Wednesday, June 24, 2015

Άν χαθεί ο Σλούκας θά'ναι σημαντικό πλήγμα!


Είχα σκοπό να γράψω άρθρο για τον Σλούκα... Όμως τα περισσότερα τα έγραψε ήδη ο Νίκος Βαρλάς στο Eurohoops και όποιος θέλει να μάθει την αλήθεια για το τι συμβαίνει ας διαβάσει το άρθρο του. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό αυτό που γράφει στο πρώτο Υ.Γ. του.

Απο εκεί και πέρα ας ελπίσουμε οτι θα γίνει τελικά συνάντηση Σλούκα-Αγγελόπουλων και οτι θα βρεθεί "φόρμουλα" για να παραμείνει στον Ολυμπιακό, κάτι που έχω την αίσθηση πως θέλει και ο ίδιος ο αθλητής όσο και αν μοιάζει πως νιώθει αδικημένος και πικραμένος απ'την συμπεριφορά της ομάδας. Άν τα πούνε σε καλό κλίμα και οι πρόεδροι ανεβάσουν την προσφορά πιστεύω θα δεχτεί ακόμη και αν είνα λιγότερα χρήματα απο όσα δίνουν Φενέρ και βάζελος.



Η προσωπική μου γνώμη είναι πως μετά τον Σπανούλη το να χαθεί ο Σλούκας θα ήτανε ό,τι χειρότερο. Ίσως ακόμη χειρότερο και απ'το να έφευγε ο Πρίντεζης άν σκεφτεί κανείς πως ο Κώστας μπορεί να αποτελέσει τον μελλοντικό ηγέτη της ομάδας. Αυτοί οι 3 και ο Μάντζαρης αποτελούν τον κορμός της ομάδας μας και ταυτόχρονα και την ψυχή της! 


Αυτοί μαζί με τους Αγγελόπουλους (και τον Μίλαν Τόμιτς) είναι που διατηρούν το οικογενειακό κλίμα στο οποίο μπαίνουν αμέσως και οι όποιοι ξένοι έρχονται ή και τα νέα παιδιά όπως οι Παπαπέτρου και Αγραβάνης. 

Στην τελική.... ίσως και να μπορεί να βρεθεί αντικαταστάτης με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Σλούκα με λιγότερα λεφτά απ'οσα ζητάει ή θέλει ο Κώστας. ΟΜΩΣ παίκτη έλληνα που να έχει περάσει τόσα και τόσα με τον Ολυμπιακό μας, που αγαπάει την ομάδα στην οποία βρίσκεται τόσα χρόνια, που έχει παλέψει και έχει δώσει μάχες, που έχει χαρακτήρα και προσωπικότητα νικητή, που έχει τόσες εμπειρίες και όλα αυτά σε τέτοια ηλικία.... δεν θα βρείς και αυτό είναι σίγουρο! 


Για μένα ο Ολυμπιακός είναι σαν ένα σώμα. Σαν ένας οργανισμός. Ο Σλούκας αποτελεί ένα απο τα βασικά όργανα του Θρύλου. Και μπορεί μετά απο "μεταμόσχευση" (μεταγραφή) να αποκτήσεις νέο όργανο που φαινομενικά κάνει την ίδια δουλειά με αυτό που έχασες.... όμως κανείς δεν ξέρει άν θα "κολλήσει" με τον οργανισμό σου και αν το σώμα σου θα το "δεχτεί" και θα γίνει ένα με σένα ή άν θα αποτελέσει πλήρη αποτυχία. Εντάξει... δεν θα καταρρεύσει ο Ολυμπιακός άν φύγει ο Σλούκας. Όμως θα είναι σοβαρό πλήγμα!

Γιαυτό είμαι πάντα υπέρ του να δίνονται κάποια χρήματα παραπάνω για παίκτες που όχι μόνο έχουν αποδείξει πως το αξίζουν αλλά δεν προκάλεσαν και ποτέ προβλήματα! Άς κόψουν απ'το μπάτζετ 100-200 χιλ. τον χρόνο για τους ξένους.... Για παράδειγμα ο Ντάρντεν που μάλλον μένει ελεύθερος έπαιρνε 700+ χιλιάρικα. Νομίζω μπορείς να βρείς και παίκτη με λιγότερα χρήματα να σου κάνει τις δουλειές του Ντάρντεν... και ας χρειαστεί και τύχη... όπως και καλό μάτι απ'τον Σφαιρόπουλο. Άλλωστε σίγουρα και ο Σφαιρόπουλος θα θέλει να μείνει ο Σλούκας!



Υ.Γ.: Καταλαβαίνω πως άν έχεις ένα συγκεκριμένο μπάτζετ και θέλεις να κρατήσεις τις οικονομικές ισορροπίες στην ομάδα είναι δύσκολο να δώσεις πολλά περισσότερα. Όμως πιστεύω πως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και ο Κώστας πρέπει να μείνει.


  

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG