Saturday, May 31, 2014

Η αλήθεια για Φορτούνη!


 Επειδή πολλά γράφονται για Φορτούνη... τα πράγματα είναι απλά. Το ό,τι η ομάδα δεν ασχολήθηκε ποτέ και το ό,τι δεν τον ήθελε ο Μίτσελ είναι παραμύθια.

 Ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε κανονικότατα με την περίπτωση του σε βαθμό που ο ίδιος ο Μαρινάκης όταν είχε δηλώσει στον Χατζηνικολάου πως ο Πουλίδο έχει υπογράψει είχε αφήσει ταυτόχρονα να εννοηθεί πως και ο Φορτούνης είναι πάρα πολύ κοντά στο να κλείσει!



 Ο μάνατζερ του Φορτούνη μίλησε με τον Ολυμπιακό και μάλιστα εκ μέρους του Ολυμπιακού μίλησε και με την Καϊζερλάουτερν για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή.

 Ξαφνικά και ενώ όλοι έγραφαν πως ο παίκτης έρχεται και μάλιστα και ο ίδιος είχε δηλώσει πως θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό άρχησαν να ακούγονται "φήμες" πως ενδιαφέρονται για αυτόν σοβαρά ομάδες όπως η Χόφενχαϊμ κ.α. απο την μπούντεσλίγκα. Κάπου εκεί άρχησαν να φαίνονται και τα πρώτα "σύννεφα" και να χαλάει η υπόθεση. 


 Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έγινε. Όμως ξέρω καλά πως ο Φορτούνης προτιμάει να παίξει μπάλα στην Γερμανία και ειδικά στην μπούντεσλιγκα και σίγουρα θα θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να το πετύχει αυτό. Άλλωστε ο ίδιος του είχε δηλώσει τον Ιαουνάριο πως σε αυτήν την φάση της καριέρας του δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην Ελλάδα! Πράγματι αρκετές ομάδες τον έχουν παρακολουθήσει σοβαρά τα τελευταία χρόνια. Ομάδες όπως η Χόφενχαϊμ, η Βέρντερ Βρέμης, η Κολωνία ενώ ακόμη και για την Σάλκε και την Ντόρτμουντ είχε ακουστεί πέρυσι. Όμως η παρουσία του στην 2η κατηγορία της Γερμανίας με την Καϊζερσλάουτερν δεν ήτανε ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Ειδικά φέτος ήτανε πολύ απογοητευτική χρονιά και έτσι το ενδιαφέρον απο άλλες ομάδες έχει μειωθεί σημαντικά.


 Ο Ολυμπιακός αυτήν την χρονική περίοδο θα μπορούσε να αποτελέσει μια τεράστια ευκαιρία και ένα μεγάλο άλμο για την καριέρα του Φορτούνη και γιαυτό και πιστεύω πως θα ήθελε να έρθει στον Πειραιά. Με μια μεγάλη προυπόθεση όμως... Να έχει θέση βασικού ή έστω εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής. Και εδώ μάλλον προέκυψε ένας απο τους λόγους που η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Το πιθανότερο είναι να ζήτησε μέσω του μάνατζερ του κάποιες "ασφάλειες" που φυσικά η ομάδα δεν μπορούσε να του δώσει.

  Θέλετε την άποψη μου; Πολλή φασαρία για το τίποτα! Εκτός όλων των άλλων εμένα ο ποδοσφαιριστής αυτός δεν με πείθει πως μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό και να αποτελέσει βασικό κομμάτι του ρόστερ. Και όπως έχω ξαναπεί το να αποκτηθεί μόνο και μόνο για να έχει η ομάδα μια επιπλέον επιλογή για την λίστα των γηγενών για το Τσου Λου είναι αστείο και είναι και άδικο ακόμη και για τον ίδιο τον Φορτούνη. Μακάρι το παιδί να με διαψεύσει και να βρεί ομάδα στην Γερμανία που θα τον πιστέψει και να τον δούμε σύντομα ξανά στην μπούντεσλιγκα. Αυτό θα είναι το καλύτερο και για τον ίδιο τον Κώστα.

Το σίγουρο είναι πως δεν είναι της μοίρας του προφανώς να παίξει στον Ολυμπιακό... Σε ηλικία 11 ετών είχε ενταχθεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού όπου και έμεινε μέχρι τα 16 του. Δεν πήρε τις ευκαιρίες που χρειάζονταν και επέστρεψε στην πατρίδα του στα Τρίκαλα. Εκεί τον ανακάλυψε ο Αστέρας Τρίπολης και τον απέκτησε με μόλις 50.000 ευρώ. Εκεί έμεινε μόλις μια σαιζόν αφού έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Μάλιστα το αστείο είναι πως και τότε ξανά ο Μαρινάκης σε πηγαδάκια με δημοσιογράφους είχε πάλι αφήσει να εννοηθεί πως ο Φορτούνης θα έρθει στον Ολυμπιακό! Τελικά όμως εμφανίστηκε η Κάιζερλαουτερν που έδωσε στον Αστέρα 800.000 ευρώ και ποσοστό απο μεταπώληση και πήρε τον Κώστα στην Γερμανία. Εκεί η πρώτη του σαιζόν ήτανε η καλύτερη του όμως η ομάδα του υποβιβάστηκε. Απο τότε τον πήρε και η κατηφόρα με αποκορύφωμα φέτος που έπαιξε ελάχιστα. Και όπως φαίνεται ενώ 3 φορές είχε την "ευκαιρία" να παίξει στον Ολυμπιακό τελικά αυτό δεν θα γίνει. Ποιός ξέρει... ίσως την επόμενη φορά...


Υ.Γ.: Ξέρω οτι με αυτό που θα πώ θα στεναχωρήσω αρκετούς φίλους... Όμως εμένα η περίπτωση του Σαμαρά δεν με χαλάει καθόλου! Μπορεί να βοηθήσει και να δώσει λύσεις στον χώρο της επίθεσης γενικότερα ενώ έχει και εμπειρία ακόμη και απο Τσάμπιονς Λίγκ. Δεν καταλαβαίνω γιατί αρκετοί δεν τον θέλουν. Πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει. Εννοείται βέβαια πως δεν τον βλέπω ώς βασικό και πως είτε έρθει είτε όχι πρέπει να αποκτηθεί και βασικό αριστερό χάφ!


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG