Tuesday, July 30, 2013

Αξίζουν την εμπιστοσύνη μας!


Άν Μπαρτζώκας και Αγγελόπουλοι θεωρούν οτι ο 28χρονος βελγοαμερικάνος Μάτ Λοτζέσκι που σπούδασε στην Χαβάι, δεν έγινε ποτέ ντράφτ, δεν έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο κτλ είναι η ΛΥΣΗ για αντι-Πάπ.... ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!

 
Δεν το δικαιούνται πλέον να έχουν την εμπιστοσύνη μας; Νομίζω το δικαιούνται! Άν κάνουν λάθος θα το διορθώσουν όταν έρθει η ώρα. Προς το παρών ο παίκτης ακόμη δεν έχει καν αποκτηθεί. Και να αποκτηθεί υπάρχει πάντα επιλογή για και άλλον ξένο αρκεί ένας να μην παίξει στην Ελλάδα. Όπως και να έχει μακάρι να αποδειχθεί διαμάντι ο Λοτζέσκι!

Τον Χάινς πόσοι τον ήξεραν πρίν έρθει; Με ποιούς πήρε τα 2 ευρωπαικά ο Ολυμπιακός; Με τους υπερπληρωμένους (δλδ πήρανε περισσότερα απο όσα άξιζαν) που έσκαγαν τα λεφτά οι Αγγελό τόσα χρόνια ή με τον "κοντό" Χάινς, τα "παιδάκια" Μάντζαρη, Σλούκα, Παπανικολάου, Κατσίβελη, κάποιους ξένους που δεν βοήθησαν σχεδόν καθόλου, τον τρελό Ντόρσει την πρώτη χρονιά, τον άλλον τον τρελό τον Άντιτς που μόλις έφυγε κατηγόρησε τον Μπαρτζώκα και πλέον θα παίζει ΝΒΑ (ά ρε Θρύλε τι θαύματα κάνεις) κτλ κτλ;; Και ναι... είχε και τον Σπανούλη! Αλλά ξέρετε κάτι; Spanoulis is still here!!! 



Υπομονή... μην βιαζόμαστε να κρίνουμε! Σε ό,τι αφορά το που βρίσκεται η μεταγραφή αυτήν την στιγμή... Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον παίκτη (αυτό έλειπε να έλεγε όχι...) και έχει κάνει πρόταση 100.000 ευρώ στην Οστάνδη. Η διοίκηση της δήλωσε "Δεν θα σταθούμε εμπόδιο στον Λοτζέσκι. Απλώς να..." ... Απλώς να το εκμεταλλευτούν καλά καλά να πάρουν όσο περισσότερα μπορούν... Όπως και να έχει το πολύ με 200.000 ευρώ φαντάζομαι πως θα κλείσει η μεταγραφή σύντομα.


Y.Γ.: Στο τσιουτσίου του Λοτζέσκι γράφει "Family man and pro basketball player". Αυτό το φάμιλη μάν εμένα μου λέει πολλά και είναι σίγουρα ένας απο τους λόγους που τον επέλεξε ο Μπαρτζώκας. Μην ξεχνάτε πως το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας του Θρυλου ήτανε το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και η νοοτροπία "παρέας"! 


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG