Saturday, December 22, 2012

Μερικές κουβέντες για το στοίχημα!


 Σήμερα θα κάνω για πρώτη φορά κάτι που δεν έχω ξανακάνει στο μπλόγκ μας. Θα μοιραστώ μαζί σας τους αγώνες στους οποίους θα στοιχηματίσω (η λέξη "παίζω" δεν μ'αρέσει γιατί το στοίχημα δεν είναι παιχνίδι!). Ο λόγος που το κάνω είναι επειδή το ζήτησαν αρκετοί φίλοι του μπλόγκ μας.

 Δεν είμαι ούτε "ειδικός", ούτε "στοιχηματολόγος", ούτε είμαι πιο έξυπνος απο εσάς! Γιαυτό και δεν νιώθω και ιδιαίτερα άνετα γιατί δεν θέλω να πάρω κανέναν σας στον λαιμό μου! Με το στοίχημα ασχολούμαι εδώ και 15 χρόνια. Με το ποδόσφαιρο όλη μου την ζωή... Το στοίχημα θέλει προσοχή, σοβαρή μελέτη και πάνω απο όλα θέλει αυτοσυγκράτεια. Όποιος είναι άπληστος το πληρώνει! Και όπως λέει ο λαός μας... Καλύτερα 5 και στο χέρι παρά 10 και στον κουβά!!!  

 Επίσης καλό είναι να βρεί ο καθένας αυτό που του ταιριάζει περισσότερο. Άν είστε καλοί σε κάποιο πρωτάθλημα συγκεντρωθείτε σε αυτό και μην παρασύρεστε να παίζεται πρωταθλήματας Ουγκάντας, Ινδίας κτλ. Άλλους τους "βολεύουν" τα σκόρ, άλλους τα Over/Under, άλλους τα Live στοιχήματα! Κανένας όμως δεν είναι καλός σε όλα!! Όποιος το ισχυρίζεται λέει ψέματα. Το ίδιο ισχύει και για όσους λένε οτι έχουν ποσοστά επιτυχίας γύρω στο 70% και άνω! Άν ήτανε έτσι πιστέψτε με δεν θα γράφανε ούτε σε εφημερίδες για να βγάλουν λεφτά, ούτε συμβουλές σε στοιχηματικά σάιτ θα γράφανε. Για να μην μιλήσω για κάτι τύπους που πουλάνε τα προγνωστικά τους και άποψη μου είναι πως είναι απαράδεκτοι! Άν ήταν τόσο αστέρια δεν θα είχανε ανάγκη να πουλάνε προγνωστικά στοιχήματος κτλ!!! Έτσι δεν είναι;

Κάτι τελευταίο πρωτού αναφέρω τους αγώνες που επέλεξα: Όποιος στοιχηματίζει το κάνει με δική του ευθύνη! ΠΟΤΕ δεν πρέπει να ποντάρουμε περισσότερα χρήματα απο όσα αντέχει η τσέπη μας! Όποιος φτάσει στο σημείο να στοιχηματίζει με την σκέψη "Έχω χάσει 100 ευρώ... πώς θα πληρώσω τους λογαριασμούς  μου τώρα... ας βάλω αλλα 30 να ισοφαρήσω τα χαμένα..." θα πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ αμέσως! Σε καμία περίπτωση το στοίχημα δεν πρέπει να καταντήσει αρρωστεια!!!

Όσοι το βλέπουν ώς διασκέδαση ή ξέρουν να στοιχηματίζουν χωρίς να παρασύρονται απο τα πάθη τους ας συνεχίσουν να διαβάζουν... οι υπόλοιποι διαβάστε καλύτερα κάποιο άλλο θέμα απο το "αρχείο" μας που βρίσκεται δεξιά στην σελίδα!

Λοιπόν... καλή μας τύχη!!!

Wigan - Arsenal   OVER

Malaga - Real M.   OVER


Siena - Napoli   2 (Η Νάπολι προέρχεται απο 4 συνεχόμενες ήττες και γιαυτό το διπλό της πληρώνει αρκετά. Ναί είναι ρίσκο αλλά πιστεύω πως απέναντι στην τελευταία του Καμπιονάτο Σιένα μπορεί και πρέπει να πάρει το διπλό για να μην πέσουν κεφάλια πρίν τα Χριστούγεννα!)

Sampdoria - Lazio   2 (Η Λάτσιο δεν έχει καλά αποτελέσματα εκτός με την Σαμπντόρια τα τελευταία χρόνια όμως φέτος η διαφορά των ομάδων είναι μεγάλη και η Λάτσιο βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και παλεύει να μείνει στις θέσεις που οδηγούν στο Τσ.Λίγκ. Πιστεύω πως θα πάρει την νίκη και το ποσοστό που δίνουν αρκετές εταιρείες όπως η MYBET αξίζει το ρίσκο)

Trabzonspor - Galatasaray   2-3 γκόλ (Τα 2-3 γκόλ προκύπτουν τόσο απο την προϊστορία των αγώνων τους όσο και απο την φόρμα και τα τελευταία αποτελέσματα των δύο ομάδων. Προβάδισμα για την νίκη έχει η Γαλατά που προέρχεται απο νίκη στο ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε)

Είναι η πρώτη φορά που δίνω αγώνες και πιθανόν να είναι και η τελευταία. Δεν το έχω αποφασήσει ακόμη. Θα δούμε...


Υ.Γ.: Τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον Ολυμπιακό τις έχω σχολιάσει στο άρθρο μας στον RedOnAir http://www.redonair.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=1008%3Aoiiperoxesdiloseistouproedrou όπου κάθε Παρασκευή ανεβάινει ένα νέο μας κείμενο όπως και στην σελίδα μας στο ΕφΜπί http://www.facebook.com/thegreekbulldog οπότε και δεν έχει νόημα να ξαναγράφω τα ίδια και εδώ.

2 comments:

  1. ωραιο το αρθρο για το στοιχημα...σωστες οι τοποθετησεις σου....το ιδιο εφαρμοζω και γω
    ευχαριστω

    ReplyDelete
  2. Χαίρομαι που σου άρεσε αδερφέ. Νάσαι καλά και σου εύχομαι πάντα καλά κέρδη!

    ReplyDelete

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG