Monday, September 10, 2012

Κάποτε ήμασταν όλοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Καλημέρα! 

 Θα σας μιλήσω ειλικρινά όπως κάνω πάντα. Τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να ξενερώνω βλέποντας διάφορα πράγματα που συμβαίνουν μέσα στην οικογένεια του Ολυμπιακού μας. ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΟ! Φτάνει πια! Νομίζω πως για να μην φτάσουμε στο σημείο να σιχαθούμε αυτό που όλοι αγαπάμε καλό θα είναι ο καθένας απο εμάς (και πρώτος εγώ) να κάνει την αυτοκριτική του! Αυτός είναι και ο λόγος που έφτιαξα το παρακάτω μοντάζ. 

 Την επόμενη εβδομάδα έχουμε πρώτα το μάτς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα που πιστεύω δεν θα είναι εύκολο και αμέσως μετά ξεκινάει αυτό που οι περισσότεροι απο εμάς περιμένουν με αγωνία. Το Τσάμπιονς Λίγκ! Στις 18 Σεπτέμβρη έρχεται η Σάλκε... μπορούμε να την νικήσουμε αρκεί όλοι μας... παίκτες, προπονητής, διοίκιση και ΟΠΑΔΟΙ να θυμηθούμε ένα πράγμα... ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Όλοι το καλό του Θρύλου θέλουμε και καλό είναι να σταθούμε πίσω απο την ομάδα ενωμένοι για να ρίξουμε ένα δυνατό χτύπημα στους γερμανούς που έρχονται για να κλέψουν την νίκη και τους 3 βαθμούς. Θυμόμαστε όλοι το πόσο μας κόστισε η περυσινή ήττα απο την Μαρσέιγ την πρώτη αγωνιστική. Το μάτς αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό... και παρά τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι πρέπει να πάμε στο γήπεδο και να στηρίξουμε όσους θα παλέψουν μέσα στο γήπεδο για την ομάδα μας! 

 Καλά θα κάνουν και οι δημοσιογράφοι να σταματήσουν το γλύψιμο, το πριόνισμα ή τα μαγειρέματα (ανάλογα το τι κάνει ο καθένας...) και να συγκεντρωθούν στα αγωνιστικά και να αφήσουν ήσυχο τον προπονητή και τους παίκτες να κάνουν την δουλειά τους όπως αυτοί γνωρίζουν ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

 Όσο για εμάς, τον λαό της ομάδας... καλό θα είναι να θυμηθούμε τους λόγους που αγαπήσαμε απο μικρά παιδιά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και να σταματήσουμε να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. Να είστε σίγουροι ότι το βλέπουν όλοι οι άλλοι που με το ζόρι μένουν ζωντανοί... και το απολαμβάνουν! Χαίρονται βλέποντας μας να χωριζόμαστε σε "στρατόπεδα"... σε "γλύφτες" και "πρόβατα" ή σε "γκρινιάριδες" και "αχάριστους"! 


Κάντε κλίκ στην φώτο για να την δείτε σε φούλ μέγεθος!



 Άν δείτε καλά την φωτογραφία θα προσέξετε ότι τόσο οι "γκρινιάριδες" όσο και τα "πρόβατα" μοιάζουμε πολύ.... ξέρετε γιατί; Γιατί άν διώξουμε απο την μέση τα "ΖΩΑ" (προσέξατε τα εισαγωγικά έτσι;) που υπάρχουν δυστυχώς σε κάθε κοινωνία, οι υπόλοιποι που απομένουν είμαστε ΙΔΙΟΙ! Αγνοί Ολυμπιακοί που λειτουργούμε πάντα με βάση την αγάπη για την ομάδα μας και το μόνο που μας κάνει να διαφέρουμε είναι οι απόψεις μας και ο τρόπος που βλέπουμε και κρίνουμε κάποιες καταστάσεις.... όμως απέναντι σε αυτά... υπάρχουν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ που μας ΕΝΩΝΟΥΝ!!! Και αυτό καλά θα κάνουμε να μην το ξεχνάμε ΠΟΤΕ! Γιατί πάνω απο όλα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Υ.Γ.: Θέλω να ζητήσω συγνώμη απο τον γελοιογράφο "ΝτοΚ" απο το balleto.gr (ελπίζω να αναφέρω σωστά το όνομα του...) στον οποίο ανήκει το συγκεκριμένο σκίτσο που έβαλα στο μοντάζ... όμως απο την πρώτη στιγμή που μου ήρθε η ιδέα για την συγκεκριμένη "δημιουργία" είχα στο μυαλό μου ακριβώς αυτό το σκίτσο που πρώτη φορά είχα δεί πρίν μήνες! Ελπίζω να μην τον ενοχλεί... 

Υ.Γ.2: Όλο αυτό δεν σημαίνει ότι θα κλείσει το στόμα μας ή ότι θα σταματήσουμε να λέμε την γνώμη μας! Άλλωστε πάντα πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω ότι η καλοπροαίρετη κριτική ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ μπορεί να κάνει! Ότι λέμε βγαίνει μέσα απο την καρδιά και την ψυχή μας... και θα συνεχίσουμε να λέμε την άποψη μας κρίνοντας ότι θεωρούμε λάθος αλλά και επιβραβεύοντας ότι θεωρούμε σωστό και άξιο! Διότι αλλιώς δεν έχει πια λόγο ύπαρξης το μπλόγκ μας... διότι αλλιως επιστρέφουμε σε εποχές λογοκρισίας που μόνο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν θυμίζουν. Όπως όμως έχω γράψει ξανά στο παρελθόν... ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ! Τα πάντα είναι καλά και χρήσιμα... αρκεί να κρατάμε ένα σωστό μέτρο.

Υ.Γ.3: Το τελευταίο που θα ήθελα με το σημερινό μοντάζ θα ήτανε να προσβάλλω τα παιδιά απο την Θύρα7 ... προς Θεού! Αντίθετα πιστεύω πως καλό είναι να μην ξεχνάμε τις ρίζες μας... να μην ξεχνάμε τι έχουμε ζήσει ή περάσει στο παρελθόν εμείς και τα αδέρφια μας για να είναι σήμερα ο Ολυμπιακός μας στην κορυφή και να βρίσκονται όλοι οι άλλοι απο κάτω και σχεδόν κατεστραμένοι! 

Υ.Γ.4: Έχει πέσει ησυχία λόγω των παιχνιδιών των εθνικών ομάδων. Δεν κινείται σχεδόν τίποτα ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να επιστρέψουν οι παίκτες μας απο τα διεθνή παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς.


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG