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει! Εννοείται πως υπάρχει και το ΝΒΑ όπου μπορείς να βρείς αθλητικά 3άρια και 4άρια όμως θα πρέπει μάλλον να περιμένεις αρκετά. Άλλωστε και ο Ντιλέϊνι  πρίν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο να βρεί συμβόλαιο στην Αμερική! Και μην ξεχνάμε και τον Λό. Σε λίγες μέρες θα πρέπει να έρθει στην Ελλάδα και να περάσει απο εξετάσεις. ΑΝ φανεί οτι έχει αποθεραπευτεί πλήρως τότε το πιθανότερο (σχεδόν σίγουρο) είναι πως θα παραμείνει! Βέβαια όλα αυτά θα φανούν σ΄θντομα.... Όπως άλλωστε και το τι θα γίνει με την ανανέωση συμβολαίου του Μάντζαρη, του Πρίντεζη και όσων τα συμβόλαια λήγουν σε έναν χρόνο απο τώρα.


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG