Monday, September 2, 2013

Τι λένε οι σέρβοι για τον Σκέποβιτς!


 Είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες έντονη φημολογία πως ο Ολυμπιακός ψάχνει επιθετικό περιοχής επειδή ο Μίτσελ πήρε την απόφαση να χρησιμοποιεί τον Σαβιόλα στην αγαπημένη του θέση. Δηλαδή πίσω απο τον επιθετικό και όχι ώς καθαρό φόρ. Έτσι ουσιαστικά μας είχε απομείνει μόνο ο Κώστας Μήτρογλου. Θα μου πείτε υπάρχουν και άλλοι όπως ο Ολαϊτάν, ο Τσόρι, ο Κάμπελ, ο Βάις ή ακόμη και ο Φουστέρ που μπορούν να παίξουν στην κορυφή. Σωστά... όμως κανείς τους δεν έχει τα στοιχεία του Μητρογκόλ! 



 Έτσι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μάρκο Σκέποβιτς. Με μια πρώτη ματιά δεν είναι κακός παίκτης. Διεθνής με την εθνική Σερβίας (4 συμ, κανένα γκόλ), μόλις 22 ετών και 1.90 ύψος! Παίκτης με ταλέντο και εξελίξιμος. Μάλιστα σύμφωνα με τον "Πρωταθλητή" και άλλα ΜΜΕ η μεταγραφή έφτασε τα 3,5 εκ. ευρώ. 

 Η αλήθεια είναι πως το ποσό μοιάζει υπερβολικό. Γιατί; Η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt με το ζόρι φτάνει το 1μιση εκατομύριο ευρώ. 



 Επίσης ο Σκέποβιτς όχι απλώς δεν έπαιζε βασικός στην Παρτιζάν αλλά είχε και προβλήματα με τον προπονητή και ουσιαστικά έψαχναν ομάδα να τον δώσουν αφού δεν υπολογίζονταν για βασικός! Μάλιστα ρίχνοντας μια ματιά σε διάφορα φόρουμ οπαδών της Παρτιζάν.... σχεδόν δεν ασχολήθηκε κανείς με την αποχώρηση του Σκέποβιτς! Στο ΕφΜπί σε σελίδες της Παρτιζάν δεν αναφέρουν καν την μεταγραφή ενώ στην επίσημη σελίδα του Σκέποβιτς υπάρχει μόνο ένα σύντομο σχόλιο πως ο παίκτης πάει στον Ολυμπιακό για 3 εκ. ευρώ "σύμφωνα με ελληνικά ΜΜΕ". Ελάχιστοι σχολιάζουν και τα περισσότερα σχόλια είναι αρνητικά. Πάρα πολλά αρνητικά σχόλια για τον χαρακτήρα του... πως είναι τεμπέλης.. οτι μέσα στο γήπεδο δεν παλεύει.. οτι έχει ψωνιστεί... οτι είναι καλός αλλά δεν δουλεύει... οτι έχει προβληματικό χαρακτήρα, οτι ο Ολυμπιακός πλήρωσε περισσότερα απο την αξία του παίκτη κτλ. Για να μην τα παραλέω... απλώς κοιτάξτε τις παρακάτω φωτογραφίες. Οι μεταφράσεις είναι απο το google translate.






 Μάλιστα πρόβλημα με τον Σκέποβιτς όπως φαίνεται δεν έχουν μόνο η Παρτιζάν και οι οπαδοί της αλλά ακόμη και ο προπονητής της εθνικής Σερβίας Σίνισα Μιχάηλοβιτς. Διαβάστε παρακάτω...





""I still believe in Scepovic because I know he has potential but we can't help him if he doesn't want to help himself and this will be the last game he plays for Serbia if he doesn't change his attitude," Mihajlovic said ahead of Wednesday's friendly against Colombia in Barcelona.

"I get the impression the boy thinks he is doing someone a favour whenever he is on the pitch and he should look up to his junior strike partner Aleksandar Mitrovic, who has set an example of how one should cherish playing for the national team," Mihajlovic told a news conference.

"I don't care if Scepovic scores against the Colombians or not. What I want is 100 percent effort from him and it's now up to him which way his career goes."

Scepovic, who has failed to score in three international appearances, is also out of favour at Serbian champions Partizan Belgrade and was left out of Saturday's 4-3 league win over Novi Pazar after an incident involving a fan following the team's Champions League elimination.

The leader of a die-hard section of Partizan fans vaulted over a barrier behind one of the goals after the team's 3-1 aggregate defeat by Bulgarian side Ludogorets last Tuesday and tore the captain's armband off Scepovic."


Περισσότερα στο: http://uk.eurosport.yahoo.com/news/football-serbias-scepovic-given-ultimatum-coach-mihajlovic-152401571.html



 Ο Σκέποβιτς έπαιξε σε 4 μάτς στα προκριματικά του Τσου Λου για την Παρτιζάν όπου μάλιστα έβγαλε 2 ασίστ. Στο πρωτάθλημα Σερβίας είχε συνολικά σε 45 μάτς 16 γκόλ και 12 ασίστ. Τα νούμερα αυτά δεν είναι καθόλου άσχημα! Μακάρι να αποδειχθεί λαχείο και να πιάσει στον Ολυμπιακό. Το σίγουρο είναι πως αυτήν την στιγμή θα είναι πίσω απο τον Κώστα Μήτρογλου που και χθές πέτυχε 3 γκόλ με εκπληκτική εμφάνιση και μάλιστα δέχθηκε τα εγκώμια του Μίτσελ μετά το παιχνίδι. Το να πωληθεί ο Μήτρογλου αυτήν την στιγμή το θεωρώ απίστευτο εκτός και άν έρθει πρόταση απο πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ καλά λεφτά που να μην γίνεται να αρνηθείς... 


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG