Wednesday, August 28, 2013

Και τώρα Τσου Λού!


 Το ρόστερ του Ολυμπιακού το αργότερο σε 3-4 μέρες θα έχει ολοκληρωθεί αφού λήγει η μεταγραφική περίοδος. Εκτός και άν πάμε για τις... ευκαιρίες του Σεπτέμβρη (ελεύθεροι παίκτες επιτρέπονται μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη άν δεν κάνω λάθος). 


 Το τι μας λείπει είναι γνωστό. Ένα 8άρι και ένα καθαρό αμυντικό χάφ. Για 8άρι ακούγονται οι Τραορέ της Μίλαν και Γιαταμπαρέ της Μπαστιά (με την οποία έχει εξαιρετικές σχέσεις ο Ίσσα που τους πήγε φέτος τους Ντιακιτέ και Μοντέστο). Για 6άρι γράφονται 2 μεγάλα ονόματα... εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές... οι Φλαμίνι (προπονείται με την Άρσεναλ όμως δεν έχει υπογράψει) και Γκαργκάνο της Νάπολι. Ελπίζω να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας απο όλους αυτούς. Άν αποκτηθούν 2 απο τους 4 τότε θα μιλάμε για ένα απο τα καλύτερα ρόστερ των τελευταίων 10 ετών... Και άν όχι απο τα καλύτερα τότε σίγουρα απο τα πιο πλήρες!


 Μετά τον χθεσινό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός βάζει στις τσέπες του επιπλέον 5,5 εκ. ευρώ απο το μάρκετ πούλ της ΟΥΕΦΑ για το Τσάμπιονς Λίγκ. Νάστε καλά παιδιά! Σας είχα γράψει ήδη απο την περασμένη εβδομάδα οτι ο ΠΑΟΚ δεν περνάει την Σάλκε παρά το 1-1! Και άς είναι η συγκεκριμένη Σάλκε μια μετριότατη ομάδα με πολύ κακές σχέσεις μεταξύ παικτών-προπονητή-οπαδών. Είχανε και τραυματισμούς όπως του Χούντελααρ και του Κυριάκου Παπαδόπουλου... Φανταστείτε να μην είχανε δηλαδή όλα αυτά τα προβλήματα! Παικτάρα αυτός ο Ντράξλερ ο 19χρονος... Για μένα είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μάριο Γκέτσε για τον οποίο η Μπάγιερν ξόδεψε 35 εκ. ευρώ περίπου.

 Πάμε ξανά στα δικά μας όμως... Μεθαύριο είναι η κλήρωση του Τσου Λου και φυσικά ο Θρύλος θα είναι παρών! Παμε να δούμε τους πιθανούς αντίπαλους και να... διαλέξουμε!

Α' Γκρουπ
Μπάγερν
Μπαρτσελόνα
Τσέλσι
Ρεάλ Μαδρίτης
Μάντσεστερ Γιουν.
Άρσεναλ
Πόρτο
Μπενφίκα



 Νομίζω καταλαβαίνετε όλοι πως προτιμάμε τις 2 ομάδες απο την Πορτογαλία! Απο τις υπόλοιπες... προτιμώ την Άρσεναλ και ας γίνεται λίγο βαρετό πια να την βλέπουμε. Εννοείται πως μάτς με ομάδες όπως η Μπάρτσα, η Μπάγιερν, η Ρεάλ κτλ έχουν ιδιαίτερη αίγλη και τα γουστάρει και ο κόσμος... όμως τώρα μιλάμε για το ποιούς προτιμούμε με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια!

Β' Γκρουπ
Ατλέτικο Μαδρίτης
Σαχτάρ
Μίλαν *
Σάλκε
Μαρσέιγ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Παρί Σεν Ζερμέν
Γιουβέντους


 Μακριά απο τις 2 ανατολικές!!! Δεν τις μπορώ με τίποτα! Θα μου πείτε "Είσαι σοβαρός; Τί μας απομένει μετά;". Η Σαχτάρ έχει ομαδάρα και το ίδιο και οι ρώσσοι που μπορεί να πούλησαν τον Βάγκνερ Λάβ σε μια κινέζικη ομάδα... όμως έχουν παικταράδες όπως τον Τζακόεβ, τον Τόσιτς, τον Έλμ, τον Χόντα, τον Μούσα, τον Ντούμπια, τον Μάρκ Γκονζάλες κ.α. Φυσικά μέσα στο Καραϊσκάκη μπορούμε να τους νικήσουμε... Μέσα στο Καραϊσκάκη όμως μπορούμε να κερδίσουμε σχεδόν οποιαδήποτε ομάδα! Τί απομένει λοιπόν; Οι 2 γαλικές, οι ιταλικές, η Ατλέτικο και η... Σάλκε! Σάλκε με 1000!!!!! Αυτήν την ομάδα που έχει γίνει τσίρκο στις πρώτες αγωνιστικές στην Γερμανία και άν είχε να αντιμετωπίσει την Μεταλιστ είμαι βέβαιος πως θα είχε αποκλειστεί ήδη μπορούμε να την νικήσουμε εντός και να πάρουμε έξω τουλάχιστον ισοπαλία! Ειδικά όσο έχουν τα χάλια που έχουν! Άποψη μου είναι πως θα στρώσουν μόλις αλλάξουν προπονητή... όσο το καθυστερούν κακό τους κάνει! Απο τις υπόλοιπες η λογική λέει Μαρσέιγ! Δεν έχει μεγάλη διαφορά με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε πρίν 2 σαιζόν.

Γ΄ Γκρουπ

Μάντσεστερ Σίτι
Άγιαξ
Ντόρτμουντ
Βασιλεία
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Γαλατασαράι
Ζενίτ*


 Όπως καταλαβαίνετε απο εδώ δεν αντιμετωπίζουμε καμία. Και γλυτώνουμε όντως ΟΜΑΔΑΡΕΣ όπως την Σίτι, την Ντόρτμουντ αλλά ακόμη και την Ζενίτ. Ακόμη και η Βασιλεία είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει δυνατό σύνολο.

Δ' Γκρουπ
Κοπεγχάγη
Νάπολι
Άντερλεχτ
Βιτόρια Πλζεν*
Ρεάλ Σοσιεδάδ*
Αούστρια Βιέννης
Στεάουα Βουκουρεστίου
Καραγκαντά*


 Με εξαίρεση την Νάπολι όλες τις άλλες τις έχει του χεριού του ο Ολυμπιακός! Η Ρεάλ Σοσιεδάδ ώς ισπανική καλό είναι αποφευχθεί... όμως όλες οι άλλες είναι μικρές απέναντι στον Ολυμπιακό. Άντε άν γίνεται άς αποφύγουμε και την Στεάουα άν και δεν την "φοβάμαι" αληθινά ούτε αυτήν. Προσωπικά θα ήθελα την Αούστρια Βιέννης ή την Βιτόρια Πίλζεν.




* οι ομάδες που δίνουν προκριματικά ακόμη όμως είναι το πιθανότερο να προκριθούν με βάση του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα

 Για να δούμε! Η ώρα της κλήρωσης πλησιάζει!!!



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG