Friday, August 24, 2012

Ένα μικρό ευχαριστώ...

 Θέλω να ευχαριστήσω όσους κάνετε κλίκ σχεδόν καθημερινά στο μπλόγκ μας. Πρίν περίπου ένα χρόνο ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια κυρίως για χαβαλέ και για να περνάει η ώρα ευχάριστα φτιάχνοντας εικόνες στο φώτοσοπ... με μια δόση χιούμορ. 

 Τελικά μέσα σε ένα χρόνο αυτό το μπλόγκ εξελίχθηκε και πλέον τις περισσότερες φορές γράφω και άρθρα. Εδώ και μια εβδομάδα περίπου συνεργαζόμαστε και με το Olympiacos-blog και
έτσι έχουμε αποκτήσει λίγους υποστηρικτές παραπάνω. Να ξέρετε ότι εγώ έγραφα όταν είχα 5 κλίκ την ημέρα... γράφω και τώρα που έχω 150. Να ξέρετε ότι είναι σημαντικό να γνωρίζω πως όσα γράφω δεν τα διαβάζω μόνος μου. Άν και με την τρέλα που κουβαλάω θα συνεχίσω να γράφω ακόμη και αν επιστρέψουν αυτές οι μέρες (στο χέρι σας είναι να μην επιστρέψουν!). Όσο αντέχω εδώ θα είμαι. 

 Ενδιάμεσα είχαμε κάνει ένα break λόγω υγείας αλλά πλέον το "μαγαζί" λειτουργεί κανονικά χαχα. Θα ήθελα μόνο άν γίνετε να ακούω πιο συχνά τις δικές σας απόψεις. Άν θέλετε κάντε like και share και την σελίδα μας στο φέισμπουκ.

 Προσκαλέστε τους φίλους σας. Μιλήστε τους για το μπλόγκ μας. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Άν κάποιος απο εσάς έχει κάποια ιδέα για το μπλόγκ ή αν θέλει να "ανεβάσω" στην σελίδα κάτι δικό του (άρθρο, φωτογραφία ή βίντεο) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Το εμαιλ μπορείτε να το βρείτε παρακάτω στην σελίδα. Μπορείτε φυσικά να μας στείλετε ότι θέλετε και στο ΕφΜπί στο ίνμποξ και θα δημοσιευτεί με το όνομα σας (άν το θέλετε φυσικά!). 

Καλά να περνάμε όλοι και μην χάνετε ποτέ το χιούμορ σας! Οι εποχές είναι δύσκολες.


2 comments:

  1. Συγχαρητήρια για το μπλογκ!
    Από όσο έχω διαβάσει οι απόψεις μας είναι πολύ κοντά! ;o)
    Keep up the good work!
    Spy

    ReplyDelete
  2. Νάσαι καλά Spy.
    Ευχαριστώ για το comment!

    ReplyDelete

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG