Wednesday, August 21, 2013

Θα χάσει ο Ολυμπιακός 5 εκατομύρια απ'το πουθενά;


Ο Παοκ έπαιξε χωρίς απολύτως κανένα άγχος, με πάθος και στημένος πολύ καλά απο τον Χούμπ Στέφενς που γνωρίζει την Σάλκε καλύτερα απ'ότι γνωρίζει τον Παοκ! Η Σάλκε ήτανε καλύτερη όμως όταν είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αντί να πιέσει για το 2ο γκόλ και να τελειώσει το μάτς, κάθησε! Και το πλήρωσε με το ωραίο σούτ του Στόχ που αύριο θα είναι ο νέος Κούδας για τους παοκτσίδες. 


Δείτε τι είχα γράψει για την φετινή Σάλκε στο αφιέρωμα για την φετινή μπούντεσλιγκα.
http://greekbulldog.blogspot.de/2013/08/bundesliga2013-14.html

"Μετά απο πολλές... διαμάχες στην διοίκηση της ομάδας αλλά και μεταξύ των οπαδών αποφασήστηκε η παραμονή του Γένς Κέλερ ώς προπονητή της ομάδας. Όμως όπως καταλαβαίνετε μόνο την υποστήριξη όλων δεν έχει και άν η σαιζόν αρχήσει στραβά τον βλέπω να φεύγει πολύ γρήγορα! Μεγαλύτερες απώλειες που είχε είναι ο Εσκουντέρο που πήγε στην Χετάφε, ο Μαρικά που έμεινε ελεύθερος αλλά κυρίως ο Χουράδο που πήρε μεταγραφή για την Σπαρτάκ Μόσχας. Με λίγα λόγια κράτησε ενωμένη την ομάδα και απέκτησε και τους Φελίπε Σαντάνα απο την Ντόρτμουντ, Κλέμενς απ'την Κολωνία, Λέον Γκόρετζκα που είναι απο τα μεγαλύτερα γερμανικά ταλέντα απ'την γειτονική Μπόχουμ και Άνταμ Σζαλάι τον ούγγρο επιθετικό απο την Μάιντζ για το ποσό των 8 εκ. ευρώ. Στο τέρμα έχει τον 34χρονο Χίλντεμπραντ και τους δύο μέτριους Ούνερσταλ και Φέρμαν. Στην άμυνα τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Χάουεντες (που είναι και ο αρχηγός της), Ματίπ, Φελιπε Σαντάνα, Φούκς, Ουτσίντα. Στο κέντρο ξεχωρίζουν οι Χέγκερ, Νόιστετερ, Τζόουνς, Γκόρετζκα, Μπαρνέτα, Ντράξλερ. Στην επίθεση οι Φαρφάν, Χούντελααρ, Σζαλάι, Ομπάσι και ο φινλανδός Πούκι.
Πρόβλεψη: Μεγαλύτερο ερωτηματικό για μένα είναι ο προπονητής. Άν καταφέρει να επιβληθεί στα αστέρια της ομάδας και να φτιάξει ομάδα τότε θα πάει εξαιρετικά η Σάλκε. Αλλιώς..... Επίσης υπάρχουν διάφορα ερωτηματικά όπως ο Παπαδόπουλος που είναι χτυπημένος και έχει βγάλει αρκετούς τραυματισμούς τον τελευταίο χρόνο.... και μάλλον μετάνιωσαν τρελά που δεν τον πούλησαν στους ρώσους και τώρα "ψάχνονται" ενώ και στο τέρμα μόνο σταθερός δεν ήτανε ο Χίλντεμπραντ πάντα και οι άλλοι δύο νεαρότεροι απογοήτευσαν όταν τους δόθηκαν ευκαιρίες! Μεταξύ 3-5 θα τερματίσουν πιστεύω. Εκτός και άν έχουμε... τίποτα εσωτερικά "δράματα" και πέσουν ακόμη πιο πίσω!"


Ο συγκεκριμένος προπονητής δεν μπορεί να αγγίξει τους παίκτες του και όταν αυτό συμβαίνει υπάρχει πρόβλημα! Σας θυμίζει κάτι; Ναι... Τον Μίτσελ εννοώ!!!




Άν ο ΠΑΟΚ περάσει στους ομίλους ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μοιραστεί μαζί του το μάρκετ πουλ που σημαίνει οτι χάνει γύρω στα 5 εκατομύρια ευρώ,

Άποψη μου είναι οτι άν είχε τον κόσμο του όλα θα ήτανε ανοικτά. Όμως σε ένα άδειο γήπεδο (λόγω τιμωρίας του ΠΑΟΚ) δεν έχει πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ. Το αντίθετο! Όσοι καταλαβαίνουν λίγο απο γερμανικό ποδόσφαιρο γνωρίζουν πόσο άσχημο είναι το κλιμα μεταξύ των οπαδών της Σάλκε. Οι μισοί γιούχαραν, οι άλλοι μισοί στήριζαν, κάποιοι άλλοι απεθέωναν τον Στέφενς τον οποίο και λατρεύουν! Αυτό σίγουρα δεν βοήθησε την Σάλκε! Και πλέον ο ΠΑΟΚ θα έχει ΚΑΙ άγχος! Διότι άλλο είναι απο το πουθενά να παίζει εκτός όπου και να χάσεις δεν θα σου πεί κανείς τίποτα... και άλλο τώρα μετά το 1-1!


Υ.Γ.: Ο Χόρστ Χέλντ ο μάνατζερ της Σάλκε σε ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε "Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε τον Παοκ στο γήπεδο... άν δεν τα καταφέρουμε τότε δεν αποκλείω να ασκήσουμε έφεση για να περάσουμε εμείς στους ομίλους... ο Παοκ είχε ήδη αποκλειστεί... όμως δεν θέλω να περάσουμε έτσι, προς το παρόν συγκεντρωνόμαστε στο αγωνιστικό κομμάτι". Ειλικρινά... παοκ ξε πάοκ.. άν κάνουν κάτι τέτοιο οι γερμανοί είναι για φάπες!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG