Thursday, June 25, 2015

Ίσως ήρθε η ώρα να ξεπληρώσει ο Ενροτό την χάρη...


 Σχεδόν με την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού κυκλοφόρησαν αρκετά ονόματα παικτών ως στόχοι της ομάδας. Ένα απο αυτά είναι αυτό του Κέβιν Μιραλάς. Ένας ποδοσφαιριστής ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς της ομάδας, ένας ποδοσφαιριστής σε εκπληκτική κατάσταση, με καλές χρονιές στην Πρέμιερ Λίγκ, με συνεχή παρουσία στην δυνατή εθνική Βελγιίου. 

 Ο Μιραλάς είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε όχι μόνο να αποτελέσει την μεταγραφή "αεροδρομίου" που περιμένει ο κόσμος αλλά σε αντίθεση με περιπτώσεις όπως του Ροναλντίνιο είναι σχεδόν βέβαιο πως θα βοηθήσει και ουσιαστικά τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη. 


 Μόνο που όπως όλοι καταλαβαίνουν η συγκεκριμένη υπόθεση είναι κάτι παραπάνω απο δύσκολη. Η Έβερτον τον αγόρασε απο τον Ολυμπιακό με περίπου 7 εκ. ευρώ και το σίγουρο είναι πως η αξία του απο τότε έχει ανέβει. Μάλιστα πιθανόν να έχει διπλασιαστεί! Και εκτός απο το οικονομικό υπάρχει και άλλο "πρόβλημα". Σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον βέλγο.

 Όμως ο Ολυμπιακός έχει ένα βασικό πλεονέκτημα. Τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή! Ο Μιραλάς πωλήθηκε στην Έβερτον τότε χωρίς να το ζητήσει ο ίδιος του. Σίγουρα δεν τον χάλασε κιόλας... Όμως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να είχε παραμείνει στον Θρύλο! Και έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγάπη του για την ομάδα.

 Ένα πιθανό 2ο "όπλο" ίσως αποτελέσουν οι πολύ καλές σχέσεις του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του Μιραλάς τον Κριστοφ Ενροτό. Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έκανε μια μεγάλη χάρη στον Ενροτό "αποκτώντας" τυπικά τον νεαρό Νταβίντ Ενέν και δίνοντας τον δανεικό στην Έβερτον για μία σαιζόν. Ουσιαστικά όμως ο παίκτης ανήκει στον Ενροτό και όχι στον Ολυμπιακό. Ο Θρύλος έκανε εξυπηρέτηση σε μάνατζερ, παίκτη και Έβερτον. Ίσως να ήρθε κιόλας η ώρα να ξεπληρώσει ο Ενροτό αυτήν την χάρη... Τί λέτε; 


Υ.Γ.: Κάπου διάβασα πως ο Ολυμπιακός θα παραχωρήσει στην Έβερτον ως ελεύθερο τον Ενέν με αποτέλεσμα η μεταγραφή Μιραλάς να κοστήσει τα μισά χρήματα. Κάτι τέτοιο είναι γελοίο! Πρώτον όπως είπαμε ο παίκτης ουσιαστικά δεν ανήκει στον Ολυμπιακό και δεύτερον στον δανεισμό του είχε μπεί "τυπικά" ρήτρα ύψους περίπου 200 χιλ. ευρώ άν δεν κάνω λάθος. Οπότε.....


No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG