Wednesday, June 25, 2014

Μπράβο Ελλαδάρα!!!


 Επειδή τις τελευταίες μέρες έλειπα...

 Μπράβο στην εθνική! Έδειξε ψυχή και πήρε μια πανάξια πρόκριση που τουλάχιστον εμένα με έκανε υπερήφανο!



 Ο Σάντος χωρίς να χαλάσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας τους άφησε να παίξουν πιο επιθετικά με αποτέλεσμα σε κάθε επίθεση να κατεβαίνει η Ελλάδα με 4 ποδοσφαιριστές. Επίσης η πίεση στο κέντρο απέφερε καρπούς στην φάση που ο Ανδρέας Σάμαρης έκλεψε την μπάλα και έβγαλε την Ελλάδα στην αντεπίθεση με αποκορύφωμα φυσικά το γκόλ που πέτυχε ο ίδιος κάνοντας το 1-0!!!



 Η Ελλάδα έπαιξε αρκετά πιο γρήγορο ποδόσφαιρο και πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο απο τα δύο πρώτα μάτς. Για να είμαστε δίκαιοι πρέπειι να πούμε πως απο παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάστηκε όλο και καλύτερη. Οι παίκτες έδειξαν πως η σκληρή (αλλά δίκαιη κατα την άποψη μου) κριτική που δέχτηκαν μετά το πρώτο παιχνίδι τους ενόχλησε και αντί να το βάλουν κάτω λειτούργησε ο εγωισμός και η υπερηφάνεια τους και έδωσαν απαντήσεις σε όλους μας κάνοντας μας ταυτόχρονα και υπερήφανους.

 Όταν έχουν αποκλειστεί μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Αγγλία και η Πορτογαλία και περνάει στους "16" η Ελλάδα τότε μόνο να χαιρόμαστε πρέπει! Άκουσα και ένα ανέκδοτο χθές.... Βλέπει ο Πίρλο στο αερδρόμιο τον Ινιέστα και τον Ρούνεϊ και τιυς ρωτάει "Τί κάνετε εδώ;" και απαντάνε "Περιμένουμε τον Ρονάλντο!". Χαχα... Δεν είναι μικρή επιτυχία!



 Και όπως το ήθελε η μοίρα θα πέσουμε πάνω στην έκπληξη της διοργάνωσης. Την Κόστα Ρίκα του "δικού μας" Τζόελ Κάμπελ! Το θετικό είναι οτι τον ξέρουμε καλά. Το κακό είναι οτι μας ξέρει και αυτός! Πέρα απο αυτό... το στύλ των δύο ομάδων μοιάζει πάρα πολύ. Προτεραιότητα δίνουν και οι δύο ομάδες στην άμυνα. Η Κόστα Ρίκα πίσω παίζει με μια 5άδα αμυντικών. Απο εκεί και πέρα κάθε ομάδα έχει ένα έξτρα όπλο. Η Κόστα Ρίκα την ταχύτητα των εξτρέμ της και φυσικά του Κάμπελ και η Ελλάδα.... την εμπειρία της απο τέτοια μάτς! Τί θα μετρήσει πιο πολύ; Θα φανεί! 


 Είχα γράψει πάντως κάποια στιγμή πως ο Σάντος έχει άστρο όπως ακριβώς είχε και ο Ρέχαγκελ και νομίζω αυτό επιβεβαιώθηκε άλλη μία φορά! Εκτός απο την πρόκριση που ήρθε όπως ήρθε με γκόλ στο 90φεύγα απο (δίκαιο) πέναλντι... μην ξεχνάμε πως απο στον όμιλο με τον οποίο διασταυρωνόμαστε υπήρχανε Αγγλία, Ιταλία και Ουρουγουάη και εμείς παίζουμε τελικά με την Κόστα Ρίκα που παρά τα εκπληκτικά αποτελέσματα που έχει φέρει σίγουρα δεν έχει το ειδικό βάρος των άλλων ομάδων. Απο εκεί και πέρα άν κάνουμε το λάθος να τους υποτιμήσουμε θα φύγουμε με 3 γκόλ στο κεφάλι! Θέλει πάρα πολύ προσοχή, τρέξιμο, υπομονή και φυσικά πάθος και ψυχή το παιχνίδι για να χαμογελάσουμε ξανά στο τέλος.

 Το σίγουρο είναι πως όποια ομάδα και να περασει θα πρόκειται για πολύ μεγάλη έκπληξη αφού κανείς δεν περίμενε Ελλάδα ή Κόστα Ρίκα να βρεθούν στους "8" της διοργάνωσης! 






Υ.Γ.: Σάντος μ'ακούς; ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΛΑΚΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα έρθω Βραζιλία να σε δαγκώσω!!!! Ένα μάτς παίξαμε χωρίς τον Κατσουράνη και νικήσαμε! Τυχαίο είναι;;;; Όχι φυσικά!!! Μπορεί και ο Καραγκούνης να είναι ακόμη πιο μεγάλος σε ηλικια αλλά ο Καραγκούνης παλεύει, δίνει την ψυχή του, μοιράζει μπαλιές στο κέντρο και ΤΡΕΧΕΙ!!!! Η ομάδα χθές είχε μέσο όρο 7,5 χιλιόμετρα... και ο 37χρονος Καραγκούνη που βρήκε λίγο πρίν το τέλος είχε 8,5 χιλιόμετρα!!!! Respect!!!!

Υ.Γ.2: Για την προσωπική απόδοση των παικτών επίτηδες δεν έγραψα τίποτα. Γιατί; Διότι η Ελλάδα πήρε την νίκη παίζοντας ώς ΟΜΑΔΑ! Και ώς ομάδα την κρίνω και εγώ.... Φυσικά άλλοι ήτανε καλύτεροι και άλλοι χειρότεροι... όμως αυτήν την στιγμή καλό είναι να κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία και χωρίς γκρίνιες.



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG