Wednesday, July 1, 2015

ΔΕΝ υπάρχουν δικαιολογίες! Μήν μπλέκετε τον Ολυμπιακό με την πολιτική!


 Μπήκε ο Ιούλης... ο προπονητής ακόμη δεν έχει έρθει... η προετοιμασία ξεκινάει σύντομα... το ρόστερ αποτελείται απο 55+ παίκτες που στην πλειοψηφία τους είναι μετριότητες (υπάρχουν και καλοί μην ακυρώνουμε όλα)... και απο τις 4 με 6 μεταγραφές παικταράδων και το "ευρωπαϊκό όραμα" του Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό δεν έχουμε δεί ακόμη τίποτα άλλο εκτός απο φανταχτερά πρωτοσέλιδα!!! 




 Αλλά όχι.... για όλα η κρίση φταίει.... Λές και στο συνέδριο της "7" που ΞΑΝΑ υποσχέθηκαν παικταράδες δεν είχε ήδη βγεί το διάγγελμα του Τσίπρα μια μέρα πρίν.... ή σήμερα που ο Καρεμπέ δήλωσε σε γαλλικά ΜΜΕ οτι "η κρίση δεν αγγίζει τον Ολυμπιακό" φαντάζομαι δεν έχει σημασία.... 

 Έχουμε αργήσει. Και μην μου πεί κανείς οτι ο Μαρινάκης δεν γνώριζε την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα... Μια χαρά την γνώριζε. Επιχειρηματίας είναι και χωρίς να έχω και πληροφορίες φαντάζομαι πως τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ λεφτά έχει φροντίσει να τα έχει εξασφαλίσει..... Όσο για το "να μην προκαλούμε"......... άλλη γελοιότητα αυτή! Ο κόσμος με τα αμέτρητα προβλήματα στην καθημερινή του ζωή έχει πλέον ελάχιστες "διεξόδους"! Λίγα πράγματα βοηθάνε τον λαό να ξεχαστεί έστω και για 2 ώρες και να χαλαρώσει και να φωνάξει και να γελάσει και λιγάκι! 




 Ένα απο αυτά είναι το ποδόσφαιρο!!! Γιαυτό κοιτάξτε να φέρετε αυτά που ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι υποσχεθήκατε και αφήστε τις δικαιολογίες!!! Ο Εσσιέν που πήγε στον άφραγκο βάζελο, που δεν θα μπεί με τίποτα στους ομίλους του Τσου Λου, φαντάζομαι δεν γνώριζε οτι έχει κρίση στην Ελλάδα, έτσι; 

 Οι παίκτες πρίν υπογράψουν εξασφαλίζουν με τον μάνατζερ τους πως τα λεφτά τους θα είναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ απο τράπεζες του εξωτερικού!!! Και η δραχμή να έρθει αυτοί θα πληρώνονται σε δολλάρια ή σε ευρώ! Οπότε κρίση ή όχι κρίση είναι στα @@ τους!!!! Απλά τα πράγματα!!!


Υ.Γ.: Όχι δεν είμαι αναίσθητος.... Ξέρω πως κόσμος όχι μόνο πεινάει αλλά και πεθαίνει και αυτοκτονεί απο απελπισία και χρέη! Όμως μου την δίνει στα νεύρα η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ πως άν ο Ολυμπιακός δεν κάνει τις κινήσεις που ΜΠΟΡΕΙ να κάνει θα βελτιωθεί κάτι στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα μας! 

Υ.Γ.2: Άν τόοοοοσο πολύ νοιάζονται για το καλό του έλληνα.... για τον απλό έλληνα εργάτη και εργαζόμενο... για τον οικογενειάρχη έλληνα που δεν ξέρει πως να ταϊσει την οικογένεια του... τότε άς πουλήσουν τις επιχειρήσεις τους να ταϊσουν τα μωρά που γεννιούνται χρεωμένα με 35 χιλ. ευρώ και ουσιαστικά δεν έχουν κανένα μέλλον!!! Άς σταματήσουν οι "νικητές του Πειραιά" να βγάζουν ανακοινώσεις υπέρ του "ΝΑΙ"


Υ.Γ.3: Δέν έχω κανέναν πρόβλημα να ψηφίζει ο καθένας ό,τι τον συμφέρει. Δημοκρατία έχουμε! ΟΜΩΣ το να επηρεάζει ο Μαρινάκης και ο δήμαρχος του Πειραιά Μώραλης τον απλό κόσμο του Πειραιά που παραδοσιακά είναι εργάτες, ναυτικοί και γενικότερα απο τα κατώτερα οικονομικά στρώμματα της κοινωνίας μας... να ψηφίσουν "ΝΑΙ" και να συνεχίσουν να "ματώνουν" μόνο και μόνο για να διασφαλιστούν τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ των "μεγάλων".... ε αυτό είναι ΑΝΗΘΙΚΟ και αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ! Καταλάβατε; Και αφήστε τις δικαιολογίες για τις μεταγραφές! Μ'αρέσει που υποτίθεται στον Ολυμπιακό επικρατεί (χαχα) το NO POLITICA! Ναι ναι.... Σε ποιούς απευθύνονταν η ανακοίνωση του "Πειραιά νικητή";; Στους κάτοικους Πειραιά ΚΑΙ σε όλους τους Ολυμπιακούς ανεξάρτητα με το πού ζούνε!Άδικο έχω μήπως; Κάθε τόσο που στο ΕΠΙΣΗΜΟ σάιτ του Ολυμπιακού κάνουν "ρεπορτάζ" για τα επιτεύγματα του "Πειραιά Νικητή" στον δήμο Πειραιά τί είναι; Τυχαίο; Σταματήστε να μπλέκετε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με την πολιτική! Η παρακάτω φώτο/screenshot αποτελεί απλώς ένα απο τα πολλά παραδείγματα...



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG