Friday, June 13, 2014

Η πρόταση του Ολυμπιακού για Φινμπόγκασον....


Απο την διοίκηση της Χέρενφεεν δήλωσαν πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε ικανοποιητική πρόταση για τον Φινμπόγκασον που τους αναγκάζει να καθήσουν στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους του Θρύλου για διαπραγματεύσεις.


Δεν ξέρω πόσα ακριβώς λεφτά μπορεί να δίνει ο Ολυμπιακός. Πάντως ξέρω καλά πως η Βέρντερ Βρέμης είχε προτείνει 4 εκατομύρια ευρώ στους ολλανδούς οι οποίοι αμέσεις είπανε όχι. Λίγες μέρες μετά η Άουγκσμπουργκ πρότεινε 4μιση εκ. ευρώ τα οποία επίσης δεν ήτανε αρκετά. Καμία απο τις 2 γερμανικές ομάδες δεν έχει την οικονομική άνεση να προσφέρει περισσότερα χρήματα.

Φαντάζομαι πως ο ΟΣΦΠ πρότεινε ένα ποσό γύρω στα 6 εκ. ευρώ... Ίσως λίγο λιγότερα ή ίγο περισσότερα...

Απο την Ιταλία ακούγεται πως ο Ολυμπιακός δίνει 6μιση εκ. ευρώ για Παουλίνιο τα οποία όμως θεωρούνται λίγα για τον ποδοσφαιριστή. Παρόλα αυτά αυτό δείχνει το ποσό που περίπου είναι ετοιμος να δώσει ο Ολυμπιακός για να φέρει έναν "δυνατό" επιθετικό.




Υ.Γ.:
Σε λίγες ώρες παίζουν Μεξικό - Καμερούν. Άν είμαστε τυχεροί ίσως δούμε και τον Πουλίδο να μπαίνει αλλαγή κάποια στιγμή. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται με την περίπτωση του όμως για να δήλωσε ο Μαρινάκης πως ο παίκτης έχει υπογράψει φαντάζομαι πως θα ισχύει. Απλώς.... είδαμε και με Μπόατενγκ πόση σημασία έχουν τα προσύμφωνα.... Καμία! Το σίγουρο είναι οτι ο παίκτης θέλειθ να αγωνιστεί στην Ευρώπη όμως θα προτιμούσε καλύτερο πρωτάθλημα απο το ελληνικό. Βέβαια οι δηλώσεις του πως δεν έχει υπογράψει κάπου πιθανών να είναι απλώς ο τρόπος του να κρατήσει ήρεμο τον κόσμο και τα ΜΜΕ στην πατρίδα του όσο βρίσκεται στην Βραζιλία για το Μουντιάλ. Θα δούμε... Άν πάντως χαλάσει αυτή η μεταγραφή θα μιλάμε για "ξεβράκωμα" της διοίκησης μεγαλύτερο απο εκείνο με τον Μπόατενγκ...



Υ.Γ.2: Τα παιχνίδια της πράσινης ΚΑΕ συνεχίζονται με την επίσημη κατάθεση πρότασης για Μάντζαρη στον Ολυμπιακό. Φυσικά γνωρίζουν και οι ίδιοι πως δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να δεχτεούν οι Αγγελόπουλοι οποιαδήποτε πρόταση απ'τον ΠΑΟ. Άλλωστε σύμφωνα με το έγκυρο Eurohoops είναι έτοιμοι να του καταθέσουν πρόταση ανανέωσης για άλλα 3 χρόνια. Αυτό που κάνουν οι πράσινοι είναι να προσπαθούν να δημιουργήσουν αναταραχή στον Ολυμπιακό και να δείξξουν πως ενδιαφέρονται για όλους τους καλούς έλληνες παίκτες..... Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν.... αλλά σίγουρα έχει σχέση και με την εθνική ομάδα ίσως και με την ΕΟΚ....


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG