Friday, June 19, 2015

Θα παίξει άραγε ποτέ στον Ολυμπιακό;


 Σας είχα γράψει πρίν λίγους μήνες για τον Σάσα Ζντζέλαρ. "Για ποιόν;" θα αναρωτιούνται οι περισσότεροι. Πρόκειται για έναν 20χρονο σέρβο αμυντικό χάφ που είχε αποκτήσει το 2013 ο Ολυμπιακός απο την ΟΦΚ Βελιγραδίου. Απο τότε έχει παραμείνει δανεικός στην πρώην ομάδα του.


  Ο Σάσα έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις τόσο στο πρωτάθλημα της χώρας του οσο και με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας. Μάλιστα αυτήν στην στιγμή βρίσκεται στην Αυστραλία όπου γίνεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών (U20). Με τον Ζντζέλαρ (ή Ζντιέλαρ) βασικό αμυντικό της χάφ η εθνική Σερβίας έχει καταφέρει να βρίσκεται αυτήν την στιγμή στον τελικό όπου αύριο (Σάββατο) θα αντιμετωπίσει την εθνική U20 της Βραζιλίας! Στα ημιτελικά οι σέρβοι απέκλεισαν την εθνική του Μάλι (η οποία είχε νωρίτερα αποκλείσει τους γερμανούς). 


 Ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και λογικά θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Όμως κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με αυτό το παιδί. Θα πάρει επιτέλους ευκαιρία στον Ολυμπιακό; Θα τον πάρει στην προετοιμασία ο νέος προπονητής; Ή θα χαθεί οριστικά άλλο ένα ταλέντο για την ομάδα μας; 

 Έψαξα να δώ ποιός είναι ο μάνατζερ του. Απ'ότι είδα ο συγκεκριμένος μάνατζερ έχει πολύ καλές διασυνδέσεις με την Γερμανία και δεν το αποκλείω καθόλου να θελήσει να σπρώξει τον πελάτη του σε κάποια ομάδα της Μπούντεσλιγκα ή ακόμη και της Πρέμιερ Λίγκ όπου παίζουν και κάποιοι άλλοι πελάτες του όπως οι Γιόβετιτς και Λάζαρ Μάρκοβιτς. 

 Το ερώτημα μου είναι απλό. Θα παίξει άραγε ποτέ στον Ολυμπιακό; Πιθανόν η απάντηση να δοθεί αυτό το καλοκαίρι...




No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG