Sunday, June 14, 2015

Με σοκολάτα, με παιχνίδι και με ΚΟΟΥΤΣ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!


 Απο τις "πρώτες επιλογές" Βίκτορ και Γκραθία που δεν ήρθανε επειδή κοστίζει να σπάσεις τα συμβολαια τους... πήγαμε στον Εσκριμπά που την μιά μέρα ήτανε "κλεισμένος" και την άλλη ψάχναμε για "κάτι καλύτερο"... και αφού ακούσαμε ένα σωρό ονόματα (Καπαρός, Βεργέτης, Αγκίρε, Ράμος, Μαρτίνεθ, Γιακίν, Ρεμί Γκάρντ, Ντι Ματέο και αρκετοί άλλοι... μέχρι και Ζιντάν...) φτάσαμε στον ολλανδό Γιόλ του Μίνο Ραϊόλα (ας βάλει ο Θεός το χέρι Του να μην το δούμε αυτό το σενάριο να αληθεύει!) που χθές "έπαιξε" σε όλα τα ΜΜΕ ώς η νέα "πρώτη επιλογή"! 

 Ο κόσμος του Ολυμπιακού για πολλούς λόγους, με τους δύο κυριότερους να είναι η σχεδόν 2χρονη απραξία του και η καχυποψία (δίκαια θα έλεγα...) λόγω της σχέσης του με τον Ραϊόλα δεν την δέχτηκε καθόλου καλά την είδηση και το έδειξε με τα αμέτρητα σχόλια σε ΕφΜπί και Τσίου-Τσίου. 

 Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα όπου ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θα είναι ο.... "Κόουτς  έκπληξη"!!!! Σαν να λέμε Κίντερ έκπληξη ένα πράγμα... απέξω σοκολάτα, μέσα παιχνίδι και όλα αυτά με αγωνία για την εκπληξη! Κάπως έτσι δεν το έλεγε το τηλεοπτικό σπότ; Χαχα... ρέ που φτάσαμε... Πάντως εδώ και μέρες σας είχα πεί οτι πιθανόν διάφορα ονόματα να διαρρέουν για να μπορεί η διοιήκηση να ασχολείται με την ησυχία της με τον πραγματικό υποψήφιο. ΕΛΠΙΖΩ πράγματι να είναι έτσι διότι κάθε άλλη περίπτωση σημαίνει πως κάπου τα έχουν μπλέξει...




Υ.Γ.: Βγήκε ο Μαρκαριάν χθές και δήλωσε "Πρέπει ο Καραγκούνης και η ΕΠΟ να βρούνε μια λύση. Να καθορίσουν την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε". ΣΩΠΑ ΡΕ!!!! Και εσένα τί σε πληρώνουν τότε; Για να παίρνεις χαρτάκι και να καλείς τα "δικά τους παιδιά";;; Εγώ ξέρω πως όταν ήρθε ο ΜΑΓΚΑΣ Όττο Ρέχαγκελ και αφού πρώτα είδε τι συμβαίνει στην ΕΠΟ και στην εθνική μας... αμέσως μετά την ήττα διασυρμό απο την Φινλανδία ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ κάθε υπάλληλο και κάθε παπάρα που δεν είχε ΚΑΜΙΑ δουλειά να βρίσκεται στις αποστολές τις εθνικής και ανάμεσα στα πόδια της.... άφησε σπίτι τους όσους ποδοσφαιριστές (καλώς ή κακώς) θεωρούσε οτι είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ή νοιάζονται μόνο για τις καριέρες τους και όχι για την εθνική ομάδα.... και γενικά πήρε μια σκούπα και ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ τα αποδυτήρια, τα ξενοδοχεία και τον πάγκο της ομάδας! Και συνδιασμό με ΣΚΛΗΡΗ δουλειά, με ΟΡΓΑΝΩΣΗ, με γερμαινικη ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ και φυσικά και με λίγη τύχη καλούσε όχι πάντα τους καλύτερους... αλλά αυτούς που πίστευε (δίκαια όπως αποδείχτηκε) οτι θα του κάνουν στο γήπεδο αυτά που θέλει και που θα δημιουργήσουν μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που πάνω απόλα θα έχει την πρόοοδο της εθνικής. Και απορώ με τον Καραγκούνη που ήτανε ένα απ'τα παιδιά του Όττο.... Προφανώς η βαζελοκαφρίλα του τον εμποδίζει να κάνει το σωστό! Και φυσικά δεν φταίνε μόνο Κάρα και Μαρκαριάν. Φταίνε και οι ποδοσφαιριστές που είναι αφιάφοροι εντελώς... Όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι. Αλλά οκ.... θα πνίξουν τον πόνο τους τώρα στα κλαμπάκια της Μυκόνου παρέα με τις γκόμενες και θα ανεβάζουν σέλφι στο Τσίου-Τσίου και στο Ίνσταγκραμ (το Τσίου-Τσίου για αγράμματους!). 


Υ.Γ.2: Για το μπάσκετ επίτηδες δεν μιλάω. Τί να πούμε δηλαδή; Ξέρουν ΟΛΟΙ τι πρέπει να γίνει! Ταπείνωση, πάθος και ψυχή! Μάχη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και η νίκη-τίτλος θα έρθει!!! 

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG