Saturday, August 31, 2013

Απο τύχη δεν χάθηκε ο Λεάντρο!

 Και ξαφνικά... ανακάλυψαν όλοι τον Λεάντρο!!! 


 Ο Λεάντρο που βγάζει μάτια με την Καλλονή και έχουν φαγωθεί όλοι τι παικταράς είναι... εγώ το λέω εδώ και 2 χρόνια!!! Και το ίδιο πιστεύω και για τον Ρουγκάλα. Το έδειξαν ΚΑΙ πέρυσι όπου έκαναν τρομερό δίδυμο στην ομάδα νέων. Όμως ο Λεάντρο έχει και εκπληκτικό σώμα και επίσης τρομερό μακρινό σούτ. Όλοι οι προπονητές ξένων ομάδαν που τον είδανε μιλούσανε με τα καλύτερα λόγια. 

 Περίμενα οτι φέτος απ'΄την ομάδα νέων θα πάρουν ευκαιρίες (ΑΛΗΘΙΝΕΣ ευκαιρίες) 5 ποδοσφαιριστές τουλάχιστον. Μανώλης Σιώπης, Λεάντρο, Ρουγκάλας, Ιωαννίδης και Καραγκούνης. Ο πρώτος τα πήγε καλά στο πρώτο μισό της προετοιμασίας και ξαφνικά ο Μίτσελ τον έκοψε. Έφυγε δανεικός. Λεάντρο δεν κλήθηκε καν στην προετοιμασία της ομάδας αντρών και νωρίς νωρίς βρήκε ομάδα αφού ο Μαντζουράκης (που κάποιοι μάλλον τον "προετοιμάζουν" για αντι-Μίτσελ) τον ζήτησε αμέσως αφού τον πίστευε. Να σας θυμίσω οτι ο Καστίγιο είχε έρθει επί Μαντζουράκη; Ο Ρουγκάλας είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού και ξέμεινε στην ομάδα νέων. Ο Ιωαννίδης μετά απο "σπρωξιματάκι" του Στόρκ δόθηκε δανεικός στην τρίτη Γερμανίας, στην Χάνσα με την οποία ο Ολυμπιακός ξεκίνησε συνεργασία. Ο Καραγκούνης πήγε δανεικός στον Άρη αφού δεν βρήκε ομάδα να πάει δανεικός στο εξωτερικό που ήθελε. 


 Για καλή του τύχη ο Λεάντρο όντως βρήκε στον Μαντζουράκη έναν προπονητή που τον πιστεύει και τον στηρίζει (δεν έχει σημασία για ποιόν λόγο) και κατάφερε να δείξει γρήγορα πως έχει στοιχεία που στην ηλικία του αυτήν την στιγμή δεν έχει άλλος αμυντικός στην Ελλάδα! Και επειδή τώρα κάποιοι λένε για τις ακαδημιάρες του Ολυμπιακού.... Ο Λεάντρο μαζί με τον κολλητό του τον Βάντερσον είχε ΚΟΠΕΙ απο τον Στόρκ όταν είχε πρωτοέρθει ο γερμανός.... Ο Στόρκ ενημερώθηκε απο όσους βρίσκονταν εκείνην την εποχή στις ακαδημίες... τους είδε και σε κάποιες προπονήσεις και έδωσε εντολή να μείνουν και οι δύο ποδοσφαιριστές ελεύθεροι!!! Ναι ναι... αυτός ο Λεάντρο που τώρα όλοι βλέπουν σαν Κυριάκο Παπαδόπουλο νούμερο 2. Γιατί μήπως για τον Βάντερσον δεν είχανε ακουστεί τρελά σχόλια όπως "νέος Μέσι" και κάτι τέτοια; 

Για δείτε αυτό το βιντεάκι:



 Τελικά δεν ξέρω πως ακριβώς όμως δόξα τω Θεω κάποιοι φαίνεται πως έπεισαν τον Στόρκ και ο Λεάντρο έμεινε λίγο ακόμη στον Ολυμπιακό... και σώθηκε! Διότι ο κολλητός του πήγε στην Νότια Αφρική στην Κέηπ Τάουν και εκεί τον χάσαμε σε κάποιο σαφάρι... Μάλιστα σύμφωνα με το Transfermarkt είναι χωρίς ομάδα εδώ και 1 μήνα περίπου!


 Τυχεροί είμαστε λοιπόν που δεν χάθηκε αυτός ο παίκτης λόγω... παρεξήγησης. Διότι όταν είχα διαβάσει τότε πως ο Στόρκ έδωσε εντολή να μείνει ελεύθερος είχα πάθει ΣΟΚ και αυτός είναι και ο λόγος που τα θυμάμαι ακόμη. Δεν με πιστεύετε; Για δείτε τι έγραφε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τότε...

"Ο Βάντερσον, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του, ενώ αντίθετα ο Λεάντρο πιθανότατα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Το κλίμα ήταν αρνητικό για τους δύο νεαρούς Βραζιλιάνους του Ολυμπιακού, Βάντερσον και Λεάντρο, καθώς αμφότεροι ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση.

Ο Μπερντ Στορκ άλλαξε εν μέρει την αρχική του απόφαση, τελικά. Ο Βάντερσον αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, εντός των προσεχών ημερών, και να αναζητήσει αλλού την ποδοσφαιρική του τύχη.

Αντίθετα, ο Γερμανός υπεύθυνος των Ακαδημιών του Ολυμπιακού αποφάσισε τελικά να κρατήσει στην ομάδα τον Λεάντρο ενόψει και της συμμετοχής της ομάδας Νέων του Θρύλου στο αντίστοιχο Champions League." 



Μερικές φορές πρέπει να έχεις και τύχη....



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG