Monday, June 9, 2014

Θα πάρει εκδίκηση ο Ζαρντίμ;


 Ένα απο τα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι είναι η υπόθεση του Εντιγκά. Έπαιξε δανεικός στον Ολυμπιακό απο την Μονακό και εκεί επέστρεψε πλέον. 




 Φυσικά ο ίδιος θα ήθελε να μείνει στην Μονακό (όπως και ο Κάμπελ στην Άρσεναλ...) όμως άν οι μονεγάσκοι δεν τον θέλουν δεν θα έχει πρόβλημα να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ειδικά αφού ο Μίτσελ τον θέλει και τον υπολογίζει ως βασικό. 


 Όμως εδώ μπαίνει στο κόλπο ένας άλλος προπονητής που έχει σχέση με τον Ολυμπιακό. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ξέρουμε όλοι με τι τρόπο έφυγε απο την ομάδα. Ο Μαρινάκης (και υπο την πίεση του κόσμου) τον έδιωξε ενώ είχε καθαρίσει το πρωτάθλημα απο τον Νοέμβριο ουσιαστικά επειδή η ομάδα δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο και στηρίζονταν κυρίως στις στημένες φάσεις για να σκοράρει. Μάλιστα η απομάκρυνση του Ζαρντίμ για όσους δεν καταννοούν την ελληνική νοοτροπία ήτανε τόσο εντυπωσιακή που σχεδόν ολόκληρη η Ευρώπη ασχολήθηκε με αυτήν. Όμως ο Ζαρντίμ "χρησιμοποίησε" την πορεία του στον Ολυμπιακό για να αποδείξει οτι μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό και να σταθεί σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα με επιτυχία. Έτσι επέστρεψε στην πατρίδα του όπου είχε πολύ καλή παρουσία με την Σπόρτινγ Λισαβώνας (τερμάτησε 2ος μετά την Μπενφίκα αφήνωντας στην ισοβαθμία πίσω του την Πόρτο). Για να μην λέμε πολλά... πλέον ανέλαβε προπονητής της Μονακό! Μια Μονακό που δεν έχει σχέση με την ομάδα των τελευταίων ετών αφού πλέον έχει γερούς επενδυτές. Και έτσι ξαφνικά... κρεμόμαστε απο τα χείλη του! Διότι ο πορτογάλος θα αποφασήσει ποιούς ποδοσφαιριστές απο το ρόστερ της νέας του ομάδας θέλει ή όχι. Και φυσικά ένας απο αυτούς είναι ο Εντιγκά. Άν ο Ζαρντίμ πεί "Τον θέλω!" τότε ... αυτόματα πρέπει εμείς να τον ξεχάσουμε! 

 Για να δούμε... θα πάρει "εκδίκηση"; 


Υ.Γ.: Εκδίκηση μπορεί να πάρει και με άλλο τρόπο. Π.χ. με το να πάρει τον Μανωλά στην Γαλλία. Άν και.... άν σκάσει πάνω απο 10 εκ. ευρώ για τον Κώστα δεν νομίζω να στεναχωρεθεί και κανείς στον Πειραιά...


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG