Wednesday, June 4, 2014

Φέρτε το χρήμα να τελειώνουμε!


 Η ιστορία με τον Νούνιες συνεχίζεται ακόμη ενώ έχουν περάσει τόσα χρόνια απο τότε. Ήδη απο τον Φεβρουαριο είχα γράψει πως ο Ολυμπιακός είχε δώσει τον Νοέμβριο του 2013 χρονικό περιθώριο στην Ιντεπεντιέντε μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014 να τον ξεχρεώσει. 


 Μόνο που οι αργεντίνοι έχουν τόσο βαριά οικονομικά προβλήματα που και τον Φεβρουάριο αντί να στείλουν τα χρήματα που χρωστάνε ακόμη (περίπου 1μιση εκ. ευρώ) πρότειναν στον Ολυμπιακό να πάρει κάποιον παίκτη τους. Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε και η υπόθεση κατέληξε στα διεθνές δικαστήρια τα οποία και φυσικά έβγαλαν πλέον απόφαση υπέρ του Ολυμπιακού. Έτσι η Ιντεπεντιέντε είναι υποχρεωμένη πλέον να μας ξεπληρώσει αν δεν θέλει να της αφαιρεθούν 6 βαθμοί απο το επόμενο πρωτάθλημα. 

 Ήδη μαθαίνω πως ρευστό ακόμη δεν υπάρχει και είναι πολύ πιθανό να βρεθούν σύντομα στην Αργεντινή παράγοντες εκ μέρους του Ολυμπιακού για να διαπραγματευτούν κάποια λύση. Οι αργεντίνοι βέβαια πολύ θα ήθελαν να μας δώσουν κάποιον απο τους ποδοσφαιριστές τους για να ξεχρεώσουν. Όμως υπάρχει κανένας παίκτης στο ρόστερ τους που να αξίζει;

 Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά η απάντηση που δίνω εγώ είναι "Όχι!". Οι μόνοι ποδοσφαιριστές που ίσως θα μπορούσαν να αξίζουν το να "χαρίσει" ο Ολυμπιακός το 1μιση εκατομύριο είναι ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός Γιούλιαν Βελάσκεζ (1 συμ. με την εθνική Αργεντινής) ή ο 28χρονος επιθετικός Φακούντο Πάρα (αργεντίνος με γερμανικό διαβατήριο) που έπαιξε φέτος δανεικός στην Αταλάντα (16 συμ. 2 γκόλ) και είναι γνωστός στην Ελλάδα απο το πέρασμα του απο την Λάρισα. Με λίγα λόγια "Φέρτε το χρήμα να τελειώνουμε!".

Υ.Γ.: Για το μπάσκετ θα τα πούμε μετά τον αγώνα... ό,τι ήτανε να πώ εγώ το έχω ήδη γράψει στην σελίδα μας στο φέισμπουκ.

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG