Saturday, September 29, 2012

Ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε κώμα αλλά η ομάδα του θα παίξει κανονικά!

 Η ομάδα της Χόφενχαϊμ πήρε μια απόφαση την οποία προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου. Ας τα πάρουμε απο την αρχή όμως...

 Χθές (Παρασκευή) το μεσημέρι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Χόφενχαϊμ Μπόρις Βούκσεβιτς οδηγούσε με το αυτοκίνητο του πηγαίνοντας στο γήπεδο της ομάδας για την καθημερινή προπόνηση. Ξαφνικά έπεσε θύμα τροχαίου αφού για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με το αυτοκίνητο του και εκεί συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα 40 τόνων! Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήτανε να πάθει πολλά σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Αμέσως εμφανίστηκε στην περιοχή ελικόπτερο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Χάιντελμπεργκ όπου οι γιατροί τον εγχείρισαν αμέσως και για να μην έχει επιπλοκές και σοβαρότερα προβλήματα τον έριξαν σε τεχνιτό κώμα!



 Σε κατάσταση σόκ βρίσκονται οι συγγενείς του ποδοσφαιριστή αλλά και οι υπεύθυνοι της ομάδας του και φυσικά οι συμπαίκτες του! Η τελευταία ανακοίνωση απο το νοσοκομείο έλεγε ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη και δεν μπορούν να προβλέψουν το πώς θα εξελιχθεί η υγεία του. 

 Η ομάδα συγκεντρώθηκε στο ξενοδοχείο και μετά απο αρκετή ώρα οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές πήρανε την απόφαση να μην ζητήσουν αναβολή του σημερινού παιχνιδιού απέναντι στην Άουγκσμπουργκ! Έτσι όπως φαίνεται το παιχνίδι θα ξεκινήσει σήμερα κανονικά στις 16:30 ώρα Ελλάδος.

 Όπως είπα ήδη εγώ αυτήν την απόφαση δεν την καταλαβαίνω... το μυαλό τους μόνο στο παιχνίδι δεν θα το έχουν οι ποδοσφαιριστές και το θεωρώ και ασέβεια προς τον φίλο τους. 




No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG