Monday, August 5, 2013

Απο τότε που τον έφτυσε ο Μπόατενγκ...


 Λοιπόν.... η αλήθεια είναι μία. Η ομάδα του Ολυμπιακού αγωνιστικά όπως και απο άποψη ψυχολογίας, σχέσεις παικτών μεταξύ τους και με τον προπονητή, νοοτροπίας, τακτικής, σχεδίου κτλ κτλ είναι ένα μπουρδέλο και μισό αυτήν την στιγμή!!! 


 Όσα έχουν διαρεύσει οτι ο Μίτσελ "τελειώνει" δεν είναι τυχαία. Όταν βλέπετε γνωστούς δημοσιογράφους να τον κριτικάρουν ανοικτά (και μάλιστα ταυτόχρονα απο όλες τις εφημερίδες) να ξέρετε οτι δεν συμβαίνει "τυχαία"!!! Γιαυτό έγραψα προχθές "άρχησε η αντίστροφη μέτρηση". Άν νομίζετε οτι η "κριτικη" άρχησε απο "ενδιαφέρον" σωθήκατε!

 Άν δεν είχε τέτοιο συμβόλαιο θα είχε ήδη φύγει ο Μίτσελ. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά ΔΕΝ βοηθάνε την ομάδα!!!!!! Κανείς δεν σέβεται τον προπονητή. "Τί μας λές και εσύ τώρα; Πρώτον δεν έχεις ιδέα και δεύτερον εγώ τα είπα με τον πρόεδρο... όπου νάναι τελειώνεις".

 Και να σας πώ πότε κατάλαβα εγώ οτι ο Μίτσελ "τελειώνει"; Όταν ο Μπόατενγκ τον έφτυσε και υπέγραψε στην Φούλαμ!!! Όταν σε "γράφουν" τα "δικά σου παιδιά" τότε πώς σκατά να σε σεβαστούν οι υπόλοιποι; 



Υ.Γ.: Έχουν γίνει πολύ καλές μεταγραφές. Όμως παρόλα αυτά το πιο μεγάλο και σοβαρό κενό που είχε η ομάδα ΑΚΟΜΗ δεν έχει καλυφθεί και φυσικά μιλάω για τον αμυντικό χάφ! Και πρέπει να έρθει παικταράς και όχι "ό,τι νάναι". Και βλέπουμε όλοι οτι υπάρχει κενό στα άκρα. Ούτε ο Χολέμπας είναι μπάκ, ούτε ο Σαλίνο είναι! Και οι δύο είναι πιο επιθετικοί παίκτες και μέχρι πρίν λίγα χρόνια έπαιζαν σε άλλες θέσεις (αριστερό χάφ και επιθετικός ο ένας, 8άρι ο άλλος).



Υ.Γ.2: Μέσα σε όλα αυτά είχαμε και την παρουσίαση των Ρομπέρτο, Μεντζανί, Ολαϊτάν, Κάμπελ. Ο μόνος λόγος που άντεξα να την δώ ολόκληρη ήτανε η μεταφράστρια! Ακόμη και οι δημοσιογράφοι που ήτανε εκεί έκαναν μόλις 2 ερωτήσεις!!!! Μία στον Ολαϊτάν για το σε ποιά θέση παίζει (είπε "Δεξιά") και μια στον Κάμπελ τί του είπε ο Βενγκέρ πρίν έρθει στον Ολυμπιακό (είπε "Τίποτα!" χαχαχα). Σε Ρομπέρτο και Μεντζανι τίποτα! Δεν ΤΟΛΜΗΣΕ κανείς να ρωτήσει Βρέντζο ή Σάββα για Μίτσελ, για το χάλι της ομάδας, για τον χάφ κτλ κτλ..... Έτσι είναι! Άν τολμούσανε στην επόμενη παρουσίαση (αύριο) δεν θα ήταν παρών... Και μετά αναρωτιόμαστε τι πάει στραβά στην ομάδα. 16 λεπτά κράτησε η παρουσίαση... Τρέλα λέμε!



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG