Wednesday, August 14, 2013

Πανηγυρίζει η Σάλκε!


 Μάλιστα.... Στα προκριματικά του Τσου Λου ο ΠΑΟΚ λόγω τιμωρίας της Μέταλιστ. Ξέρετε τι απορώ; Τί έγινε ξαφνικά; Ο Σαββίδης δεν έλεγε "Τέτοια νίκη δεν την θέλουμε!". Ναι ναι... το βλέπω! Τότε γιατί δεν αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ; Μήπως τον ανάγκασαν τον καημενούλη; 


 Αλλά τί λέμε!! Χαζοί είναι; Βάζουν στην τσέπη τους 5 εκατομύρια ευρώ ξαφνικά! Σιγά μην τα αρνούνταν!!! Και σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους (καλά λέμε και κανένα αστείο) θα ακολουθήσουν άλλα 15! Και άλλα τόσα θα πάρει και ο Ολυμπιακός επειδή σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ χάνει 5 εκ. ευρώ απο το μάρκετ πούλ και αντί να πάρει 20 παίρνει 15! 

 Μόνο που δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση αυτός ο ΠΑΟΚ να περάσει την Σάλκε. Όσο αλεπού και να είναι ο Χούμπ Στέφενς δεν έχει το κατάλληλο υλικό για να αποκλείσει την Σάλκε των τόσων αστέρων! Διότι ο Σαββίδης παρά τα μεγάλα λόγια δεν έφερε ούτε Ροναλντίνιο, ούτε Ντρογκμπα... ούτε Σαβιόλα! Έναν Στόχ έφερε μόνο... Και αυτός δεν αρκεί!

 Και να σας πώ κάτι; Οι υπεύθυνοι της Σάλκε κάνουν ΠΑΡΤΥ!!!!!! Γιορτάζουν σαν τρελοί με τον αποκλεισμό της Μέταλιστ. Μετά την κλήρωση μόνο χαρούμενοι δεν ήτανε. Γνώριζαν οτι η Μέταλιστ είνναι σκληροτράχυλη ομάδα κάτι που ένιωσε και ο ΠΑΟΚ. Και κάτι ακόμη.... φοβόνταν το ταξίδι στην Ουκρανία! Δεν είχανε ΚΑΜΙΑ διάθεση να ταξιδέψουν στην Ουκρανία!!! Και τώρα απλώς πανηγυρίζουν! Βγήκε και ο τεχνικός διευθυντής της Σάλκε, ο Χόρστ Χέλντ και δήλωσε "Δεν θα είναι πιο εύκολα με τον ΠΑΟΚ". Χαχα... ναι ναι... σε πιστέψαμε! 

 Θα έχει ενδιαφέρον για τον Χούμπ Στέφενς να αντιμετωπίσει την ομάδα απο τους οπαδούς της οποίας λατρεύεται! Όμως μέχρι εκεί... Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ελπίδα.... Και μην ξεχνάμε πως στον επαναληπτικό της Τούμπας ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του λόγω της τιμωρίας που έχει! Οπότε ο Ολυμπιακός μπορεί να υπολογίζει κανονικά τα έξτρα 5 εκατομύρια...




No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG