Sunday, December 16, 2012

Να μην γίνει το Καραϊσκάκη η νέα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για τις μεταγραφές!

 Ο Λαυρέντιάδης παρά τα όσα ακούγονταν κατα καιρούς ακόμη κατέχει το 50% του σταδίου Καραϊσκάκη. Με την σύλληψη του και την κατάσχεση της περιουσίας του απο το κράτος πλέον έχει προκύψει σοβαρό μπέρδεμα με το γήπεδο. Ο Μαρινάκης εδώ και χρόνια ήθελε να αγοράσει και υπόλοιπο γήπεδο απο τον Λάβ Λάβ αλλά δεν μπορούσε να έρθει σε σοβαρή επικοινωνία μαζί του ώστε να συμφωνήσουν.


 Πλέον τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού αφού μπορεί να αγοράσει το υπόλοιπο Καραϊσκάκη χωρία ίσως καν να είναι απαραίτητη η συγκατάθεση του Λαυρεντιάδη. Τα χρήματα που θα δώσει ο Μαρινάκης θα πάνε απευθείας στις τράπεζες στις οποίες χρωστάει ο κύπριος. 


 Μέχρι εδώ όλα καλά και πιστεύω πως θα είναι πολύ καλό για τον Ολυμπιακό να φύγει (το μισό) Καραϊσκάκη απο χέρια ενός... ανθρώπου που απο την αρχή είδε τον σύλλογο μόνο ως ευκαιρία για να βγάλει χρήματα και για να αποκτήσει δύναμη και "προστασία" (με τον κόσμο του Ολυμπιακού πίσω του) ώστε να κάνει ανενόχλητος τις "δουλειές" του. Καλό θα είναι να περάσει το στάδιο ολόκληρο στα χέρια του Μαρινάκη. 

 ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ δεν πρέπει να παρουσιαστεί η αγορά του υπόλοιπου γηπέδου απο τον πρόεδρο ώς ΔΙΚΑΙΛΟΓΙΑ για να μην γίνουν ξανά μεταγραφές ή για τις μεταγραφές και τα λάθη που έγιναν ή δεν έγιναν στο παρελθόν! Ήδη έχει ξεκινήσει να παπαγαλίζεται το παραμύθι "Ο πρόεδρος δεν θα κάνει μεταγραφές αλλά όλα τα έσοδα απο το Τσάμπιονς Λίγκ και τις πωλήσεις παικτών (Μιραλάς κτλ.) θα πάνε για την αγορά του σταδίου! Αυτό δεν είναι πιο σημαντικό;"! Και πλέον σιγά σιγά έχει φτάσει και λέγεται και απο "μπερδεμένους" οπαδούς του Ολυμπιακού! Ε ΟΧΙ!!! Το 50% αυτήν την στιγμή ΔΕΝ ανοίκει στον Ολυμπιακό αλλά στον Μαρινάκη! Άν τελικά καταφέρει (μακάρι όπως είπαμε) να αγοράσει και το υπόλοιπο 50% αυτό θα είναι μια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επένδυση του! Ή μήπως θα μοιραστούμε τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ κέρδη που "παράγει" το γήπεδο με τις μπουτίκ, τα μαγαζιά, τις διαφημίσεις του, τα εισιτήρεια, τις ενοικιάσεις του κ.τ.λ. κ.λ. κ.λ. μεταξύ μας; Ο Μαρινάκης δεν θα χαρίσει το στάδιο Καραϊσκάκη στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Όλα τα έσοδα στην τσέπη του θα πάνε, δεν θα πάνε στην ΠΑΕ! Και όταν μια μέρα αργά ή σύντομα πουλήσει τον Ολυμπιακό σε άλλον επενδυτή τότε το Καραϊσκάκη θα μείνει στα χέρια του μέχρι να πουλήσει και αυτό και φυσικά τα λεφτά απο την πώληση θα πάνε στον δικό του λογαριασμό! Περιουσία δική του θα είναι το γήπεδο. Λοιπόν μην τρελαθούμε... 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!!

Και θα πώ και κάτι ακόμη που έλεγα και το καλοκαίρι... πιο πολύ δεν με ενοχλεί το οτι δεν γίνονται σημαντικές μεταγραφές ή οτι η ομάδα έχει κενά που δεν καλύπτονται... αυτό που με ενοχλεί είναι η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!! Βγές και μίλα ανοικτά ρε άνθρωπε όπως έκαναν οι Αγγελόπουλοι στο μπάσκετ και άν δεν είναι ο κόσμος μαζί σου... τουλάχιστον δεν θα είναι εναντίον σου! Τέλος πια στα ψέμματα και την υποκρισία! Τέλος στην δηλώσεις Καραπαπά και Σάββα που μας αντιμετωπίζουν σαν πρόβατα! Δείξτε πια λίγο σεβασμό στην ομάδα και τον κόσμο της! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό ή μήπως όχι; Μαζέψτε τα παπαγαλάκια σας απο τα ΜΜΕ που έχουν αρχίσει ήδη να μας παραμυθιάζουν για ανάσταση Φέτφα επειδή θα πάει ο Αμπντούν στο Κόπα Άφρικα και η ομάδα θα χρειαστεί επιπλέον μεταγραφή! 

 Μακάρι να βγεί παικταράς ο Πίνο, μακάρι να παίξουν Φέτφα, Βλαχοδήμος κτλ. Όμως κάποια στιγμή και αν θέλουμε να ΑΝΕΒΟΥΜΕ επίπεδο ευρωπαϊκά πρέπει να οργανωθούμε ΣΟΒΑΡΑ και να κάνουμε σωστό σχεδιασμό και σωστές μεταγραφικές κινήσεις και να μην κάνουμε μπακάλικα κόλπα και "βαφτίσια" παικτών σε νέες θέσεις ή να ελπίζουμε οτι θα ανακαλύψουμε τους νέους Μιραλάς ή Τουρέ απο το πουθενά! 

 Πάνω που ρίξαμε ένα χαμόγελο ακούγονταν την είδηση για τον Λαυρεντιάδη πάτε πάλι να μας το βγάλετε πικρό! 


Υ.Γ.: Αυτόν τον καταραμένο τον αμυντικό χάφ που όλο φέρνουμε απο την εποχή που σταμάτησε ο Στολτίδης απο τον Ολυμπιακό... θα τον φέρουμε ποτέ τελικά; 



No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG