Monday, June 1, 2015

Μεταγραφικά νέα απο την Ευρώπη




 Οι ευρωπαϊκές ομάδες συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους για την νέα σαιζόν και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με παίκτες και συλλόγους για να ενισχυθούν. Πάμε να δούμε μαζι μερικά απο τα νέα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες.

* Η Μπάγιερν Μονάχου μετά τον μαροκινό Μπενατία φαίνεται σύμφωνα με την L'Equipe πως θέλει να αποκτήσει έναν ακόμη βορειοαφρικάνο κεντρικό αμυντικό. Πρόκειται για τον 25χρονο τυνήσιο Αϊμάν Αμπντενούρ που ανήκει στην Μονακό με την οποία έκανε φέτος πολύ καλές εμφανίσεις. Το συμβόλαιο του διαρκεί μέχρι το 2019 όμως οι βαυαροί σκέφτοναι να τον αγοράσουν απο την ομάδα του Ζαρντίμ.

* Σύμφωνα με το αφεντικό της Γιούβε, Τζιουσέπε Μαρότα, οι ιταλοί έχουν σχεδόν ολοκληρώσει την μεταγραφή του γερμανού Σάμι Κεντίρα που μένει ελεύθερος απο την Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως δήλωσε ο Μοράτα στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό Sky Italia οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και η μεταγραφή θα ανακοινωθεί μόλις πέσουν οι υπογραφές. Ο Κεντίρα ήτανε πολύ κοντά σε συμφωνία με την Σάλκε όμως η πρόταση της Γιούβε άλλαξε τα δεδομένα και ο αιγυπτιογερμανός όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει στην Ιταλία.

* Η αγγλική Telegraph υποστηρίζει πως η Τσέλσυ έχει ήδη έρθει σε επαφή με την Μονακό για να αποκτήσει τον Φαλκάο.

* Ο τουρκογερμανός αμυντικός χάφ Ίλκαϊ Γκούντογκαν θα αποτελέσει παρελθόν για την Ντόρτμουντ. Όπως ο ίδιος δήλωσε μετά και τον χαμένα τελικό κυπέλου με την Βόλφσμπουργκ "Είμαστε σε συζητήσεις με διάφορες ομάδες όμως ακόμη δεν έχω αποφασήσει που θα συνεχίσω".

* Ο Μίνο Ραϊόλα που εκτος του Κασάμι είναι μεταξύ άλλων μάνατζερ και του Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς διέψευσε τις φήμες περί επιστροφής του σουηδού επιθετικού στην ιταλική Serie A. "Δεν νομίζω πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό".

* Λόγω της απόκτησης του Κεντίρα απο την Γιουβέντους είναι πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν απο τους ιταλούς ο χιλιανός Αρτούρο Βιδάλ. Ενδαφέρον έχουν ήδη εκφράσει οι Άρσεναλ και Μαν. Γιουνάιτεντ. Μάλιστα ο εκπρόσωπος του παίκτη έχει ήδη μιλήσει με την Άρσεναλ και φημολογείται πως θα χρειαστεί ένα ποσό κοντά στα 42 εκ. ευρώ για να γίνει η μεταγραφή!

* Σύμφωνα με την Daily Mail είναι πολύ πιθανό νέος προπονητής της Νιούκαστλ να αναλάβει ο γάλλος Πατρίκ Βιεϊρά.

* Ένα απο τα τόπ ονόματα στην μεταγραφική λίστα του Πέπ Γκουαρντιόλα για την Μπάγιερν είναι ο Στέρλινγκ της Λίβερπουλ. Όμως ο Πέπ θα πρέπει μάλλον να τον ξεχάσει αφού ο άγγλος δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα.

* Ο γάλλος επιθετικός της Ντόρτμουντ Πιέρ-Έμερικ Ομπαμεγιάνκ που ήτανε ένας απο τους λίγους ποδοσφαιριστές της που διασώθηκαν φέτος δήλωσε στην γαλλική L'Equipe "Μια μεταγραφή στο ισπανικό πρωτάθλημα θα ήτανε όνειρο. Θέλω κάποια στιγμή στο μέλλον να παίξω για την Ρεάλ Μαδρίτης!".

* Ο 38χρονος ιταλός επιθετικός Λούκα Τόνι είναι έτοιμος να ανανεώσει για άλλη μια σαιζόν με την Ελλάς Βερόνα.

* Ο Γκουστάβο Γκονί που είναι μάνατζερ του αργεντίνου επιθετικού Φράνκο Ντι Σάντο που ανήκει στην Βέρντερ Βρέμης δήλωσε στην Bild "Για τον Φράνκο ενδιαφέρονται πολλές ομάδες απο Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Ολλανδία. Μεταξύ αυτών βρίσκονται κορυφαίοι σύλλογοι!". Ο Ντι Σάντο που βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές έχει συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα μέχρι το 2016.

* Η Daily Mail αναφέρει πως η Γιούβε θέλει να αποκτήσει τον βραζιλιάνο Όσκαρ απο την Τσέλσυ. Μάλιστα έχει ήδη καταθέσει πρόταση 12,5 εκ. ευρώ. Το συμβόλαιο του Όσκαρ διαρκεί όμως μέχρι το 2019.

* Η ελβετική Blick γράφει πως η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να αποκτήσει τον Γκράνιτ Ξάκα απο απο την Γκλάντμπαχ. Επίσης και η Μπάγιερν Μονάχου φαίνεται να εξετάζει την απόκτηση του ελβετού διεθνή μέσου.

* Η ιταλική Gazzetta dello Sport αναφέρει πως η Ίντερ θέλει να αποκτήσει τον 28χρονο μαροκινό κεντρικό αμυντικό Μέχντι Μπενατία απο την Μπάγιερν. Οι βαυαροί τον είχανε πάρει μόλις το περασμένο καλοκαίρι απο την Ρόμα που απέκτησε τον Μανωλά απο τον Ολυμπιακό για αντικαταστάτη του. Μάλιστα η εφημερίδα υποστηρίζει πως έχουν ήδη γίνει πρώτες συζητήσεις και η Ίντερ προτείνει ένα ποσό γύρω στα 22 εκ. ευρώ.

* Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα η Ρόμα θέλει να αποκτήσει τον 22χρονο γερμανό τερματοφύλακα Τίμο Χόρν απο την Κολωνία. Ο Χόρν έκανε μια εκπληκτική χρονιά στην φετινή μπούντεσλιγκα και ήτανε απο τους βασικούς λόγους που η ομάδα του κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη γερμανική κατηγορία. Όπως γράφουν οι ιταλοί ο τερματοφύλακας έχει ρήτρα στο συμβαίλαιο του με την οποία μπορεί να φύγει για 9 εκ. ευρώ.

* Ο γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής Μίρο Κλόζε τελικά δεν θα ανανεώσει με την Λάτσιο το συμβόλαιο του. Πιο πιθανοί προορισμοί για τον 36χρονο είναι η Αμερική ή η επιστροφή στην Γερμανία.

* Η αγγλική Daily Express υποστηρίζει πως η Άρσεναλ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του κολομβιανού επιθετικού Τζάκσον Μαρτίνεζ απο την Πόρτο. Φημολογείται πως θα πρέπει να πληρώσει γύρω στα 35 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

*  Ο 28χρονος αμυντικός Πικέ δήλωσε στην Marca πώς θέλει να βγεί σε σύνταξη με την φανέλα της Μπάρτσα. "Δεν ξέρω πότε. Όσο πιο αργά τόσο καλύτερα. Είμαι σχετικά βέβαιος πως δεν θα φορέσω ποτέ ξανά φανέλα άλλης ομάδας!".

* Είναι πολύ πιθανό ο Αντρέα Πίρλο να φύγει απο την Γιούβε αυτό το καλοκαίρι. Πιο πιθανός προορισμός η αμερικάνη MLS όμως για τον ιταλό "μάγο" έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και οι Λίβερπουλ και Τσέλσυ.

* Όπως γράφει η αγγλική Sunday Times άν η Λίβερπουλ διώξει τον προπονητή της Μπρένταν Ρότζερς τότε πιο πιθανός αντικαταστάτης του είναι ο γερμανός Γιούργκεν Κλόπ που ηδη είναι γνωστό πως θα φύγει απο την Ντόρτμουντ.

Ο γνωστός μας απο το πέρασμα του απο τον Ολυμπιακό Γιάγια Τουρέ δήλωσε στην Manchester Evening News "Οι οπαδοί μας δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Δεν θα πάω πουθενά! Θέλω να κατακτήσω με την Σίτυ το Τσου Λου. Θέλω να το κατακτήσω για τους οπαδούς μας". Τις τελευταίες εβδομάδες θεωρούνταν σχεδόν σίγουρα πως ο Τουρέ θα συνεχίσει στην Ίντερ όμως όπως φαίνεται τα δεδομένα άλλαξαν και θα παραμείνει στην Αγγλία.

* Ο αυστριακός διεθνής κεντρικος αμυντικός της Βέρντερ Βρέμης Σεμπάστιαν Πρέντλ που τον χειμώνα είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό ακούγεται πως συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Γουότφορντ. Μάλιστα η Βέρντερ φαίνεται πως βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του περουβιανού Κάρλος Ζαμπράνο που έμεινε ελεύθερος απο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και για τον οποίο φημολογούνταν πως ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός.

* Ο ιταλός δημοσιογράφος που είναι ειδικός σε μεταγραφικά θέματα ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αναφέρει πως ο ισπανός διεθνής τερματοφύλακας Πέπε Ρέινα μάλλον βαρέθηκε να κάθεται στον πάγκο της Μπάγιερν Μονάχου αφού δεν κουνάει κανείς τον Νόιερ μακριά απο τα δοκάρια της. Φημολογούνταν πως θα επιστρέψει στην Νάπολι όμως άν ο Ράφα Μπενίτεζ αναλάβει οριστικά την Ρεάλ Μαδρίτης τότε δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσει εκεί ο ισπανός τερματοφύλακας. Ρέινα και Ράφα Μπενίτεζ έχουν τον ίδιο μάνατζερ.

* Αφού ανέφερα τον Μπενίτεζ.... ο αντιπρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Εντουάρντο Φερνάντεζ ντε Μπλάς, δήλωσε στην ισπανική AS "Θα σας πώ ένα πράγμα για τον Αντσελότι. Είναι για μένα ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Όπως πρίν δύο χρόνια ήτανε για μένα ο καλύτερος στον κόσμο ο Μουρίνιο και όπως απο την επόμενη εβδομάδα θα είναι ο Ράφα Μπενίτεζ ο καλύτερος!" ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας πως η συμφωνία με τον ισπανό προπονητή είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί.

* Ο διεθνής βραζιλιάνος αμυντικός Ντάντε δεν έχει την εμπιστοσύνη του Γκουαρντιόλα με αποτέλεσμα να έχει χάσει την θέση του στην βασική 11άδα της Μπάγιερν. Όπως γράφει το ιταλικό Tuttomercatoweb η Μάν. Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον βραζιλιάνο ώστε να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή.

* Η Λίβερπουλ φαίνεται πως κατέθεσε πρόταση ύψους 10 εκ. αγγλικών λιρών για τον 21 διεθνή κροάτη μέσο Ματέο Κόβατσιτς της Ίντερ. Η Ίντερ αρνήθηκε την πρώτη κρούση της Λίβερπουλ όπως οι άγγλοι θα επιμείνουν αφού τον παίκτη έχει ξεχωρίσει ο Ρότζερς και τον θέλει για να ενισχύσει το κέντρο της ομάδας του μετά την φυγή του Τζέραρντ.

* Ο 22χρονος αυστριακός κεντρικός αμυντικός Κέβιν Βίμερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τότεναμ η οποία θα ξοδέψει ένα ποσό πάνω απο 10 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει απο την Κολωνία. Ο αυστριακός για όσους δεν τον γνωρίζουν έκανε φέτος πολύ καλή χρονιά. Είναι αριστεροπόδαρος, γρήγορος και έχει καλές μακρινές μπαλιές 50-60 μέτρων.

* H Τότεναμ εξετάζει τον ισπανό Ουνάι Έμερι που κατέκτησε το Γιουρόπα με την Σεβίλλη ως νέο προπονητή της αφού σκέφτονται να διώξουν τον Πελεγκρίνι.

* Η Άρσεναλ που ψάχνει βασικό τερματοφύλακα αφού οι Στσέζνι και Οσπίνα δεν έπεισαν φέτος σκέφτεται να κάνει πρόταση για τον Φερνάντο Μουσιέρα της Γαλατά άν οι διαπραγματεύσεις με την Τσέλσυ για τον Πέτρ Τσέχ δεν έχουν αποτέλεσμα. Οι τούρκοι ζητάνε ένα ποσό γύρω στα 15. εκ. αγγλικές λίρες για τον τερματοφύλακα τους.  

* Το Tuttomercatoweb αναφέρει πως η Φιορεντίνα έκανε πρόταση ύψους 3 εκ. ευρώ στην Γαλατά για τον διεθνή ελβετό μέσο Ντζεμαλί. Οι τούρκοι τον απέκτησαν το τελευταίο καλοκαίρι απο την Νάπολι όμως μεταξύ άλλων και λόγω τραυματισμών δεν κατάφερε να βρεί θέση στην βασική 11άδα των τούρκων.

* Ο Τζόν Τέρι ανανέωσε με την Τσέλσυ για άλλη μια σαιζόν.

* Η Μάιντς απέκτησε απο τo Τόκιο τον 22χρονο διεθνή ιαπωνέζο επιθετικό Γιοσιμόρι Μούτου. Ο ιάπωνας είχε φέτος σε 33 αγώνες 13 γκόλ. Στην Μάιντς θα συναντήσει τον συμπατριώτη του επιθετικό Οκαζάκι που είχε φέτος εξαιρετική χρονιά.

* Μαν. Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Νιούκαστλ και Τότεναμ θα πρέπει να ξεχάσουν τον Κάρλος Μπάκα. Είχε ακουστεί πως η Σεβίλλη τον πουλάει με ένα ποσό γύρω στις 14 εκ. αγγλικές λίρες και οι συγκεκριμένες ομάδες ήτανε έτοιμες να καταθέσουν προτάσεις όμως χθές υπεύθυνος της Σεβίλλης δήλωσε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Δεν αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα και δεν έχουμε κανέναν λόγο να πουλήσουμε τον καλύτερο μας επιθετικό".

* Ο πρόεδρος της Λυών Ζάν Μισέλ Ολάς δήλωσε στον λογαριασμό του στο τσίου τσίου πως οι τελευταίες φήμες που θέλουν τους γάλλους να διαπραγματεύονται με Λίβερπουλ, Μάν.Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Ντόρτμουντ για την πώληση του Αλεχάντρ Λακαζέτ είναι "σκουπίδια"!



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG