Thursday, August 9, 2012

Ίζα... θα με παντρευτείς;


 Love is in the air... Στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Λονδίνο η 26χρονη γαλλίδα Isabelle Yacoubou (1,90 ύψος) έζησε αυτό που ονειρεύεται σχεδόν κάθε κορίτσι... 

 Μόλις είχε ολοκληρωθεί ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ Γαλλίας και Τσεχίας με 71:68 (28:28) και η Γαλλία έχει περάσει στα ημιτελικά του γυναικείου ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ! Οι μπασκετμπολίστριες της Γαλλίας βρίσκονται στο κέντρο του γηπέδου και πανηγυρίζουν... μέχρι ποο κάποιες ανακαλύπτουν μεταξύ των θεατών που παρακολουθούσαν τον αγώνα ένα χάρτινο πανό που γράφει "Ίζα... θα με παντρευτείς;". Ο αραβωνιαστικός της Ιζαμπέλ της έκανε αυτήν την έκπληξη δίνοντας της έναν επιπλέον λόγο για να είναι ευτυχισμένη αφού όπως μπορείτε να καταλάβετε απο τις αντιδράσεις της στις παρακάτω φωτογραφίες η απάντηση της ήτανε ¨ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!"

Εμείς απλώς να ευχηθούμε καλά στέφανα και καλούς απογόνους...







Υ.Γ.: Στην Washington των Η.Π.Α. ένας 38χρονος μουσικός παράγγειλε μέσω ίντερνετ απο το ΑΜΑΖΟΝ μια καινούρια τηλεόραση. Όταν ήρθε το πακέτο σπίτι του απόρησε με το μέγεθος αφού δεν έμοιαζε με τηλεόραση εξωτερικά. Όταν όμως το άνοιξε σοκαρίστηκε! Μέσα στο πακέτο βρίσκονταν ένα πολυβόλο που μοιάζει αρκετά με τα M16 που χρησιμοποιεί ο αμέρικάνικος στρατός εδώ και δεκαετίες! Αμέσως μετά τηλεφώνησε στην αστυνομία η οποία στην αρχή δεν τον πίστευε. Όταν πήγανε σπίτι του κατέσχεσαν το όπλο αφού είναι παράνομη τόσο η πώληση του όσο και η διανομή του... Η ΑΜΑΖΟΝ ακόμη δεν έχει βγάλει ανακοίνωση για το πώς έγινε αυτό το μπέρδεμα... Σκεφτείτε τι θα κάνατε άν βρισκόσασταν στην θέση του. Εμένα πάντως μου μπαίνουν περίεργες ιδέες χαχα... Ο Θεός να μας φυλάξει! Δηλαδή σκεφθείτε να πήγενε το πολυβόλο σε κανέναν τρελό τι είχε να γίνει!


Υ.Γ.2.: Έγραφα προχθές ότι φέτος οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι αρκετά "άγριοι" και σεξουαλικοί... είχα δίκιο τελικά και σας έχω σήμερα άλλες 3 αποδείξεις για αυτό!




Υ.Γ.3: Εντελώς τυχαία έμαθα σήμερα ότι ο μάνατζερ που πήγε τον Νίκο Παπαδόπουλο, που έμεινε ελεύθερος απο τον Ολυμπιακό, στην γερμανική Φορτούνα Ντύσελντορφ, είναι ο ίδιος (σέρβος) μάνατζερ που έφερε στον Ολυμπιακό τους Πάντελιτς, Φέισα, Κατάι, Γκρίμπιτς και συνεργάζεται με τον Κοβάσεβιτς. Στον ίδιο μάνατζερ ανήκει και ο Μισίμοβιτς που γράφτηκε πρίν λίγες μέρες απο την εφημερίδα "Γαύρος" ώς ένας απο τους στόχους για την θέση του 10αριού. Απλώς το αναφέρω γιατί εμένα μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον όλο αυτό. Άσχετα με όλα αυτά μακάρι να μπορούσε να έρθει ο Μισίμοβιτς αλλά δεν το πιστεύω. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Πιστεύω έχει αδικηθεί πολύ στην καριέρα του. Είχε ξεκινήσει απο τις ακαδημίες της Μπάγιερν Μονάχου αλλά η συνέχεια της καριέρας του ήτανε μέτρια. Εμένα προσωπικά πάντα μου άρεσε γιαυτό και χάρηκα όταν πρίν απο τρία χρόνια σήκωσε με την Βόλφσμπουργκ το πρωτάθλημα Γερμανίας. Αυτός, ο Ντζέκο και ο βραζιλιάνος Grafite είχανε δημιουργίσει ένα μαγικό επιθετικό τρίγωνο. Παρόμοιο τρίγωνο είχα να δώ στην Μπούντεσλιγκα απο την Στουτγάρδη των Μπάλακοφ, Μπόμπιτς και Elber πρίν απο πολλά χρόνια!

No comments:

Post a Comment

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Blogz | Best Posts!
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ BLOG