Sunday, October 7, 2012

10 συμπεράσματα απο τον αγώνα με τον Αστέρα...

  1. Ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει ποτέ με ίδια 11άδα 2 συνεχόμενα μάτς.
  2. Μήτρογλου και Τζεμπούρ δεν θα ξεκινήσουν μαζί ποτέ. Μάλιστα μόλις μπήκε ο Μήτρογλου βγήκε ο Τζεμπούρ... μην τύχει και συνηθίσουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου...
  3. Η τύχη είναι με τους δυνατούς... βλέπε δοκάρι στο 82' και ευκαιρία Αστέρα στο 86'.
  4.  Και όμως μια ομάδα μπορεί να σκοράρει χωρίς να έχει μια φάση σε ολόκληρο παιχνίδι...
  5. Καλύτερο υπνωτικό απο το ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει.
  6. Φετφατζίδης και Βλαχοδήμος γιατί δεν παίζουν; "Χολέρα έχουν;" που θα έλεγε και μια ψυχή... Άμα παίξουν πάνω απο 2-3 μάτς φέτος ο καθένας ευχαριστώ να λένε.
  7.  Τόση "ποιότητα" μαζεμένη στην ομάδα του Ολυμπιακού είχα χρόνια να δώ... Θυμίζει εποχές Ζίκο ή ακόμη και Αλμπέρτο Μπιγκόν!
  8. Η ομάδα έχει 6/6 νίκες και με το σφύριγμα της λήξης ακούγεται όλο το γήπεδο να βρίζει και να γιουχάρει "ΟΥΥΥΥΥ!!!!" Ναι πείτε τώρα στους οπαδούς του Ολυμπιακού ότι θέλουν το κακό της ομάδας... όχι πείτε το άν έχετε τα κότσια. Μόνο ελπίζω να αντέχουν τα ποδαράκια σας στο τρέξιμο μετά! Γιατί το ότι θα σας κυνηγήσουν είναι σίγουρο αφού θα το αξίζετε!
  9.  Πάνω που κάποιοι είχανε αρχίσει να τα βλέπουν πιο αισιόδοξα την όλη κατάσταση έγιναν σήμερα πάλι τόσα λάθη απο τον προπονητή που επέστρεψε η απογοήτευση στους οπαδούς. Το πραγματικά κακό είναι πως είμαι σίγουρος ότι όπου νάναι ακολουθούν δηλώσεις κυρ Σάββα που θα λέει "Είστε κρυφοβάζελοι. Η ομαδάρα κέρδισε το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς. Σε τέτοια μάτς μετράει το αποτέλεσμα και όχι η εμφάνιση! Έχουμε 6 στα 6. Είστε τρελοί!" ή κάτι παρόμοιο... περιμένετε λίγο και θα το δείτε...
  10. Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε εύκολα. Πιθανόν και με 30 νίκες σε 30 μάτς. Μεγαλύτερος αντίπαλος μας είναι φέτος οι χαμηλές βλέψεις της διοίκισης που άν κρίνω και απο τις δηλώσεις των παικτών (βλέπε Μασάντο "Στόχος μας το πρωτάθλημα") έχουν περάσει και σε αυτούς και φυσικά και στον προπονητή που έχει την Ευρώπη καθαρά σε δεύτερη μοίρα. Για να μήν πώ τρίτη μετά και το κύπελο.

 Θα μπορούσα να αναλύσω περισσότερο το παιχνίδι και να μιλήσω με περισσότερη σοβαρότητα... αλλά γιατί να το κάνω; Μήπως είναι σοβαρό το ποδόσφαιρο που βλέπουμε; Απο τα πρώτα 30 λεπτά είχε κοντέψει να με πάρει ο ύπνος! Αλλά τι λέω! Εδώ ακόμη και οι παίκτες μας σαν να κοιμότανε έπαιζαν. Στατικόί όλοι... περίμεναν την μπάλα να πάει πάνω τους! Αργός ρυθμός και απο τις δύο ομάδες. Συγνώμη αλλά είναι ποδόσφαιρο αυτό; Επι 90 λεπτά είδαμε ένα φρικτό παιχνίδι κέντρου χωρίς φάσεις. Μπάλα στα πόδια του Ολυμπιακού... πάσα... πάσα... πάσα... λάθος... μπάλα στα πόδια των παικτών του Αστέρα... πάσα... πάσα ...λάθος... Ολυμπιακός ξανά... πάσα....πάσα... πάσα... λάθος... Αστέρας... πάσα... πάσα... άουτ.... Ολυμπιακός πάσα πάσα πάσα φάουλ! Ε ΑΝΤΕ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ!!! 


Κερδίσαμε το...  ντέρμπυ αδέρφια... γιορτάστε το! Ρε θα μας τρελάνουν φέτος!


Υ.Γ.: Με τον Ζαρντίμ σηκώνω τα χέρια ψηλά πια. Δεν ξέρω τι να πώ. Δεν κατάλαβα γιατί άφησε εκτός τον Ντιακιτέ. Δεν κατάλαβα γιατί ξεκίνησε με την συγκεκριμένη 11άδα... δεν καταλαβαίνω γιατι δεν προσπαθεί επιτέλους να δώσει μια σταθερότητα στην ομάδα. Δεν καταλαβαίνω πολλά. Ελπίζω τουλάχιστον να καταλαβαίνει ο ίδιος του. Πάνω που είχα αρχίσει να τον βλέπω λίγο πιο θετικά παίρνει κάποιες αποφάσεις που με τρελένουν. Δεν βγάζουν νόημα! Δεν θα τον κρίνω... δεν θα πώ άν αυτά που κάνει είναι λάθος ή σωστά. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ να περιμένω... θα προσπαθήσω να του δόσω περισσότερο χρόνο για να παρουσιάσει στο γήπεδο αυτό που έχει σχεδιάσει στο μυαλό του. Για να δούμε.... θα τα καταφέρει; Το σίγουρο είναι ότι το μέλλον του θα εξαρτηθεί απο τα αποτελέσματα με την Μονπελιέ. Άν πάρει 4 έως 6 βαθμούς θα παραμείνει και θα συνεχίσει να δουλεύει με την ηρεμία του. Άν πάρει λιγότερους απο 3 βαθμούς στα 2 μάτς τον βλέπω να φεύγει πρίν τα Χριστούγεννα... Νομίζω πως είναι απόλυτα λογικό αυτό που λέω.

Υ.Γ2.: Ελπίζω να μην είναι σοβαρά τα χτυπήματα Χολέμπας και Ιμπαγάσα...



1 comment:

  1. Δεν πρόλαβαν να περάσουν 10 λεπτά και ο κυρ Σάββας ΔΥΣΤΥΧΩΣ μας επιβεβαίωσε.... δείτε εδώ για περισσότερα: http://olympiacos-blog.blogspot.com/2012/10/6-6_7.html
    Επειδή μερικές "αξίες" παραμένουν σταθερές...

    ReplyDelete

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG