Thursday, June 18, 2015

Αθώος ή ένοχος θα φανεί στην δίκη! Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη απο βρωμιές και απάτες!


Ξέρετε τι έγινε σήμερα;
ΤΙΠΟΤΑ!!!

Τα αναμενόμενα έγιναν.... Του επιβλήθηκαν του Μαρινάκη περιοριστικοί όροι και πλήρωσε εγγύηση 200 χιλ. ευρώ για να μείνει ελεύθερος... Δεν επιτρέπεται να ασχολείται με το ποδόσφαιρο (άρα πρέπει να μπεί ας πούμε ο Βρέντζος ως πρόεδρος της ΠΑΕ) και πρέπει 2 φορές τον μήνα να δίνει παρουσία σε κάποιο αστυνομικό τμήμα. Το μόνο που σημαίνουν αυτά είναι πως πιθανόν θα πάει σε ΔΙΚΗ. Θα πρέπει τώρα να το κρίνει εισαγγελέας αυτό. Και εκεί θα αποδειχθεί η αθωότητα ή η ενοχή του Μαρινάκη! Επαναλμβάνω.... ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!!! ΟΧΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!!!



Την δική μου προσωπική άποψη την έχω εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν. Εγώ θέλω και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ!!! Να βγάζει ΥΓΕΙΑ ο αθλητισμός!!! Οπότε ΟΠΟΙΟΣ και να βρωμίζει τον αθλητισμό (και μαζί με αυτόν και την κοινωνία μας γενικότερα) να τον χώσουν σε ένα βαθύ μπουντρούμι και να μην ξαναδεί το φώς του ήλιου! Ή έστω να τον στείλουν σπιτάκι του να μην μπορεί να κάνει άλλη ζημιά! Και αυτό ισχύει για μένα ανεξαρτήτου ομάδας, ανεξαρτήτου αθλήματος, ανεξαρτήτου κομματικής ή πολιτικής υποστήρίξης, ανεξάρτητα απο το πώς τον λένε και απο που κατάγεται!

Με άλλα λόγια ΑΑΑΑΝ ο Μαρινάκης έχει κάνει έστω και τα μισά απο όσα τον κατηγορούν τότε να τιμωρηθεί αυστηρά και να αφήσει τον Ολυμπιακό μας ήσυχο! Ο Ολυμπιακός ούτε έχει, ούτε είχε ποτέ και ούτε και θα έχει ποτέ ανάγκη απάτες και βρωμοδουλειές για να είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ένας απο τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη!

ΑΑΑΑΝ αποδειχθεί οτι ο Μαρινάκης είναι πράγματι μπλεγμένος με όλα αυτά και έχει στήσει αγώνες και έχει κάνει έστω και ένα μέρος απο όσα τον κατηγορούν τότε να τιμωρηθεί!

ΟΜΩΣ μέχρι στιγμής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ  ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! Ή μέχρι να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ πως είναι ΑΘΩΟΣ και να ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!


Επίσης ΑΑΑΑΑΝ με κάποιον τρόπο βρούνε οι αντίπαλοι μας πάτημα σε πιθανές απάτες πλευράς Μαρινάκη ώστε να κάνουν ΚΑΚΟ στον Ολυμπιακό μας θα μας βρούνε μπροστά τους! Όπως και ο ίδιος ο Μαρινάκης θα μας βρεί μπροστά του ΑΑΑΑΑΝ έκανε κακό στον Ολυμπιακό μας έστω και άθελα του! Με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΣ ΟΥΤΕ ΕΧΘΡΟΣ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;

ΟΜΩΣ μέχρι στιγμής όπως έγραψα πιο πάνω είναι ΑΘΩΟΣ!!! Και στο δικαστήριο (όποτε αυτό γίνει.. που εύχομαι να γίνει το συντομότερο γιατί θα μας σκάσουν οι ΑΡΔ μέχρι να γίνει...) θα έχει την ευκαιρία να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ οτι είναι πράγματι ΑΘΩΟΣ και ΘΥΜΑ μιας απίστευτης συνομωσίας απέναντι του και πιο συγκεκριμένα απέναντι στον πρόεδρο του Ολυμπιακού μας.

Και το τονίζω το δεύτερο διότι ας μην γελιόμαστε.... ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ με τόσο μίσος και με τόσο πάθος! ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα τον ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ εδώ και περίπου 2-3 χρόνια!!! 


 
Βέβαια και εδώ να τονίσω επίσης κάτι.... Ο Μαρινάκης ήξερε καλά που "μπλέκει" αγοράζοντας τις μετοχές της ομάδας μας και αναλαμβάνοντας πρόεδρος της. Ήξερε οτι θα πολεμηθεί! Δεν είναι χαζός! Αρκούσε να δεί τι γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια με τον Σωκράτη Κόκκαλη!!! 


 Όμως μαζί με τα τόσα αρνητικά και με τους "κινδύνους" και τους εχθρούς που φέρνει αυτή η θέση... φέρνει και ένα σωρό θετικά οφέλη! Πρώτα απ'ολα η αγάπη τόσου κόσμου! Και θα μπορούσε εύκολα να είχε ΛΑΤΡΕΥΤΕΙ απο ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς του Ολυμπιακού ο Μαρινάκης..... όμως ο μόνος λόγος που δεν έχει γίνει αυτό είναι ο τρόπος που ο ίδιος αντιμετωπίζει τους φιλάθλους και οπαδούς της ομάδας μας... Χαρακτηρισμοί όπως "αχάριστοι και μπαχαλάκηδες".... εκβιασμοί και απειλές απο τους συνεργάτους του περί "ηλεκτρονικής διώξης" κτλ... Όλα αυτά δεν τα έχει χωνέψει ακόμη ο κόσμος.

Όμως ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ πιστεύω πως δεν είναι αργά να ζεσταθεί η σχέση Μαρινάκη-κόσμου. Ίσως μάλιστα ευκαιρία να αποτελέσει η ιστορία αυτή και ο πόλεμος που δέχεται ο πρόεδρος. Αρκεί να βγεί ο ίδιος του και να μιλήσει με τον λαό της ομάδας με απόλυτη ειλικρίνεια και να δείξει οτι ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ! Να ζητήσει την στήριξη μας και με ΠΡΑΞΕΙΣ να δείξει και αυτός πως έχει μετανιώσει για κάποια λάθη του. 


Και όταν λέω να μιλήσει με τον κόσμο της ομάδας... ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ τα συνέδρια της "7", όπου επιτρέπονται μόνο συγκεκριμένες ερωτήσεις.... όπου απαγορεύεται να πείς κάτι "κακό" ή να κριτικάρεις κάποια κίνηση η απόφαση του Μαρινάκη... Όλη αυτή η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει άν θέλει την αγάπη του κόσμου! Ο κόσμος ΘΕΛΕΙ να αγαπήσει και την ομάδα και τον πρόεδρο της και κάποιες αρρωστημένες καταστάσεις δεν του το επιτρέπουν! Ο κόσμος θέλει να νιώθει τον Ολυμπιακο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!! Δεν θέλει να νιώθει πως βρίσκεται υπο στρατιωτικό έλεγχο!!! Η "7" όπως έχει καταντήσει ΔΕΝ εκφράζει πλέον την πλειοψηφία των οπαδών του Ολυμπιακού!!!

Όπως έλεγα... ο Μαρινάκης εκτός απο τους εχθρούς κτλ που έχει "κερδίσει" αναλαμβάνοντας τον Ολυμπιακό... έχει αποκτήσει και μια σειρά απο κέρδη. Το μεγαλύτερο θα μπορούσε να είναι η ΛΑΤΡΕΙΑ μιας τεράστιας μάζας ανθρώπων. Επίσης έχει αποκτήσει αναγνωρισιμότητα τόσο στην Ελλάδα αλλά και διεθνιές. Ποιός τον ήξερε τον Μαρινάκη πρίν; Μια χούφτα άνθρωποι.... Τώρα τον γνωρίζουν ΟΛΟΙ!!! Ακόμη και απο το εξωτερικό τον ζητάνε για συνεντεύξεις κτλ επειδή είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού! Με λίγα λόγια έχει κερδίσει ΠΟΛΛΑ... Έχει αποκτήσει και εξουσία και δύναμη και πιθανόν (δεν το ξέρω... απλώς έτσι φαντάζομαι...) του έχει κάνει καλό η δημοσιότητα που έχει κερδίσει χάρη στον Ολυμπιακό και στις άλλες δουλειές/επιχείρίσεις του. Οπότε δεν πρόκειται και να τον λυπηθώ που τον κυνηγάνε (έστω και άδικα). Ήξερε απο πρίν τι θα κέρδιζε και τι θα έχανε και το δέχτηκε λόγω της αγάπης του για τον Ολυμπιακό μας (μια αγάπη που τουλάχιστον εγώ δεν αμφιβάλω καθόλου πως είναι αληθινή και μάλιστα πολύ έντονη).


Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου (και ας το πιστέψει όποιος θέλει αυτό.... εγώ το εννοώ 1000000000%) ο Βαγγέλης Μαρινάκης να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ στην δίκη πως είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΟΣ!!! Και όταν αυτό συμβεί θα μας έχει ΟΛΟΥΣ στο πλευρό του! ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ!!!!

Όμως μέχρι να γίνει η δίκη εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ!!!! Δεν πρόκειται να παλέψω τον πόλεμο κανενός.... Δεν είμαι στρατιωτάκι κανενός! Ούτε υπάλληλος κανενός! Εγώ ζώ ΓΙΑ τον Ολυμπιακό και όχι ΑΠΟ τον Ολυμπιακό! Και αυτό που με ενδιαφέρει είναι Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!!!!!!



Διότι ακόμη και άν αποδειχθεί πως είναι ΑΘΩΟΣ ο Μαρινάκης... όπως το εύχομαι... κάπου σίγουρα φταίει και ίδιος του που τον μπλέξανε οι Αλασκούζοι και οι Σαγώνιες και οι Φάροι και οι ανακριτές κτλ.... Τί δουλειά είχε για παράδειγμα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να συζητάει και να μιλάει για διαιτητές ακόμη και για αγώνες Β'Εθνικής... για το ποιόν προπονητή θα έχει ο Πανιώνιος.... για ένα σωρό βλακίες με ανθρώπους όπως τον Μπέο κτλ!!! Έστω και άν ακομη και οι κασέτες που προήλθανε απο ΥΠΟΚΛΟΠΗ (και δεν πρόκειται να σταθούν ποτέ σε κανένα δικαστήριο....) είναι κομμένες και ραμμένες.... θα έπρεπε να πρόσεχε τι φίλους έχει και με ποιούς κάνει παρέα!!! Κάποια πράγματα που ακούσαμε και διαβάσαμε είναι εξοργιστικά απίστευτα και σε κάνουν να αναρωτιέσαι πραγματικά "ΓΙΑΤΙ"; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ!!! ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ;;; Μακάρι να έμαθε απο τα λάθη του ο πρόεδρος και όταν με το καλό τελειώσει η όλη υπόθεση (και ανακυρηχθεί αθώος) να προσέχει πλέον περισσότερο τι ανθρώπους έχει "γύρω του" που πιθανόν και να τον εκμεταλλεύονται!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ.... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ!!! Ακριβώς για να μην τολμάει κανένας παπάρας να τον πιάνει στο στόμα του!!!!!!!! Πάρτε για παράδειγμα τους Αγγελόπουλους!!! Τολμάει να πεί κανείς κάτι εναντίον τους; Εκτός του Τράκη δλδ που ζεί στον κόσμο του... Ακόμη και οπαδοί άλλων ομάδων τους θαυμάζουν για την πεντακάθαρη και τίμια στάση τους και για το ΗΘΟΣ τους!!!! Αλλά τί λέω.... εδώ ακόμη και ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΠΑΔΟΙ τους έχουν κατηγορήσει κατα καιρούς που δεν χώνονται στην βρωμιά να πάρουν πρωταθλήματα στημένα! Δηλαδή να κάνουν αυτά που κατηγορούμε και κοροϊδεύουμε πως κάνει το πράσινο σύστημα!!! Ε ΝΤΡΟΠΗ ΓΑΜΩΤΟ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!



Και ξέρετε κάτι; Το έχω ξαναγράψει σε ένα παλαιότερο άρθρο στον RedOnAir. Πιστεύω πραγματικά πως ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ και ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ (μπάσκετ, ποδοσφαίρου... οτιδήποτε...)  δεν θελει αληθινά ΚΑΘΑΡΣΗ!!! Το μόνο που γουστάρουν είναι να ρίχνουν αυτόν που είναι τώρα "απο πάνω" ώστε να κάνουν μετά αυτοί κουμάντο! Και έτσι δημιουργούνται και τα πάθη, και τα μίση και η βία μεταξύ των οπαδών!

Δηλαδή βλέπει ο Μπάμπης (τυχαίο όνομα) που είναι Ολυμπιακός την ομάδα του να αδικείται συστηματικά στο μπάσκετ επι χρόνια.... και λέει μετά στο ποδόσφαιρο "Μπράβο πρόεδρα!!! Σκίσε τους ακόμη και με πέναλντι στο 95` έτσι για να πονέσει και περισσότερο! Καλά κάνει και σας γαμ.... ο Βαγγέλας!!!". Και φυσικά ο Ντίνος (επίσης τυχαία όνομα) που είναι βάζελος λέει "Κοιτάξτε σαπίλα! Τράκη πήδα τουςςς και μην τους λυπάσαι!". Δεν σκέφτεται όμως ο Ντίνος οτι μερικά χρόνια πρίν τα ίδια και χειρότερα έκαναν οι "δικοί του" στο ποδόσφαιρο. Διότι πάντα ΕΝΑΣ είναι απο πάνω και ΠΟΛΛΟΙ είναι απο κάτω! Και το μίσος και ο θυμός και η οργή και τα πάθη και τα κόμπλεξ κάνουν στροφές και μεγαλώνουν!


Και οι "απο κάτω" φωνάζουν, σκούζουν και διαμαρτύρονται όχι "για να καθαρίσει ο αθλητισμός" αλλά για να γυρίσει "ο τροχός της σαπίλας" όπως τον έχω βαφτίσει... δηλαδή για να έρθουν ξανά αυτοί απο πάνω! Και βγένει και Μήτσος απ'την Θεσσαλονίκη (τυχαίο όνομα και πάλι...) και φωνάζει μέσα στο (δικαιολογημένο ή όχι) κόμπλεξ του "Γαμώ την Αθήνα σας και το κατεστημένο σας! ΜΠΑΟΓΚ ΡΕΕΕΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ!!". Και έτσι ΣΚΩΤΟΝΟΜΑΣΤΕ εμείς οι οπαδοί συνήθως για ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ κάποιον ανθρώπων συγκεκριμένων....για συμφέροντα που συνήθως ξεπερνάνε τα του ποδοσφαίρου κτλ... και αποτελούμε τους ιδιωτικούς στρατούς τους και δεν το καταλαβαίνουμε καν! Τουλάχιστον οι περισσότερο δεν το καταλαβαίνουν... διότι ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι οπαδοί (απο όλες τις ομάδες) που ξυπνάνε σιγά σιγά.

Αυτά απο μένα. Δεν είμαι δημοσιογράφος και ξέρω οτι συχνά όπως ξεκινάω το γράψιμο μπλέκω διάφορες σκέψεις που μου έρχονται και πιθανόν να τα κάνω "σαλάτα" η ακόμη και να έχω άδικο σε κάποιες σκέψεις μου... Όμως όταν γράφεις ελεύθερα όσα με αγάπη και πόνο για την ομάδα μας βγαίνουν μέσα απο την ψυχή σου... έ αυτά συμβαίνουν!

Μακάρι πάντως να καταλαβαίνετε ένα πράγμα. Εγώ δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ίσα ίσα που μακάρι να είναι αθώος και μακάρι να κάνει ένα βήμα προς τον ΑΓΝΟ και ΑΠΛΟ οπαδό της ομάδας ώστε να τον λατρέψουμε και να τον στηρίξουμε και να τραγουδάμε το όνομα του. Ομως άν αποδειχθεί πως έχει κάνει κακό στον Ολυμπιακό μας με τις πράξεις του... τότε θα μας βρεί απέναντι του. Είναι τόσο περίεργα αυτά που λέω; Και επειδή πολλά ακούγονται και γράφοντια και σίγουρα η προπαγάνδα και η παραπληροφόριση πέφτουν σύννεφο και ειδικά τώρα να δείτε τι έχει να γίνει.... Εγώ δεν θα σχολιάσω ξανά το συγκεκριμένο θέμα ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!

Υ.Γ.: Έ οκ.... Τώρα έγινε "ιδιώτης φίλαθλος" και ο Μαρινάκης! Όπως ο Τράκης στο μπάσκετ (αναγνωρισμένο απο τον Κοντονή μάλιστα...). Άρα κανένα πρόβλημα! :p

Υ.Γ.2: Πρόεδρε θές να δώσεις μια πρώτη απάντηση σε όλες αυτές τις κατηγοριες και ταυτόχρον να δείξεις οτι δεν φοβάσαι και οτι έχεις σκοπό να μείνεις χρόνια;; ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ είναι ο τρόπος!!! Ξεκίνα να κλείνεις στόματα!

Υ.Γ.3: Θέλετε να σας πώ τι πιστεύω εγώ; ΔΕΝ θα γίνει τίποτα απολύτως!!! Τα "αποδεικτικά στοιχεία" είναι της πλάκας.... και όπως έγραψα και πιο πάνω δεν στέκουν πολλά απο αυτά σε κανένα δικαστήριο λόγω του τρόπου που αποκτήθηκαν!

Υ.Γ.4: Εμένα ξέρετε τι με ενοχλεί; Ήδη σε σχεδόν όλα τα διεθνή ΜΜΕ το όνομα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας εμπλέκεται λόγω των περιοριστικών όρων που επιβλήθηκαν στον Μαρινάκη σε αρνητικά σχόλια! Δίπλα στην λέξη Olympiacos βλέπω λέξεις όπως corruption. Έ όπιοιος είναι υπεύθυνος για αυτό ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσει! Ο Μαρινάκης άν είναι ένοχος ή οι αλήτες συνωμοσιολόγοι για την σκευωρία που έστησαν διασύροντας το όνομα μας. Το ΠΡΩΤΟ που θα πρέπει να κάνει ο Μαρινάκης άν βγεί αθώος απο την δίκη (ίπως πιστεύω πως θα γίνει) θα πρέπει να είναι να τους κυνηγήσει όλους αυτούς με μυνήσεις και να ζητήσει τρελά λεφτά ως αποζημίωση! Και πάνω απόλα απο τον ΣΚΑΪ του Αφραγκούζου! Και εννοείται τα λεφτά απο τις αποζημιώσεις να πάνε στην ΠΑΕ, στην ΚΑΕ και στον ερασιτέχνη! Διότι αυτή η ιστορία κάνει κακό στον Ολυμπιακό ενιαία!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG