Monday, December 24, 2012

Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές!

 Έφτασαν και φέτος τα Χριστούγεννα! Για κάποιους πολύ πιο γρήγορα απ΄ότι θα ήθελαν, για κάποιους άλλους... και πολύ άργησαν! Ειδικά τόσο άσχημος που ήταν ο φετινός χρόνος απο όποια πλευρά και αν το κοιτάξουμε! Παρόλα αυτά ας μην είμαστε αχάριστοι. Αντί να γκρινιάζουμε και να καταριόμαστε για όσα μας λείπουν ας δοξάζουμε και ας ευχαριστούμε τον Χριστό κα την Παναγία για όσα καλά έχουμε στην ζωή μας! Δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα αυτονόητο... Δεν ξέρει κανείς μας τι μπορεί να του ξημερώσει αύριο. Γιαυτό να μην ξεχνάμε τώρα τα Χριστούγεννα αλλά και όλον τον χρόνο να λέμε στους ανθρώπους που αγαπάμε πόσο πραγματικά σημαντικοί είναι για μας. Δεν ξέρει κανείς μας αν θα έχει ξανά την ευκαιρία να το κάνει αυτό! Γιαυτό όσο είμαστε καλά και εμείς και οι συγγενείς μας, οι φίλοι και όλοι όσοι αγαπάμε ας τους το δείχνουμε με κάθε ευκαιρία!

 Επίσης σας παρακαλώ να μην ξεχνάτε ποτέ όσους ανθρώπους υποφέρουν λόγω υγείας ή λόγω φτώχειας ή λόγω μοναξιάς. Ακόμη και ένα τηλεφώνημα μας, μια ευχή, δυό κουβέντες γεμάτες αγάπη... είναι πολλές φορές υπεραρκετά για να προσφέρουν λίγη χαρά και ίσως ένα χαμογέλο στους συνανθρώπους μας. Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως αυτές τις ημέρες μπορούμε να δώσουμε μεγάλη χαρά κυρίως στους πολύ μικρούς... και στους πολύ μεγάλους σε ηλικία! Μην ξεχνάτε τους παππούδες και τις γιαγιάδες σας! Και όσοι απο εσάς έχετε την οικονομική δυνατότητα δώστε έστω και 5 ευρώ σε όποιο ίδρυμα θέλετε. Άν δίναμε όλοι μας έστω και μόνο μια φορά τον χρόνο 5 ευρώ σε όσους τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη απο εμας ο κόσμος μας θα ήτανε πολύ καλύτερος!

 Συγχωρέστε με αν σας κούρασα. Εύχομαι αληθινά μέσα απο την καρδιά μου αγάπη, υγεία και ευτυχία σε όλους εσάς και τις οικογένειες σας! Και φυσικά η ευχή ισχύει για όλους... άσχετα απο την ομάδα που υποστηρίζουν. Μπορεί καμιά φορά να παρασυρόμαστε και να λέμε καμιά κουβέντα παραπάνω κάνοντας πλάκα με τους οπαδούς άλλων ομάδων αλλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε οτι ο Ολυμπιακός και το ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο δευτερεύον πράγμα στην ζωή μας! Υπάρχουν άλλα πολύ πιο σημαντικά και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σκοτωνόμαστε για τα αθλητικά. Καλό είναι να τα αντιμετωπίζουμε πάντα με χιούμορ και χωρίς φανατισμό!
Όπως και πέρυσι το δώρο μου για εσάς είναι 5 wallpaper για το desktop σας! Και για τους Ολυμπιακούς ένα δωράκι έξτρα, χεχεχε! Κάντε κλίκ στις εικόνες για να μεγαλώσουν ώστε να τις αποθηκεύεσετε στον υπολογιστή σας!
 





Και για τους Ολυμπιακούς...

 
Υ.Γ.: Όσοι πιείτε καλά θα κάνετε να μην οδηγήσετε! Άν δεν σας ενδιαφέρει η δική σας ζωή τουλάχιστον σεβαστείτε όσους κινδυνεύουν εξαιτίας σας!


Υ.Γ.2: Φάτε, πιείτε, διασκεδάστε! Όμως μην ξεχνάμε πως τα Χριστούγεννα γιορτάζουμε την γέννηση του Χριστού! Περάστε μια βόλτα και απο την εκκλησία... δεν θα σας κάνει κακό! Είμαι σίγορος πως ο καθένας σας έχει έστω και έναν τουλάχιστον λόγο για να ευχαριστήσει τον Θεό!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG