Wednesday, August 14, 2013

Το αριστερό μπάκ του Ολυμπιακού... Όλα τα τελευταία νεα!


  •  Ο Άρης μετά τους περσινούς δανεισμούς φαίνεται πως γλυκάθηκε... και πως να μην γλυκαθεί αφού ουσιαστικά οι παίκτες του Ολυμπιακού μαζί με τον πρώην ερυθρολευκο Σούλη Παπαδόπουλο ήταν αυτοί που τον έσωσαν! Έτσι μετά τον Καραγκούνη περιμένει στην γωνία και για τον Μπάμπη Λυκογιάννη... Προσωπικά θεωρώ οτι καλό είναι να μείνει στον Ολυμπιακό. Ποιούς έχουμε αριστερά; Τον Χολέμπας μόνο και επιπλέον κάποιους παίκτες που μπορούν να παίξουν απο εκεί όπως ο Μιγκέλ Τόρρες ή ακόμη και ο Σιόβας. Με άλλα λόγια... τον χρειάζεται τον μικρό ο Ολυμπιακός.
  • Άλλωστε με όσα ακούγονται για τον Χολέμπας τίποτα δεν είναι σίγουρο. Κανείς δεν ξέρει ποιός θα είναι φέτος το βασικό αριστερό μπάκ του Ολυμπιακού. Φυσικά η διοίκηση θα γνωρίζει περισσότερα απο όσα γράφονται... όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα απο την Τουρκία ο παίκτης μπορεί ακόμη και αύριο να αποτελεί παρελθόν. Το ίδιο φαίνεται οτι... διαρρέουν και άτομα απο το "περιβάλλον" του Χολέμπας. Μακάρι να φύγει άν είναι να αντικατασταθεί σωστά! Πέρυσι έκανε πολύ άσχημη σαιζόν ενώ και φέτος δεν δείχνει να έχει το μυαλό του στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός ειδικά για την Ευρώπη χρειάζεται έναν πολύ πιο σταθερό αμυντικά ποδοσφαιριστή. Θα είναι αυτός ο Μπόνγκ απ'την Βαλενσιέν; Δεν ξέρω. Μου κάνει εντύπωση οτι είναι έτοιμοι να τον δώσουν με "μόλις" 1 εκ. ευρώ αποζημείωση ενώ τον περασμένο Ιανουάριο είχε ενδιαφερθεί για αυτόν ακόμη και η Άρσεναλ! Για να δούμε... Ελπίζω πάντως το θέμα να κλείσει πολύ γρήγοα (μέσα στην εβδομάδα) γιατί το πρωτάθλημα ξεκινάει και το Τσάμπιονς Λίγκ δεν είναι τόσο μακριά όσο φαίνεται και όποιος και άν αποκτηθεί πρέπει και να "δέσει" με την ομάδα! Ειδικά σε ό,τι αφορά την αμυντική λειτουργία!
  • Ο Σισόκο που αρνήθηκε να πέσει κάτω απο 2 εκ. ευρώ... φαίνεται να διαπραγματεύεται με την Ίντερ! Απ'την στιγμή που θα μείνει ελεύθερος απ'την Παρί θα έχει αρκετές προτάσεις και τώρα φαίνεται γιατί ήτανε τόσο δύσκολο να έρθει στον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι να έχει ο Ολυμπιακός έτοιμες εναλλακτικές. Τις έχει; Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος όμως όσο περνάει ο καιρός ο εφιάλτης του "δεν θα αποκτηθεί αμυντικό χάφ" πλησιάζει όλο και περισσότερο. Και το ξαναλέω... Δεν έχει νόημα να έρθει κανένας... Γιαταμπαρέ... Πρέπει να αποκτηθεί πραγματικά ΚΑΛΟΣ ποδοσφαιριστής! Τον Γιαταμπαρέ τον τσέκαρα λιγάκι σε ένα πρόσφατο παιχνίδι και μου φάνηκε αργός και τίποτα το ξεχωριστό γενικότερα. Η αλήθεια είναι οτι όλοι θα γουστάραμε Γκαργκάνο όμως είναι πάρα πολύ δύσκολο να έρθει. Γιαυτό ελπίζω να υπάρχει κάποιος που δεν έχει ακουστεί ακόμη... Άν και φέτος όσες μεταγραφές έγιναν γράφονταν επι μέρες στον τύπο. Δηλαδή δεν έγινε καμία κίνηση έκπληξη όπως είχε γίνει άλλες χρονιές όταν ήρθε παίκτης που δεν είχε ακουστεί ξανά. Γιαυτό και το θεωρώ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο τώρα. 
  • Η Λοκομοτίβ Μόσχας παρακολουθεί Μασάντο.... Η Διναμό Κιέβου τον Μανωλά... Δεν ξέρω τι να πώ... Για μένα χωρίς πλάκα και οι δύο ποδοσφαιρτές μπορούν να βοηθήσουν. Άν έπρεπε να φύγει ένας απο τους δύο θα προτιμούσα να φύγει ο Μασάντο, αρκεί να αποκτηθεί άλλος στην θέση του. Έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα τις τελευταίες μέρες... όμως έχω ξαναπεί πως για μένα το σημαντικότερο είναι να αποκτηθεί αμυντικό χάφ πρώτα. Και στην τελική όσο όλα είναι θεωρίες και ιστορίες για να περνάει η ώρα... δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε σοβαρά! Δηλαδή δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί απο εσάς τρελένεστε τόσο πολύ... Προσωπικά το θεωρώ πολύ δύσκολο να αποκτηθεί (μετά απο τόσες μεταγραφές που έγιναν) και δεκάρι. Γιαυτό κάτι Ροζίτσκι κτλ που ακούω είναι... για να έχουμε να λέμε...
  • Ο Μέγιερι δείχνει να έχει κάνει καλή προετοιμασία και μάλλον είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και ίσως πείσει τον Μίτσελ πως αξίζει να τον εμπιστευτεί. Όμως και ο Ρομπέρτο δεν ήρθε για να σκουπίζει τον πάγκο. Επίσης η Ατλέτικο τον προορίζει για βασικό τερματοφύλακα την επόμενη σαιζόν και φαντάζομαι δεν θα της άρεσε να κάθεται στον πάγκο στον Ολυμπιακό και ίσως πιέσει για να παίζει βασικός! Για να δούμε... Θα έχει ενδιαφέρον η ιστορία αυτή... Για μένα ο Μέγιερι είναι καλός τερματοφύλακας όμως δυστυχώς κάνει σημαντικά λάθη κάποιες στιγμές. Ο Ρομπέρτο είναι ένας καλός τερματοφύλακας και στα φιλικά που τον είδα έκανε κάποιες σημαντικές αποκρούσεις. Δεν είναι τυχαίο που η Ατλέτικο του έδωσε 4ετές συμβόλαιο. Ο Μέγιερι έχει προβάδισμα όμως δεν θα είναι εύκολο να μείνει βασικός. 
  • Το φετινό ρόστερ δεν έχει καμία σχέση με το περσινό. Και άν έρθει αμυντικό χάφ ή και αριστερό μπάκ τότε ο Μίτσελ θα πρέπει να πετάει στα σύννεφα και δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία σε περίπτωση αποτυχίας. Τέτοιο ρόστερ ο Ζαρντίμ δεν είχε!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG