Friday, June 27, 2014

Ο γιός του Μίτσελ Γουίγκινς στο νούμερο 1 των ντράφτ!


 Τα ξημερώματα έγινε στην Αμερική το NBA Draft για το 2014. Στο νούμερο 1 επιλέχθηκε ο Andrew Wiggins απο τους Κλίβλαντ Κάβαλιερς. Το όνομα του αν σας ακούγεται γνωστό υπάρχει εξήγηση... Είναι ο γιός του Mitchell Wiggins που στα τελειώματα της καριέρας του πέρασε και απο την Ελλάδα παίζοντας για Σπόρτινγκ και Πανιώνιο. Ακόμη και σε προχωρημένη ηλικία ήτανε ένας απίστευτος σκόρερ και έκανε τρομερές σαιζόν στην Α1. Χάρηκα που τον είδα μετά απο τόσα χρόνια ξανά και είμαι σίγουρος πως είναι απόλυτα υπερήφανος για τον γιό του! 



 Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε την οικογένεια Γουίγκινς στο ντράφτ πρίν απο λίγες ώρες.





 Ο Θανάσης Αντετοκούμπο επιλέχθηκε στον 2ο γύρο των ντράφτ  στο νούμερο 51 απο τους Νίκς της Νέας Υόρκης. Έτσι μετά τον μικρό του αδερφό ίσως δούμε και τον Θανάση κάποια στιγμή στο NBA. Αντίθετα ο Ιωάννης Παπαπέτρου που ανήκει στον Ολυμπιακό και φέτος αναμένεται να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής δεν επιλέχθηκε απο καμία ομάδα του NBA. Βλέποντας ποιοί παίκτες επιλέχθηκαν ειδικά στον 2ο γύρο πιστεύω πως είναι αδικία για τον έλληνα καλαθοσφαιριστή όμως δεν πειράζει... στο χέρι του είναι να αποδείξει την αξία του με την φανέλα του Ολυμπιακού και να κάνει τους αμερικάνους να τρίβουν τα μάτια τους.


 Απο ευρωπαίους πιο ψηλά επιλέχθηκε ο κροάτης Ντάριο Σάριτς στο νούμερο 12 απο τους Ορλάντο Μάτζικ. Ο Σάριτς μόλις λίγες ώρες πρίν το ντράφτ υπέγραψε συμβόλαιο με την Εφές και θα παίζει στην Τουρκία υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Ίβκοβιτς έχοντας όμως όρο να σπάσει το συμβόλαιο του το 2016 για να πάει στο ΝΒΑ άν το θελήσει. Ένας ακόμη κροάτης ο Γιουσούφ Νούρκιτς επιλέχθηκε στον πρώτο γύρο στο νούμερο 16 απο τους Σικάγο Μπούλς και είναι ένας απο τους λίγους σέντερ που επιλέχθηκαν στο ντράφτ. Επίσης ο σέρβος Μπόγκνταν Μπογντάνοβιτς επιλέχθηκε στο νούμερο 26 απο τους Σάνς του Φίνιξ.


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG